Bror,

Har min lillebror på besök. Han kom hit i fredags och dagarna har gått fort. Idag var vi på stan en sväng och var in på bårmans för att kolla lite med körkortet. Jag har även shoppat billiga träningskläder och ska köpa skor på onsdag. Nu är det bara friskiskortet som saknas sen är man på gång!

Love,

Idag fick jag veta när min älskling börjar i Stockholm. Vecka 36, är vecka 34 nu. Det kommer bli jobbigt för mig. Men jag får se det som lite av en prövning. Jag tror ju lite på "things happens for a reason" och av nån anledning ska jag vara här och Viktor i Sthlm ett tag. Nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar här i sängen för att sedan gosa in mig i det bästa jag vet, älsklings famn. Jag är löjligt kär ikväll. Godnatt.

Innebandy,

Idag har jag jobbat i charken på ICA mellan 8-16, dagen gick rätt fort så det var ok. Har varit smånervös under dagen eftersom jag lovat bort mig på träning. Har alltså tränat innebandy ikväll med div1 tjejerna. Var utespelare och det var så sjukt roligt!! Lyckades göra 1 mål också, vilket var viktigt eftersom annars brukar jag inte vara nöjd. Efter träningen kollade jag och Viktor på film, trust_ heter den, så otroligt jobbig och sorglig, Verkligen en bra gjord film.

Mys,

Ligger i sängen bredvid min älskling. Han ser på Borat och småskrattar så otroligt härligt hjärtligt emellanåt. Det finns inget skratt som gör mig så lycklig som hans!

Köra,

Åhhh, idag har jag haft en fantastiskt rolig kväll med Jennie. Har tränat på att köra lite bil och jag tycker faktiskt att det går rätt bra! Var längesen jag var med Jennie också så det var riktigt roligt att ses igen, så roligt att vi ska ses redan på måndag igen. Viktor är ute med grabbarna och jag ska lägga mig och sova, ska jobba imorgon. Hatar dock att lägga mig själv, men bra att träna på eftersom det bara är några veckor kvar tills Viktor börjar jobba i Sthlm. Imorgon ska vi se på Status Quo på parken. Viktors pappas favoritband som spelar. Blir kul att se, dessutom verkar vi bli ett gäng.

Trist,

Har inte alls uppdaterat som jag velat i sommar. Har dessutom tagit skitlite bilder, besviken är jag. Idag har jag hängt en stund med Nybba, har träffat lite kompisar senaste tiden. Varit mycket jobb och annat. Men det blir det ändring på snart då jag återigen blir arbetslös. Är tröttsamt less på att jag inte vet vad jag vill med mig själv.

RSS 2.0