pennies,

Nu är jag hos Pennies och hälsar på, mycket roligt tycker jag. Har längtat att få leka med dem nu ett bra tag.
Jennie håller på att göra "Devils food chocolate cake" ni kan ju bara gissa hur mycket choklad det är i den! me like!
Jag och Viktor tog oss till Umeå idag. Vi lyckades även hitta till alla 3 ställen vi skulle på. Gymkortet är fixat och jag har ett till sista augusti! Nu ska det börjas tränas på step in! Vi var även på Intersport så Viktor fick köpa innebandyskor, shorts och mjukisbyxor! Sist åkte vi på min favorit mat och godisaffär, nattöppet 07-01.
Nä, nu ska jag se på när värdparet äter mat.

underbara fredag,

Äntligen är fredag här, som jag har längtat!
Blir en lugn helg i helgen, skönt tycker jag. Viktor och jag åker nog till Umeå en sväng på lördag för att vfixa mitt gymkort och köpa nya innebandyskor till honom. Vad som ska göras resten av helgen är en gåta, men det blir nog kul ändå! Ska ha praktik på söndag mellan 12-15 vet jag.
Igår gick nån grej sönder i Viktors bil så vi hoppas den hinner bli färdig eller att vi kan låna en annan bil på lördag. För jag vill ha mitt gymkort nu!

snurrig,

Har varit lite jobbigt under morgonen att inse att det inte är fredag idag. Har haft den känslan i kroppen under morgonen och det är skitjobbigt eftersom det är både jobb idag och imorgon som väntar. Men dagarna går fort så det är rätt lugnt. Imorse när jag skulle skära gurka till mina mackor skärde jag mig själv på tummen. Eller jag rev mig på tummen eftersom jag skär gurkorna med osthyvel. Trodde det inte skulle göra så ont men det har både blött lite och svider nu. Tur jag hittade lilla skinnbiten, rätt ofresh om den hade varit kvar på osthyveln.
Nu har jag och Viktor typ målat klart i hallen och det blev mycket bra. Äntligen är det fula gröna borta!

blä,

idag har jag ett bankärende och måste på soc och grejer. Känns skitdrygt, sen är det jobb elva.

Djur,

Har ju glömt att visa lite bilder från min telefon jag köpte av lena i julas.. here you go;
Niklas är hårdrock!
Theo ser Bärgarn och chillar
Jämtlandskopp hos Viktors föräldrar
Testar Victor.S OnePiece - vill ha!!
Fult djur 1 - Zacke! (christines hund)
Fult djur 2 - Safari (pennies katt)
Fult djur 3 - Sune (stintos hund)
Fult djur 4 - Sally (Nybbas katt)
Viktor & Emelie har lagat mat!
Viktor har gjort sin första fläta på mig (han är bättre än vad jag är)

Måndag,

De tre första dagarna på praktiken har gått ganska bra, jobbade 10-15 på torsdagen, fredag 11-16 och lördag även den 11-16. Jag tycker fortfarande att det är lite stressigt men det blir väl bättre snart när jag lärt mig mer. Kan göra vissa maträtter nu och vissa kaffegrejer, så det är bra! Denna vecka jobbar jag måndag-fredag 11-16. Sköna tider!
Nu är jag i stort behov av pengar, får 3800kr i lön denna månad som kommer att gå till räkningar, sen är det slut på pengar igen. Vet inte hur jag ska få detta att gå runt riktigt, men det brukar ju alltid lösa sig!
Det har varit en trevlig helg för mig. I fredags hade Viktor match och jag åkte till Nybba för långpromenad och mys med henne. Viktor kom förbi senare och där satt vi ett tag och diskuterade muttan (alltså inte dig mamma, det är könsorganet jag menar) Efter detta åkte vi vidare till Viktors föräldrar för att hämta slalomskidor till Viktor, där fick vi även gott kvällsfika sen var det hem och Godnatt. Jobb under lördagen till 16 och direkt till Martina som flyttade hit i somras. Hon hade Frida och Jennie på besök. Det var kul att hänga med dem ett tag, alltid skönt att få träffa folk från Hammerdal! Vid halv tio gick jag vidare till Nybba & Daniel för att spöa dem i NHL men jag var så jävla dålig så jag förlorade mot dem båda!? Allvarligt talat så skäms jag.
Söndagen blev en riktig slappdag, jag var trött och Viktor var riktigt bakis som hade festat hela lördagen.
i veckan har jag inget planerat förutom min praktik. Till helgen blir det nog Umeå för att äntligen fixa mitt gymkort, kanske ser vi Iksu - Lockerud också! Skulle vara kul att se tjejerna igen!

Jobb,

Är hemma från jobbet nu. Fick sluta en timme tidigare idag och kanske jobba en timme längre imorgon. Det har varit mycket att tänka på men skönt att jag har kassavana.
Har fått gjort lite små olika uppgifter idag, blir spåännande att se hur de går när jag ska lära mig att göra olika lattes och sånt. Känner mig helt blåst ibland när folk ber om vissa saker, jag har ingen aning om allt kaffe som finns.
Ikväll blir det lugnt för mig, är jobbigt för ryggen att stå upp hela dagen. Men jag är sugen på att måla så ska nog göra det ikväll i alla fall.

kult,

Idag har jag sprungit på stan med Nybba för att hitta en BH åt henne, att det ska vara så svårt att hitta ett plagg man använder typ varje dag. Tillslut hittade vi en som var bra på Fin In Under men då kostar det en bra slant också.
Halv tolv tog vi en fika tillsammans med en av mina favoritmålvakter TeezZZzaaan, blev en tacotallrik och chokladboll på UH. Men chokladbollen var så jävla äcklig så den lämnade jag.
Har även fixat alla papperen och pratat med David på Waynes. Imorgon börjar jag 10 och jobbar till 16. Blir riktigt kul och spännande det här!
Ikväll ska jag åka med Nybba till Stinto, det längtar jag efter jätte mycket också. Träffade Stintos bror Martin idag på Ur & Penn, längesen man träffade gamle coach.

Fick denna låt skickad idag från bror. Han tänker på mig säger han, förutom det med drogerna då såklart!


glad,

Idag är jag glad. Fick ett samtal från Waynes idag och de sa att de var intresserade av mig och vill att jag ska testa att arbeta åt dem. Först är det 1 månads praktik och sedan om det går bra får jag jobbet. Känns hur kul som helst! Hoppas jag trivs med jobbet och de trivs med mig bara!
Idag har jag hängt med Jennie, vi har snackat skit och sett på gamla bilder.
Ikväll har jag tagit en jogging/gång tur med Nybba, det var riktigt härligt att få röra på fläsket igen. Jag och Viktor har fortsatt att måla hallen, jag tycker det är skit kul att måla fortfarande!
Imorgon ska jag ta en promenad med Nybba och hälsa på Stina om hennes lilla Agnes är frisk. Det kommer bli kul, Stina har världens härligaste hund Sune som älskar mig.
Fina Nybba & Jag!

pennie,

Jobbintervjun igår gick okej, var inte så nervös som jag brukar vara. Jobbet jag har sökt var på Waynes Coffehouse. Får veta om en vecka hur det har gått.
Igår efter jag ochViktor ätit älskade Falafel till middag så satte vi igång att måla om i hallen. Dun är färgen som ska målas och man kan lika gärna säga vit. Ikväll är det tänkt att det ska målas lite till. Jag tycker det är skitkul att få måla och ska snart börja måla på min tavla jag fick i julklapp av Thomas, Lena & Theo. Hann även hänga ett tag med Pennies igår och reta katten Safari ett tag. Vi zappade över på 1an då och då för att hoppas få se Elin Tjärnström i bild som var på idrottsgalan, tur som vi hade så filmade de henne.
Idag ska jag hälsa på hos Pennies igen, rättare sagt... nu!

Johan,

Idag fyller min härliga lillebror Johan hela 10 år. Hoppas du får en fantastisk dag! Grattis älskling!

telefon,

Idag har jag mest bara pratat med Nybba i telefon. Fick även ett samtal om en arbetsintervju jag ska på idag 15.00.
Nu tänkte jag ringa Jennie och se om hon har haft en trevlig helg.

lördag,

I fredags var det hur mysigt och roligt som helst med Nybba & Sally (katten), precis som det brukar vara. Vi snackade en massa skit och gick en lång iskall promenad.
Fredagkväll målade jag och Viktor taket. Svack och Stefan var förbi. Stefan letade upp månen med stjärnkikaren och det var sjukt häftigt!
Idag har jag varit trött, jag har sovit skit dåligt hela veckan. Innebandy var det 15.00, ÖIB-Kais/Mora. Tjejerna förlorade med 0-9 men TezZZzzan i mål gjorde en bra match! Blev soffläge under kvällen tills nu med G och TezzZZzaan, haft sjukt roligt som alltid med de två töserna.
Har hunnit chattat (haha, sjukt löjligt ord) med Camilla idag och även nu. Jag saknar henne! Tur vi hinner skriva nu och tur jag inte är trött än.

ICA,

Fick jobba 3 timmar idag på ICA, alltid nånting i alla fall. Idag har jag hängt med Elin.G, vi har gjort ett intressetest på arbetsförmedlingens hemsida för att se vad man vill utbilda sig till. Jag blev inge klokare efter det, tycker inget av förslagen som jag fick fram verkade speciellt roligt. Har även färgat Elins utväxt idag också, jag skulle själv både behöva färga och klippa håret. Men även där har jag ingen aning om hur jag vill ha det. Snart ett år sedan jag gjorde något med håret, bra va?
Imorgon är det fredag och jag ska få träffa Nybba, som jag har längtat! Det blir en lung helg i helgen, som jag tycker ska bli riktigt skönt. Har varit mycket resande fram och tillbaka och mycket alkohol på slutet.

snow,

Idag snöar det igen här i Örnsköldsvik. Är sjukt mycket snö i år. Hoppas att det försvinner snabbt bara! Drömde nämligen inatt att jag låg och solade på stranden och det var sjukt varmt, dock var jag lite pissnödig men det försökte jag glömma!
Igår fick jag jobba några timmar på ICA, alltid bra med pengar och dessutom trivs jag på jobbet. Idag är det arbetsförmedlingen som gäller. Ska följa med Elin. G på ett möte och lyssna på vad de har att säga.
Måste även skriva ut lite skitsaker på biblioteket.
Nä nu ska jag göra mig klar för att bege mig ut i snöstormen!

en två veckors period,

Såg att sist jag skrev var på Juldagen. Hade tänkt uppdatera efter det om vad som har hänt men har visst inte blivit av. Mellandagarna spenderades iaf i Hammerdal och Östersund tillsammans med Viktor, familj och vänner. Åkte till Åre dagen innan nyårsafton med HGS-gänget från Övik. En riktigt rolig helg som hade kunnat blivit bättre om jag hade sluppit få ett ambulansbesök på torsdagen. Fick nån sorts panikångest eller nåt i den stilen. Jag har ingen aning om var det var, vet bara att jag hade enormt tryck över bröstet och halsen och hyperventilerade. Men jag mår bra nu och tror det inte kommer att hända igen. Från Åre åkte vi på söndagen, då vi även plockade upp Jimmy som skulle hänga med till Övik i några dagar. Det var roligt att ha lillebror på besök i några dagar som avslutades med en fest på onsdagen den veckan. Tillbaka till Hammderdal igen på torsdagen för att träna med brödernas innebandylag. Viktor var också med. Under fredagen tog vi det lugnt med ett litet besök till Strömsund och sedan filmkväll med Thomas, Lena, Mamma och Niklas. Under lördagen var det Företagscupen i Hammerdal och Viktor och jag var med i Norrlands trähus. Kul att äntligen få spela ute igen och kul att få spela med Viktor. Vi kom 3a i cupen och är nöjda då vi knappt hade några spelare och jag och Viktor kände oss lite sjuka. 3 mål fick jag göra i alla fall och ett stolpskott. På kvällen var det fest i Hammerdal. När vi var på Blå Huset så kändes det som man hade åkt tillbaka lite i tiden, men mysigt var det och kul att få träffa lite gamla vänner!
Tillbaka till Övik igen på söndagen och nu hoppas jag vi kan vara hemma ett tag. Har varit mycket resande nu. Igår var det jätte stjärnklart så när vi var mitt ute i ingenstans så bad jag Viktor att stanna bilen och stänga av lysena så vi kunde titta på stjärnorna ett tag. Det var hur coolt som helst, kolsvart med endast stjärnorna som lyste. Jag hoppas på stjärnklart ikväll med så jag får testa min julklapp som jag fick av Viktor. En stjärnkikare! Har önskat mig en sådan sen jag var en liten skit.

RSS 2.0