dom band som binder mig,

Spontana saker kan vara så bra. Som idag, helt plötsligt ses jag och grannen vid 22.00 och fikar kvällsfika med scones & te. Vem av oss trodde det tidigare idag? Dessutom mår jag så mycket bättre nu än vad jag gjorde tidigare idag sisådär vid 21.59. Alla tankar på det jag inte orkar tänka på nu men som jag måste tänka på är som bortblåsta. Jag kommer att sova så gott inatt. Jag kommer att somna med ett leende på läpparna och längta till morgondagen. Jag mår bra av att prata med dig, vi är så olika men ändå så lika på något vis tycker jag. Dessutom tycker jag det är så skönt att vi bra pratar, det finns inget annat då. Ingen tv, telefon eller radio.. så ovanligt (för att vara mig) men så skönt. Tack för ikväll grannen. Du är grym!

energi,

Efter ett beep-test och ett gympass är jag äckligt full med energi. Jag vill träna mera! Vädret är underbart och jag vill bara ut och springa. Det enda (ruskigt löjliga) problemet som håller mig tillbaka är; var? I Örnsköldsvik finns det inget ställe där man kan springa bara för att det är härligt och mysigt. För i den här stan finns det backar överallt som förstör den där sköna enkla löpturen. Låter kanske som en dålig bortförklaring, men det är det inte. Backen gör att jag måste ändra tempo och det vill jag inte den här gången.

ettevigtvelandeframochtillbaka,

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?


Jag behöver hammerdal. östersund. örnsköldsvik. en som förstår. en som kan hjälpa. en som kan bestämma. ett mål. veta vad jag vill.

på näsan,

Har hittat ett par brillor jag är sugen på att köpa. Men vet inte om jag ska ta dem eller ej, vad tyker ni?




119kr kostar dem.

mors dag,

Om man ändå fått vara hemma på en morsdag.
Men hoppas du får en fantastisk dag mamma! JAG ÄLSKAR DIG!



Mamma min mamma hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du
Och kunna alla saker du försöker lära mig
Och får jag välja en sak då vill jag precis som dig!

ringeliding,

Sitter och väntar på att Jennie & Per ska komma hem från sundsvall så att jag kan äta tacos med dem till kvällsmat! Har undertiden beställt hem en ring till mig själv (wie!) och en morsdags/födelsedags present till mamma, väldigt fina grejer. Min ring får ni se nedan. Mammas present kommer sedan.
Har ävne köpt en snygg döskallering på glitter idag, me happy.



vackert,

HAHA, idag på rasten läste jag tidningen och hittade en sorts recension av filmerna som är aktuella just nu som jag var tvungen att läsa upp för Jimmy. Både han och jag skrattade tills vi dog.
Tänkte dela med mig av detta till er, läs högt.. då blir det ännu roligare;

Avatar - Nyskapande 3D-äventyr i blått.
Alvin och gänget 2 - Jordekorrar skriver hits.
Wallander: Arvet - Otrohet straffar sig i Ystad
Hachiko - Richard Gere och trogen hund.
The Informant - Matt Damon avslöjar hemlisar.
Fish Tank - Brittiskt drama om utsatt tjej.
Prince of Persia - Jake Gyllenhaal slåss i sand.
Iron Man 2 - Robert Downey Jr i järnkostym.

Det roligaste av allt är att detta är alltså seriöst. Roligast är de två sista. Då kom nästan tårarna!


Nu vill jag bara säga Grattis till mina underbara vänner Jennie & Per! Jag är så glad för eran skull!
Ni är så fina!

sex & the city 2,

Nu är jag hemma från bion. Sent som attan men helt klart värt det. Jag tycker att filmen var bra. Good feeling film ni vet. Det var vissa små scener i filmen som fick mig att le inombords. Skulle jag berätta vilka scener detta var så skulle nog ingen förstå, men det var fint!

Vill egentligen bara säga att jag är glad, glad för att ha en underbar familj och underbara vänner.
Förresten Ang, Jen och Cam, vi måste ses igen. Bara vi 4 då vi är som bäst!

KÖTT!

Idag har jag chefat på charken. Lina är fortfarande sjuk tråkigt nog och Siri var ledig. Jag har; packat upp korv och kött, malt köttfärs, kryddat och grillat kycklingben & kycklingar. Värst idag var det när jag skulle grilla en kyckling och sätta fast den på spettet. Då ska man sära på kycklingens ben litegrann för annars blir den för "trång" (HAHA!!) Men denna kyckling ville ändå inte sätta sig fast, så då var jag tvungen att stoppa fingrarna i hålet på den och flytta köttet. Kändes som att jag våldtog kycklingen! Äckligt som fan! Jag är glad att jag inte är kille och behöver pilla downstairs på massa flickor.

Idag sprang jag och soufi en soft runda runt höglandssjön på 7km. Vi trodde det skulle ta rung 50min men vi kom i mål på 40 min. Vi blev ruskigt glada och taggade inför nästa gång då vi kan pressa oss. Hade kunnat sprunge mycket snabbare!

Nä, nu ska ja vara social med Jennie för snart ska vi på biiiiioooo :)

charken,

Jag börjar lära mig lite mer grejer på jobbet nu. Har varit i charken denna vecka och ska vara det tills på fredag. Hade önskat att jag var mer erfaren kring kött och grejer men jag kan ingenting. Men jag lär mig lite varje dag.

I veckan har det varit möte med ÖIB och träff med nya tränaren, det blir tufft kan jag lova er. Men iksu ringde idag också men vet inte vad jag ska välja än.

I helgen är det ingenting planerat vilket känns skönt för en gångs skull. Jag vet att jag säkert kommer hitta på mycket kul ändå!

Imorgon är det Sex & The City 2 som gäller på Bio. KUL!

Jag tränar bra nu, men äter dåligt. hjälp!

future

Jag är tung på alla sätt och vis ikväll.  Jag behöver en spådam.

pannkakstorsdag

Idag har jag skött min cardio träning riktigt bra. Först en morgonpromenad på 40 min. Sedan efter jobbet en joggingtur på skyttis runt sjuan i dödar backarna och sedan på kvällskvisten 2,5 timmes promenad med Jennie och Per vid oranga leden. Nu är jag astrött.

Har jättemycket roligt att skriva men jag håller på att somna nu och ska upp 06.00 imorgon så får ta det roliga imorgon.

- its the devil!

Jag säger som morsan i waterboy säger; det är djävulens påhitt! Idag var det nämligen sjukt jobbigt att sitta i fikarummet och kommer säkert vara det i några dagar framöver. De har nämligen ställt fram en fet skål med M&Ms som står mitt på bordet. Hur sugen? Men jag slängde iväg ett sms till soufi - tack för räddningen!

Idag stod styrketräning för ben på schemat och jag tror det kommer att kännas lite i benen dagarna framöver!

Det suger på TVn och jag är trött, funderar på att sova. klockan är nio. tackaarrr..

otur,

Idag har det varit ännu en kanondag i Örnsköldsvik och jag har jobbat hela dagen. Fick iaf njuta av solen i 20minuter på lunchen, läste då att tydligen är det +18 i vattnet på Nyänget (awesome!). Är rätt avundsjuk på de som är lediga i detta väder. Trodde att vädret skulle hålla i sig hela kvällen, men så fel jag hade. När jag kom hem efter jag och Nybba tagit en löptur så kom molnen.. Men det hindrade mig inte från att vilja vara ute! Hade tidigare hört med Jennie och Perry vad de skulle göra senare under kvällen och de skulle ha picknik med Fred. Lät hur bra som helst tyckte jag och hängde på. De åt något som såg ut att vara underbart goda mackor och en underbar chokladboll. Men med mitt nya löfte så fick jag bara titta på. Som tur var fick jag smaka lite yoghurt, potatissallad, festis och honungsmelon. Förresten så smakar honungsmelon skit. Kom även en liten brud på 6 år och joinade oss ett tag, hon va helskum. Käkade massa chips och svarade konstigt på mina frågor.

grattis farfar,

Idag fyller min farfar år. Grattis på dig :)

Ibland när jag pratar med olika människor om saker som de ska göra och jag även vill testa på blir jag lite för övertaggad. Som idag. Soufi berättade att hon ska; "starta ett nytt förbud idag som kommer att pågå en månad framåt. Det blir inget bröd (knäckebröd går bra) ingen fika, inget godis, inget snacks eller glass på en månad." Och jag blev taggad som fan och bestämde mig på typ 1 sekund att jag också skulle vara med. VADFANHARJAGGETTMIGINPÅ?!  Aja, det kommer nog gå bra. Jag har några undantag; alkohol och examensfika i Juni.  Okej birds, good luck.



sommar,

Det har varit en grym helg. Idag har jag varit väldigt trött men så blir det efter en helg full med äventyr.
Både i fredags och i lördags har det varit sommarvärme, det har varit så skönt. Man fattar inte riktigt hur de kunde bli så varmt.
Helgen började bra med att jag fick sluta jobbet en timme tidigare än vanligt. Sedan snabbade jag mig hem för att packa ihop lite saker och käka, därefter var det dags att gå till Jen & Perry eftersom det väntades fest på nygatan. På förfesten testade jag på lite olika sker bl.a nubbe och skejta. Det hela slutade med två väldigt sargade armbågar. Vi blev några stycken som valde att gå ut och hade jätteroligt hela kvällen. Vi valde att gå på Olles och DJ Dregen. Tyvärr gick vi dit för tidigt, men när det gått en timme ungefär blev det en rolig kväll som avslutades på dansgolvet med Angie. Sov över hos Jen och Perry och åt en awesome frukost med rostade mackor och oboy. Lördag bjöd på lika bra väder och vi åt en lunchmacka ute i parken vid hamnen. Stefan och Viktor kom förbi och det hela slutade med att vi bestämt grillkväll och fest i Perrys mammas hus ute i bonäset. När vi väl bestämt oss var det snabba fötter upp till systemet, 15min kvar och vi tackar oss själva för att vi kom på denna fest i tid. Jag hade bestämt sedan innan att jag skulle äta födelsedagsmiddag ute hos Nybergs familj med Tjärnströms, Hübinettes och Lundblads familjer också. En supergod middag med härligt sällskap. Efter maten fick jag skjuts av Stina (tack!) ut till bonäset och folket där. Vi drack öl och hade det mycket trevligt hela kvällen. Jag hade bestämt mig för att sova kvar där med Jen & Perry men vid halv ett nångång drog resten av sällskapet in till stan och jag kände för att åka med. Vi tog oss in på Olles vid halv två och gick därifrån ca 40min senare. Sedan blev det en massa tjöt och häng som det blir på varma sommarkvällar. Var hemma till fem ungefär.

Härligt med spontana helger. Inget blev som jag tänkt det men alla blev hur bra som helst. Har dock tre myggbett som är hur stora som helst som kliar och är väldigt varma, ett är så stort så det ser ut som jag fått en innebandyboll skjuten på mig. De andra två är bar aväldigt uppsvällda. Tror jag börjar bli som storebror och inte tål dem särskilt väl från början innan man vant sig vid deras gift. Imorn är det måndag och en lång arbetsvecka igen..

jobbigt,

Det känns som att det är lördag imorgon och att jag ska jobba. Det känns jättejobbigt.

MEN imorn är det fredag och fest! Men även jobb..

Idag har varit en kanondag. Stan med nyberg och jag hittade lite smått och gott. Sedan hem till henne för att sedan springa en bit uppför gula leden och sen ner igen. Det var jobbigt men sjukt kul, det kommer att göras om. Sedan har jag hängt med Jennie och Perry hela kvällen och det var awsome!! Så bra så att vi gör om de igen!

dregen,

Igår jobbade jag till 17.00 och när klockan slagit 17.01 njöt jag som bara den av ledigheten. Igår jobbade jag nämligen arslet av mig hela dagen!
Igår blev som en fredagkväll eftersom jag är ledig idag, och hur brukar jag spendera mina fredagkvällar? Jo, i Sara Nybergs soffa! Först tog vi en långpromenad längst gula leden och sedan gick på Kvantum för att shoppa lite götta inför kvällen. Vi skulle även få besök av ett par smågrabbar som skulle ut på Olles. En av dem var Saras storasysters pojkväns lillebror och sedan var det hans kompis då. Vi såg på hockey, spelade spel och käkade en massa. Det var roligt och en riktigt skön kväll. Sedan skjutsade vi ner pojkarna vid elva och cruisade lite på stan. Åkte även förbi Scandic och hälsade på snyggingen Camilla. Gosh, vad avundsjuk jag blev - tänk om en annan hade sett ut sådär på jobbet!

Idag blir det en sväng på stan med fröken Sara Nyberg. Efter det tänkte jag hänga en stund med Jennie. Vi vill gärna att våra Pullor - Angelica och Camilla hänger på också!

Imorgon är det fredag och jag tänkte ta det lugnt hela helgen. Men så blir det icke. Dregen är ju på Olearys!! Det får man bara inte missa. SKÅL!

skavsår,

Jag har sånan fruktansvärda skavsår att jag nästan gråter när jag tar på/av mig skon. Det är inte rättvist! Jag som vill gå och springa ska inte behövas dra med sådanhär löjlig skit!

Dagen har varit superlång på jobbet och jag är väldigt trött. Förstår inte vad det beror på, jag lägger mig nästan alltid innan tio på vardagarna (förutom tisdagar då det är cougar town) och kliver upp vid sex. Det blir 8 timmars sömn! Dessutom går jag morgonpromenad och det ska ju göra en piggare, eller hur?
Men på torsdag är jag ledig och då ska jag sova ut. Kommer troligtvis inte bli längre än till nio, men ändå!

Näe, nu måste jag tvätta bort smink och lägga mig. Snart är det cougar town!

saturday,

Igår var en helt fantastisk underbar lördag på alla sätt. Vaknade vid nio och mös på hemma en stund, hade bestämt med Jennie och Nybba att vi skulle ses tio på stan. Jag var utanför gallerian strax innan tio och fler stog där och väntade. Det håller på att byggas om en massa utanför gallerian nu så där man går in är det träplankor och räcken, när de höll på att låsa upp dörrarna började alla gå mot dörren och det kändes som att vi skulle kliva på en stor båt allesammans. Det var lustigt tycker jag. På stan shoppades det massor, lite väl mycket för min plånbok men kul hade jag! Det blev även en mjukglass i den underbara solen.

Efter shopingen hade jag och Bettan bestämt oss för ett gympass, blev biceps, rygg och axlar för mig. Idag känner jag av träningsvärk i biceps - me like. Efter detta blev det hem och duscha för att sedan gå till Nybba för att käka grillat. Maten smakade underbart gott som det alltid gör när det är grillat. Det var jag, Nybba och Gun som åt tillsammans sedan kom Bettan, Ella och Maja förbi nyktra en sväng. Hos Nybba blev det cider, vin, öl och en massa spel. Vid halv tio typ gick vi vidare ner på Fridhems där det också var fest hos Erik & Pontus. Roligt som vanligt hade jag med grabbarna och vi gick sedan vidare på Harrys vid tolv nångång.
Hade skitkul där men saknade mina pullor cam, jen & ang.

Idag har jag varit vaken sen nio och varit hur rastlös som helst. RING MIG NÅN NU!!

kalas,

Nu snart är det dags för femman runt högland. Pisstråkigt att springa där men kanonvädret väger upp det. Sen att det är så satans skönt när man är klar väger upp hela skiten!
Efter löpturen blir det tårtkalas hos G! Jag längtar! Tjejen fyllde nämligen 21 år igår! Hon kommer att få en jättebra present av oss tjejer som kommer på besök, det är iaf en sak hon önskar sig.

stress, stress, stress.

Alltså.  Jag är fortfarande praktikant på Ica men inte märks det. Idag har jag typ sprungit för att hinna med allt som ska göras. Hur de klarade sig innan utan mig är ju frågan.
Nu ska det stressas av till Gymmet också. Där blir det lite muskelgrupper som ska tränas och en löptur på ca 30min. Imorse så blev det ingen powerwalk utan en joggtur istället. Gick bra det med. NU måste jag kila.

yes i did.

Blev en morgonpromenad imorse också.. idag var inte vädret lika härligt.
Jobbet gick bättre idag, har haft mcket att göra.
Idag har jag testat bakat en bröd som jag hoppas är väldigt gott. Just nu ligger de och jäser.
Veckorna bara flyger fram och imorgon är det redan onsdag. Onsdag betyder G´s födelsedag, men födelsedagsfika får vi inte förrän på Torsdag. Men det går bra det med, då fyller nämligen Nibbas år så då känns det som att jag firar honom litegrann även fast han är 25mil bort.

morgonpromenad,

Idag tog jag min första morgonpromenad och resultatet? Jo skitskönt! Det hela startade iofs hur bra som helst eftersom det var strålande sol imorse 06.00. Jag blev pigg och glad av promenaden och hoppas att jag verkligen fortsätter att gå mån-fre hela maj månad.

Jobbet gick dock segt idag. Det är inte kul att jobba för 0kr. Jag längtar ihjäl mig tills jag får pengar i sommar.
Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova. Blir långa dagar annars.

lagavslutning,

Ja, då var ännu en avslutning avklarad. Men jag tror det är min första som nykter. Så nu är jag hemma och undrar hur kul de andra har på krogen. Tur man får veta redan imorgon. Jag valde att vara nykter idag av tre anledningar; 1. Pengar - det har jag inte. 2. Förkylning - det har jag fortfarande. 3. Alkohol - Ska jag dricka massor av resten av månaden istället.

Men ikväll roar jag mig istället med att försöka hitta nåt spel att spela med brorsan över nätet, inte helt fel de heller!
 




HAHAHA!

En gammal favorit i repris. Den gjorde min dag.






.

Jag känner hur jag vill skriva av mig ikväll. Men det är alldeles tomt i min skalle, konstig känsla det här.

Ikväll har jag haft en jättemysig kväll med sara, camilla och angie. Helt perfekt!
Imorgon är det avslutning med laget. Det blir lite lekar och fest.

mer än så här hade jag inte.. eller jo egentligen, men det går bara inte.

RSS 2.0