Städ,

Är då glad att jag snubblade in på det här med städ. Har i princip haft heltid sen jag började 5 dec. Bu har jag dessutom fått ytterligare 3 veckor på Gene. Men denna vecka blir en kortvecka eftersom jag och älsk åker till Sthlm på torsdagskväll. Vi ska ner för att fira en av mammas bästa kompisar och bara ha det jävligt bra. Tyvärr verkar inte vädret vara på vår sida men vad gör det när man kan sitta inne på en pub istället.
Imorgon blir det även något ha längtat till i veckor nu. En ny tattoo ska på plats.


Lördag,

Alltså, shit vad min hals förstör mycket för mig. Har återigen varit borta 2 veckor från träningen. Funderar på att göra ett allergi test eller nåt. Nästa gång jag blir dålig blir det ett besök på öron, näsa, hals iallafall! Men idag tog jag mig iväg och körde ett (min favorit) på gymmet. Efter det blev det något jag inte gjort på flera år, jag åkte iväg och solade solarium. Det är så skönt! Märker dock ingen skillnad på färgen eftersom jag var lite feg och solade bara i några minuter. Nu ska jag lyssna på musik, ta det lugnt och sen in i duschen.. Ikväll ska det hängas med bästa tjejerna Camilla och Anna. Får se vart de hela slutar ikväll.

Tummen upp,

Vilken härlig dag! Verkar lösa sig bra med jobb för mig och jag och älskling firar 1år och 8 månader idag. Tiden går fort när man har roligt!


RSS 2.0