fel,

Nu känns det här jättefel att skriva det jag tänker skriva, detta eftersom grannen Sara har lyckats hitta min blogg idag. Men jag skulle iaf tidigare i veckan berätta att jag har världens bästa granne som köpte en pelargon till mig. Jag behövde nämligen något att ha på mitt bord nu när man plockar bort ljusen och visste inte riktigt vad jag skulle ha. Den är jättefin, alldeles rosa! Ska knäppa kort på den sedan när den fått en kruka!

Kvällen har tillbringats med grannen. Först en halvstor handling och sen bakade vi scones och drack té. Hur mysigt som helst! Nu måste jag sova, lång arbetsdag imorgon. Först Ica, sen willys!

Har inte en aning vad det ska stå här,

Okej, nu har jag bestämt mig. Men för vad, det tänker jag inte förklara. Tänker bara säga att det är upp till bevis. Och bevisen visas typ 11 juni och sen även kring 1 augusti, om jag lyckas vill säga. Men det tänkte jag göra, men ni måste påminna mig att jag ska bevisa detta för er okej?

Har ett annat projekt på gång också. Men det kan jag berätta för er. Ska måla en tavla, till en konstnär. Ja, ni hör ju hur galet det låter. Men det kommer bli kul, måste bara komma igång!

Nu ska jag ut och ta en lätt löptur med Soufi och hennes kille. Senare blir det myskväll hos grannen. I like!




Idag fyller förresten perry år, grattis!! Hoppas jennies bakverk blir underbara!

4 år,

4 år har gått och saknaden är stor.

Hoppas du har det bra Morbror!



måste ursäkta bildvalet om jag har någon känslig
läsare. Men det var såhär han var min Morbror.


NEW SHOES,


MÅL!

Jag älskar att göra mål. Det bästa som finns. Jag får världens rus i hela kroppen.
Idag var det dags för första konditionsträningen på 3 veckor. Det kändes att kroppen har vilat och varit sjuk. Men det gick ganska bra ändå 4 mål från min klubba, tackaaaaaarrr. Skulle jag inte gjort något mål idag hade jag varit sjukt onöjd över träningen.


Titta, typ världens längsta intro. Men det tyckte man inte när man var liten. Hur varm i hjärtat blir man inte?




BTW

förresten, va äre för jävla fel på HV71 och Djurgården?  KAN NI INTE AVGÖRA UNDER ORDINARIE TID SOM ALLA ANDRA VANLIGA LAG (oftast) GÖR?!?!!!!!!!!!

täppt,

Det är fan asjobbigt att vara täppt i näsan. Typ när man ska äta. Då jag tar min tugga och vill njuta av maten måste jag tugga i mig och svälja det fort som fan för annars dör jag. Ja, jag dör. Detta eftersom det är så täppt i min näsa att ingen luft alls kommer in. Det är en kamp för mig att äta! Jag får ingen luft och ingen njutning jag blir bara mätt till ingen nytta alls. Eller nu ljuger jag. Eftersom jag håller andan väldigt länge flera gånger om dagen känner jag hur min puls alltid höjs. Jag tränar alltså kondition! Och sen är det skönt att vara mätt också, hungrig vill jag inte vara. Taaaackarrrr..

HAPPY!

Det är fantastiskt bra att man läser andras bloggar. Hittade nämligen en youtube video som jag sökt efter i åratal. Fattar inte varför jag inte hittat den?

men, här kommer den.. SIMPOR & GRODFÖTTER!


och medans man youtubar hittar man ju alltid gamla favoriter, delar med mig av dem med:
 

Alltså, jag älskade bolibompa så mycket så jag hörde den här vinjetten i syne varje dag. ASJOBBIGT!
 

Jag blir fortfarande lika lycklig när jag hör disneydags.


MJÖLKTANDSMÖSSEN! i love! Världens finaste program.


Sen ville jag även spela upp:
Dr. kosmos
Bröderna fluff
Kalles Klätterträd
Skrotnisse
Brum
Linus på Linjen
Bullen
Lilla Sportspegeln
Darkwing Duck
Felix & Fenix
Björnes Magasin
Småstjärnorna
Trasdockorna
HAJK
Djurgården & Bo-Ko
En cell-sam historia
My little Pony
och en massa mer!

Men det kändes som det skulle ta lite plats..

Släpp kylskåpet!

Jag tänker aldrig klaga på en kille igen som ser ut att behöva släppa kylskåpet. Ni vet, de går alldeles uppbiffade och spända och ser egentligen ut som skit? Iaf.. Jag har sån fruktansvärd träningsvärk i mina biceps och vid muskelfästena så jag kan inte få ut armen rakt. Ondast gör det när jag har haft armen böjd en stund och sen ska räta ut den. Så idag har jag sett ut som en kylskåpsspännare och imorn lär det inte bli bättre eftersom jag ska på gymmet ikväll igen!. Men vi älskar det, eller hur?

rökhosta,

FY FAN. Ledsen, men jag var tvungen att börja såhär! Men jag är fruktansvärt less på min förkylning som jag har haft nu i tre veckor. TRE VECKOR! Förstår ni hur länge det är? En evighet! Jag menar, jag hostar som en jävla kärring som rökt ihelasittjävlalivpluslitetill!
Men jag ska börja smygträna nu med Powerwalks och gymträning. Jag börjar imorgon. Möte med Grön 19.45 imorgon at da gym. Jag är astaggad!

för lite tid,

Helgerna går alldeles för fort! Jag blir galen att tiden inte räcker till! Alla borde får sluta tidigt på fredagar, eller börja lite senare på måndagar!

Häromdagen var jag och camilla ut på en promenad runt höglandssjön för att smutsa ner hennes nya röda converse skor.  Looken vi var ute efter var "festival". Jag tycker vi lyckades ganska bra.




Igår så var jag och camilla fyllda med energi och tog en tur med hennes nya cykel, snygg va?



En glad chaufför!




och en glad snålåkare



Vi åkte till sara för att hämta en film, överraskad blev hon!




Där blev vi bjudna på HOTSHOTS! mums, synd att vi hann svepa innan kameran var framme och tog kort på de fina shottarna. Men här ser ni iaf de tomma glasen.



Sedan cyklade camilla iväg oss två till kvantum där vi köpte kvällsfika.
Resten av kvällen blev tyvärr inte dokumenterad eftersom batteriet tog slut.

Sov hos camilla gjorde jag eftersom jag skulle på hennes pass nu idag klockan elva. Passet var jobbigt och skitroligt, hoppas jag får göra detta fler gånger! Annars har jag städat på skyttis och handlat idag. Nu ska jag se på Family Guy och How i met your mother. Sen blir det myskväll hos Sara!

drömmar,

Ibland är drömmar så verkliga. Inatt har jag drömt mestadels om min Morbror men även om min Storebror.
Jag drömde att morbror levde ígen och han var lycklig. Väldigt lycklig! Vi gjorde jätte mycket galna upptåg och jag sa att jag saknat honom och älskade att göra alla dessa roliga grejer med honom. Han byggde även ut sin lägenhet för att hans barn skulle få det bättre. Vi åkte och hälsade på i hammerdal där vi träffade storebror som hade gått ner väldigt mycket i vikt. Vi var supernöjda och han med!
Jag tror jag saknar min familj väldigt mycket!

Det blev ändrade planer idag, jag känner att min kropp behöver vila. Så inget gym idag. Kanske tar mig ut på en promenad!

tack,


tic-a-tac poker,

så heter spelet som fått mig att brinna av ett par kvällar nu! Min bror och jag spelar nämligen det på msn och precis som sin storebror har han väldigt svårt att berätta alla regler, detta för att de båda är livrädda att förlora mot sin syster. Nu har ändå jag och bror spelat några gånger och jag kommer fortfarande på saker som han inte sagt till mig angående spelet! Men snart kan jag allt och då ska han åka på rådäng. Men även där är han väldigt lik sin storebror och avslutar spelet precis innan jag vunnit och vägrar sen spela spelet igen!

Idag har jag jobbat på Östra första gången denna vecka eftersom jag varit sjuk, dagen har gått väldigt fort (som vanligt) och sedan var jag bjuden på middag hos nyberg. Det blev Tacopizza och det var verkligen skitgott, det ska jag bjuda min kära familj på när jag kommer hem har jag tänkt! Efter pizzan lagt sig i magen åkte vi till Hemmakväll för att köpa lite godis och hyra en film. Vi trodde vi hyrde en bra och rolig film men det blev inte så, se inte trubbel i paradiset!

Imorgon hade jag tänkt kliva upp rätt tidigt för att gymma. Sedan ska jag iväg och handla med Gun eftersom vi ska käka en sallad till Innebandyn som är i stort sett hela dagen imorgon. På kvällen blir det häng med Camilla, men vad vi ska göra.. det vet vi inte riktigt än!


ÄNTLIGEN!

Äntligen är jag nästan frisk. Imorgon ska jag jobba och på lördag tänkte jag träna för första gången på evigheter. Ikväll blir det att städa lite i hallen och se lite på träningen som är. Måste lägga mig i tid ikväll också så att jag inte försover mig. Har sovit väldigt länge dessa dagar som jag varit sjuk.

På fredag blir det filmkväll med Nybba, vet dock inte vilken film än.
På Lördag är det innebandyfinaler och dem ska ses hos Gun. Såg idag att det är Rocky & Öhman som ska dömma dam-matchen, kul för dem! Lördagkväll är inte riktigt bokad än, vad det ser ut som ska jag göra nånting roligt med Camilla iaf. Så det kommer bli grymt!
På söndag ska camilla hålla i ett pass som hon ska börja leda, dock har jag glömt bort (igen) vad det heter. Men man sparkas & slåss så det kommer bli skitbra!

Nu ska jag börja bege mig uppåt mot hallen.
talk to you lateroo!

sunny sick days,

Nu har jag varit förkyld och haft halsont länge.. och än är det inte bra!
Eftersom jag är sjuk är jag inte på jobbet och håller mig inne, men solen skiner och det enda jag vill göra är att vara ute! Då är det tur att man har en balkong man kan sitta på i nån timme iaf och njuta.





present,

Fick en liten present av G igår.
2 peacemärken som man ska ha som halsband.
Fina!


träning,

Jag trodde att jag var en person som inte skulle sakna att träna när jag väl la av.. men så fel jag har. Inte för att jag lagt av med träning, men har nu haft ont i halsen i en vecka och har inte kunnat träna på evigheter (känns det som). Jag njuter inte, jag håller på att bli galen här hemma. Jag vill, tro det eller ej, ut och springa! Jag känner hur min kropp blir tyngre för varje dag som går och musklerna tyvärr lättare. Det är riktigt jobbigt vill jag lova er!
Idag ska jag gurgla så jävla mycket saltvatten att jag kan träna på måndag.. (iaf tisdag)

jump,

Praktikten på Ica går fortfarande bra, men jag hade gärna slutat lite tidigare nån mer dag i veckan. Är rätt jobbigt att vara på ett jobb 8-17 och typ inte få betalt. Men jag är glad eftersom det leder till ett sommarjobb.
Just nu ligger jag och ska se på Anna Anka söker assistent. Egentligen vill jag typ gå och lägga mig, men det går inte eftersom jag ska upp och städa på arenan 21.00. Kommer nog vara trött imorgon när jag vaknar.
Har även lyckats bli förkyld. Eller, jag har bara ont i halsen - inget annat. Drygt är de iaf.
Har inte så mycket att säga, slänger upp en bild från helgen istället..



sing me a song,


samtal,

HAHA.. jag älskar att lyssna på saras familj när de pratar med varandra, jag måste dela med mig lite;

Viktor - "Men sara, går du runt i string under t-shirten och visar hela rumpan? Det är äckligt"
Sara - "Men nä Men trosorna åker upp i stjärten hela tiden!!"
Viktor - "MEN!! Det är ju ännu äckligare!"

(Sara tar kort på sig själv)
Viktor - "Men, va du ser fjortis ut!"
Sara - "..."
Viktor - "Men se vanlig ut! Du behöver inte vinkla på huvudet!"
Viktor - "Hallååå, sara får oss att inte se filmen för att hon ska knäppa kort på sitt hår hela tiden!"


its so funny to be here!

castle morian,

Ligger i saras säng och lyssnar på lite lugna goa låtar. Sara duschar för hon har nyss färgat håret. Jag hör även skratten från hennes familj. Jag gillar saras familj och saknar min när jag hör dem. Blev bjuden på påskmiddag här med dem och hennes farmor och farfar. Skrattade ungefär under hela middagen !

Idag har jag och sarat varit på stan och jag har spenderat alldeles för mycket pengar. Men kul är det med nya grejer. Har köpt; 5 ringar, foundation, kajalpenna, mascara, 3 tröjor, ett linne och strumpbyxor!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men imorn blir det nog fest..

RSS 2.0