Löpning,

Kan jag snälla få vara frisk länge nu? Kände mig bättre igår med endast heshet och ännu bättre idag. Tog mig därför ut på en väldigt långsam löpning på 4km. Hoppas detta är starten på en fin träningsanda!

Besök,

Ligger hemma i soffan med en kopp kaffe och tar det lugnt. Börjar inte jobba förrän 12 vilket är väldigt skönt eftersom jag sover så dåligt om nätterna pga min hosta som jag haft i en vecka nu. Jobbar till 19 ikväll med bästa Camilla. Känns skit kul att avsluta dagen med henne! Längtar enormt mycket tills jag slutat för då är nämligen mamma, Niklas och Lars här med husbilen! De blir nog här hela helgen och det ska bli så kul! Jag och Viktor har så roligt i deras sällskap! Kommer bli en riktigt bra helg, hoppas bara på sol nu!

Sundsvall,

Lördagen spenderades i Sundsvall med Emelie. Sjukt längesedan vi hängde och det var lika roligt som vanligt att ses! Satt ute på hennes mormors balkong från typ halv tre till halv ett och snackade skit å drack öl. Blev en natt i Sundsvall. Blev upplockad på söndagen av älsk och Anders som var påväg hem från Gävle men först inväntade vi Victor å Steve för att hinna käka och hänga med dem. Haft underbara dagar men tyvärr blivit förkyld så nu må ja sova.

+25,

Återigen en jävligt skön dag. 25+ typ hela dagen fram till sena kvällen. Dagen har spenderats på havet och vid nån strand. Svack, Högberg, lunk och Veronika var med. De åkte wakeboard och hoppade från klippor medans jag mest tog de lugnt och drack öl. Kvällen har spenderats med sommarkatten Erik. Vi har åkt runt i bilen på massa olika uppdrag och sett fina bilar i stan. Det hela avslutades med NHL12 och vinster för enbart mig. SKÖNT. är ordet för dagen!


Motorcykel,

Är såå härligt att åka motorcykel. Har åkt på Linneas sporthoj tidigare men nu testa vi hennes styvfarsas istället med ett litet säte med ryggstöd åt mig bakom henne. Var hur gött som helst att sitta där. Imorgon hoppas jag på finväder, solning och båt åkning!


Pimplaaat,

Haft en grym kväll ikväll. Sa hejdå till Viktor vid fyra, hängde med Linnea å planerade kvällen. Tacos med Malin till middag å sen fiske i hamnen som kvälls aktivitet. Soligt å härligt med bärs å bara jag med napp. Blev spontanare med Linnea på merry can efter tolv å nu sova hos henne med älsklings lugnbra lista i bakgrunden. Får mig att tänka tillbaka 2 år i tiden när allt var nytt. Mysigt.


Semesterfet,

Det är så sjukt hur lätt jag har att gå upp i vikt på sommaren. Behöver inte ens ha semester för art kilona går sakta men säkert uppåt. Nu vill ju ingen tro på mig när jag säger det men så är det och samma visa är det varje år. Måste köra igång träningen igen och äta riktig mat istället för godis och bröd. Har ju ett bröllop som jag ska gå på om 1mån där man vill vara vacker i klänning!
"Tur" för mig att våran sommarkatt Erik har samma problem och tänker i samma banor som mig f.r.o.m imorgon!

Imorgon åker älskling till Gävle på Getaway och ska leva härligt camping liv. Shit, vad jag är avundsjuk, blir inte bättre av att mina vänner Victor och Stefan är där heller!
Jag som fortfarande har svårt att vara från Viktor allt förlänge har sett till att sysselsätta mig rätt bra. Imorgon blir det häng med Linnea och kanske Nordin på kvällen. Torsdag jobbar jag länge och hoppas att Camilla inte har några planer. Fredagsmorgon åker jag till Östersund för att hänga med Thelas hela helgen. Vi åker sedan vidare till Strömsund och dundermarknaden. Söndag är hemresa och då är nog Viktor redan hemma igen. Känns som att det kommer gå bra. Jobbigaste delen är att sova själv, men det behövs träna på!
Nä, nu ska det sovas. Morgonpromenad med Erik imorgon!


RSS 2.0