Klart,

Nu är det bestämt. Igår bestämde jag mig för att sluta med innebandyn på elitnivå. Var meningen att tjejerna i laget skulle få höra om det igår men det kom annat i vägen så de får höra det i morgon istället. Tyvärr är jag inte där då och det känns lite dumt. Men jag hoppas få kunna komma och träna extra ibland och kanske även med Öviks damlag. Ska även kolla om jag kan spela ute i nåt lag här. Det skulle vara skitkul.
Jag har lagt av med innebandyn pga motivationsbrist och att det var jobbigt att pendla till Umeå minst 3ggr i veckan. För att spela kände jag att jag måste satsa 100% och det orkar jag inte göra nu. Ligger efter i fysen mer är tidigare pga av förkylningen jag haft sedan april. Det är mycket bättre nu men jag känner att jag kommer inte orka träna som jag vill. Konditionen är just nu för dålig.
Det känns jättekonstigt att helt plötsligt få träna som jag vill och ha fritid över. Att inte göra det jag flyttade hit för. Men vem vet, jag kanske är tillbaka lika snabbt igen. Men just nu känns det väldigt skönt med det beslutet jag tagit.
Igår var vi lediga från skolan och idag har vi varit i Kramfors på Korpberget som är ett behandlingshem för olika typer av missbruk. Var väldigt intressant att höra vad de hade att säga. De är inte lätta dagar att vara på ett behandlingshem i alla fall.
Efter detta valde vår bil att åka förbi Dollarstore när vi ändå var i närheten. Jag kom därifrån med godis (som alltid), barnolja (helvetes vinter som ger mig torr hy), deo och några julklappar. Nöjd!

Torsdag,

Förändringar. Jag håller på att besluta mig för något som många kommer tycka är konstigt. Måste bestämma mig snart också hur jag ska göra. Förstår egentligen inte varför det ska vara så svårt att ta ett beslut.

Idag ska vi åka skridskor på skolan, skit kul tycker jag! Ikväll är det ingen träning för mig så jag hoppas att jag och Viktor hinner åka och slänga massa skräp på Må Soptipp eller vad det nu heter.

Imorgon är vi lediga från skolan och då hade jag tänkt köra ett gympass. Vill även umgås med hubbi men hon vägrar att svara på sin telefon. Under kvällen ska jag umgås med Nybba hemma hos henne. Hon har tydligen gjort väldigt julfint som jag vill se. Jag har väldigt dåligt med julkänsla iår. Glömde t.o.m bort igår att det var bara 1 månad kvar till Julafton. Sånt brukar jag har stenkoll på. Julen är väldigt viktig för mig och mina kompisar brukar bli less på att jag tjatar så mycket och har så mycket julsaker hemma. Nu är det nada.

Längtar sjukt mycket efter alla människor som är ute på resande fot och som har flyttat härifrån också, bara så ni vet!

Saw

Är ledig från skolan idag eftersom vi hade massagekursen på en helg tidigare i år. Idag har jag sovit länge och efter det har jag dammsuigt, diskat, städat toan och dammtorkat lite. Nu väntar jag på att Elin ska komma förbi så att vi kan se sista Saw filmen. Som vi har längtat! Helgen har varit skön. Viktor har inte haft någon bil så vi har inte kunnat tagit oss någonstans, så vi har sett en del filmer. Haft mycket besök med ölsugna människor också. Skönt att folk kan komma hit så vi slipper gå när det är så kallt, hehe.
Ikväll ska jag upp till umeå för träning med tjejerna.

kladdkakemuffins,

Sitter hos Elin och bara mår. Vi har nyss slängt in en plåt med kladdkakemuffins i ugnen. Det luktar underbart och vi hoppas på att det smakar likadant.
Har varit på en lektion idag i skolan som var ledarskap där vi körde lite rollspel. Sedan var det 3 timmars rast innan vi skulle gå en skogspromenad. Vi kände inte för att vara kvar på skolan för det så då tog vi bilen till Elin istället och tog oss ut på en kort springtur. Skönt tycker jag att ha det klart för dagen redan.

Blev inget jobb på ICA igår då chefen hade sagt fel datum eller om det blev bara missuppfattat allt. Tråkigt att de blev så men.. fick skjuts av Viktor till honom och där såg vi på Wall-E. Älskar den filmen, tycker att den ska visas på skolorna runtom i Sverige.

Resten av dagen har jag tänkt att fortsätta trakassera Elin och sedan ikväll tänkte jag fortsätta på mina skålar jag gjort. Ska knäppa ett kort på dem någon dag men min kamera är hos mig.

Okej, här skulle det komma en bild på muffinsarna.. men elins internet suger. så hejdå.

day off,

Idag tog jag och Elin en ledig dag. Vi är så less på skolan och att vi inte lär oss något nytt utan mest repeterar samma saker hela tiden. Vi tog en frukost på Lundbergs och sedan blev det lite shopping i staden. Jag har köpt vantar som jag kan använda när jag ska springa ute, en VCT-tröja från HM, en randig tröja från HM, trosor, LP-skivor som jag ska göra om till skålar och ett hårband. Mycket nöjd med mina inköp. Men nu behöver jag pengar, synd bara att jag knappt kommer att få något denna månad.

Igår var jag och Viktor på Coop för att köpa lite mat. Hittade även grejer så Viktor kunde fixa det sista med tvättmaskinen. Så äntligen kan den börja att användas. Hittade även en grej att torka kläderna på.

Ikväll jobbar jag 17-21.10. Sedan blir det hem till mig för att invänta Viktor som har match 21.15. Vi ska testa att sova hos mig inatt för att se hur halsen reagerar.

Nu ska jag leka med Elin en stund till innan jag drar på jobbet.

Bitter,

Första dagen i skolan sen två veckor tillbaka. Känner mig rätt bitter och vill egentligen inte vara här. Det är faktiskt ganska tråkigt på den här skolan och dessutom kostar den bara pengar.
Enda roliga idag är innebandyn vi ska ha på skolan, snart är matchen mot Mellansel.

Blev en utgång i helgen som inte var så rolig. Lite folk på Harrys, men jag hade iaf trevligt med tjejerna innan.

Men åh, jag har inget vettigt att skriva..

citykliniken,

Har varit på praktik nu hos Mia på Citykliniken. Det har verkligen varit hur bra som helst. Igår fick vi lära oss att hitta de inre magmusklerna eftersom vi oftast bara använder de yttre magmusklerna när vi tränar. Men det är av de inre som vi blir riktigt starka. Vi körde väldigt enkla övningar igår men jag känner att jag fått träningsvärk idag. När man tränar de inre magmusklerna blir allt mycket jobbigare. Ska även försöka att träna på att inte använda mina axlar när jag arbetar och istället använda min rygg.
Idag har jag inte tänkt göra mycket alls. Måste ner på gymmet en sväng innan fyra. Tänkte kliva upp idag vid nio och ställde väckaren på det. Var rätt pigg när det ringde men fortsatte att mysa på i sängen och när jag vaknade nästa gång var klockan strax innan tolv. Jag har nånting i mig att jag kliver inte upp om jag inte har några planer för dagen Även om jag gärna vill kliva upp.

Pepparkakor,

Sitter hos min kära vän Nybba och bakar pepparkakor. Eller, vi har bakat klart eftersom jag sitter här. Det blev mycket fina kakor. Jag ville även göra några på frihand och det som skapades var; 2 katter, en halmåne, en vanlig måne, en bil, en trekant och ett "E"! Ingenting blev bränt heller!
Blir en myskväll hos Nybba med Berg flyttar in och mackor med svampstuvning, pepparkakor och mjölk.

Idag var jag på en otroligt rolig praktikplats. Var på citykliniken nere på stan hos Mia som är naprapat. Hon körde sin egen grej och var en riktigt härlig människa! Ska även dit imorgon, jag längtar!

I helgen blir det äntligen utgång med härliga vänner från Nygatan. Sara Larsson, Gun, Nybba och jag ska ha en fyrmanna fest som alltid blir rolig!

Dag 2,

Idag var det min andra och sista dag på min praktik. Har varit på Pulsen och gjort lite olika saker. Imorgon och på torsdag ska jag vara hos en naprapat på Citykliniken.
Helgen som var har varit rolig. En spontanfest på fredagen och Halloweenfest på lördagen. De som anordnade festen bestämde vad man skulle vara och jag blev Pocahontas. Roligast var att jag fick måla mig brun.
Har inte så mycket att säga. Hade iofs min första Innebandyträning igår på 3 veckor. Det var sådär. Jag är så less på att inte orka som jag vill, är dessutom trött på dagarna nu hela tiden. Tur man är glad iaf.

safari,

Min tränare hade råkat glömma att ringa och säga att vi inte hade träning ikväll. Skön överraskning jag fick på morgonen. Så det blir filmmys med Viktor ikväll istället.
Under dagen har jag inte hängt och haft tråkigt i min lägenhet.. utan jag har varit med jennie istället och även lite med per! en bra dag alltså! pennies katt safari är galen!

Grattis Elin

Torsdag. Ett besök på ungdomsmottagningen för att få nytt recept på mina p-piller eller vafan det är jag käkar. In på gymet för att testa löpsteget lite lätt och sedan ett gympass. In på HM för strumpbyxor och festprissen för att fixa de sista maskeradkläderna. Hem till mitt och göra ingenting, har ju ingen dator så TVn kommer få rädda många timmmar idag. Ikväll är det första träningen med laget på väldigt länge känns det som. Blandade känslor.
Idag fyller min barndomskompis år också. Grattis till henne. Hoppas vi hinner ses under Jul som vi sa!

Folkhögskola,

Det bästa med att gå på folkhögskola är att man har lov. Första dagen på höstlovet har varit bra.
Har gått på stan med Nybba och lunchat med henne. Vi bestämde att vi skulle ses ikväll vid åtta för att köra box-intervaller. Har sovit en stund och varit ute på en kort liten löprunda, mest för att känna på. Sprang endast 3,5km men kände ändå av halsen mer än vad jag borde tycker jag. Får kolla med Nybba hur hon känner ikväll när vi kör.
Nu sitter jag hos Viktor och väntar på att han ska kolla hem. Vi måste komma på något vi ska äta, ett stort problem för oss.

RSS 2.0