nu är det inte länge kvar,

Äntligen är helgen här. Imorgon åker jag och Camilla till kära Östersund. Men jag förstår inte hur sjukt fort sommaren har gått. Jag har nästan inte ens hunnit längta tills yran iår. Tråkigt att sommaren typ är slut men jag hoppas på en fantastisk höst.
Jag älskar människor. De flesta faktiskt. Jag tycker det är så sjukt roligt att träffa människor. Jag hatar verkligen att vara ensammen. Finner ingen ro alls egentligen. Morsan brukar pika mig då och då att jag aldrig är själv. Men det var inte förrän storebror ringde mig tidigare i veckan och frågade mig hur mycket jag varit själv senaste tiden som jag förstod hur lite tid jag spenderar ensam. Han menar på att jag är sjuk, haha. Aja, ett enkelt och skönt problem isf.
Nu håller jag alla mina tummar på att vädret inte suger allt för mycket under kommande dagar.

Fan min kamerasladd verkar gått sönder. Jag som skulle bjuda på lite bilder..

Skönt!

Nu är räkningarna betalda och det är pengar kvar på kontot som kommer att spenderas väl under 4 dagar i östersund. Kom även på att jag har 500kr hos morsan som jag valt att spara sen min födelsedag till årets roligaste helg i östersund. Pratade nyss med victor och det verkar bli bra väder under onsdagen och då blir det att börja festandet på en stor flotte på sjön. Hur härligt?


ännu en rolig kväll,

Jag har sjukt roligt när jag är på krogen. Igår var även det en lyckad kväll. Linnea är så rolig att man skrattar så det gör ont.
Det finns en grej som stör mig. Vad har hänt med mitt minne? Jag minns ingenting längre från kvällarna. Jag vet bara att jag haft sjukt roligt, men inte varför. Pinsamt som fan är det. Jag som alltid har varit den som fått påminna de andra, nu är det tvärtom. Tur det är bara minnen som sviktar och jag har kontroll på allt annat. Jag får träna nu i veckan när storsjöyran drar igång. Jag menar, jag har ju fyra dagar på mig!

tackaaarrrr,

åååååååh vad jag är glad. har längtat ihjäl mig tills lördag kväll och snart är den här. Har dock varit lite orolig att inte haft någon att gå ut med men nu har även det löst sig och riktigt bra dessutom! Sedan är det bara några dagar kvar till årets YRA! Ringde morsan idag vid fyra som var lite på gasen och mycket glad. Klart hon var glad som fick sitta på stråket redan nu. Jag var så avundsjuk att det gjorde ont i mitt hjärta.
Jag har iaf haft en trevlig kväll med camilla och hennes familj. Det bjöds på grillat och gott att dricka till. Sedan taggade jag och Camilla inför kommande festligheter. Vad gör vi? NU KÖR VI!

kan inte bli bättre,


some good news,

Fick nyss veta att Emelie kanske kommer att åka på yran iår!! Kommer bli så jävla glad om hon kommer dit. Vi träffas typ aldrig vilket är ruskigt dåligt då vi hängde med varann varje dag i högstadiet!
Emelie nu får du fanimej fixa dig en biljett! Man lever bara en gång ;)
Då blir det dödskrök som fan.. med en skillnad från de tidigare åren. iår hänger vi IHOP!






Fakiren,



Vilket Geni. Vilken underbar video.

HAHA!

Alltså.. ibland undrar man vafan folk tänker med. Gick reklam nu om ett band som sjunger country typ. Ett tjejband med tre fula tjejer som tycker de är jättesöta! Gissa vad de heter? Cookies & Beans. HAHAH vafan?! KAKOR OCH BÖNOR?! De måste skämta..

missat allt,

Sommaren rullar på och det är snart dags för årets storsjöyran. Fy fan vad äckligt fort denna sommar har gått. Det gör ont i mig. Känns som jag inte har hunnit med någonting. Hade värsta söndagsångesten i söndags för att nu är det snart slut på de bästa dagarna under året och jag har inte gjort ett skit förutom att jobba. Eller så har jag haft ruskigt dåligt väder då jag varit ledig. Tagit vara på dagarna lite bättre denna vecka. I Tisdags blev det volleyboll hela kvällen ute i Gullvik med Ante, Anny och Linnea. Det var verkligen skitroligt!
Har inte gått ut en enda onsdag denna sommar heller vilket är riktigt dåligt det med. Såg att jag var ledig idag Torsdag och lyckades få med mig Nybba, Ella och Maja ut igår! Tack för det tjejer! Det var mycket folk ute och jag hade skitroligt som jag har haft de senaste gångerna jag varit ut nu. Längtar redan tills på lördag!
Idag vill jag spela volley och nattbada. Har inte nattbadat något iår. VAFAN HÄNDER MED MIG?!

Händelserik helg,

Har haft Storebror, Lena & Theo på besök i helgen. Vi hade tur och fick låna Jennie & Pers lägenhet så vi fick plats allihop. Var ju dessutom kattvakt åt Safari hela helgen så det passade bra att vara där. Katten har varit galen hela helgen och en riktigt pina. Men jag tycker om henne ändå. Även fast hon vill äta all hud hon får i syne.
Det har varit skitmysigt att haft familjen Blomqvist/Ljunggren på besök. Vi har varit i knasiga kojan, på citylek, ätit glass, gått i hamnen, gått på stan, åkt runt och kollat lite och sett på solsidan. De har även varit på Paradisbadet när jag jobbade.

Har glömt att skriva tidigare i veckan att självaste Henrik Sedin var in för att köpa en glass på ICA. Jag satt såklart i kassan. Först ville han hämta ut ett paket som vi inte hade eftersom det var typ en vecka sen han skulle ha hämtat paketet. Då fick jag förklara för honom att det troligtvis låg nere på Företagscentret och han såg ut som ett stort frågetecken. Roliga är att man måste alltid fråga efter leg när man ska lämna ut post. Kändes löjligt att fråga honom som att "näöääee jag vet absolut inte vem du är". Sedan skulle han betala för glassen och då strulade våran myntmaskin. Tian han stoppade in fastnade i maskinen och jag var tvungen att leta en ny och ge honom. Sedan fick jag förklara att glassen inte var betald och frågade om han kunde betala på ett annat sätt (som om han inte har mer pengar i börsen) det kunde han såklart. Såg många dollars i den börsen kan jag lova. Så två enkla grejer han skulle göra som i vanliga fall skulle tagit 1 min tog typ 5. Lite jobbigt.












kattvakt dag 1 - äventyr!

Snacka om att dagar kan se annorlunda ut. Idag blev jag nämligen kattvakt. Jennie & Per kom förbi med safari imorse strax innan jag stack till jobbet. Gav henne lite mat och gick upp. Sprang ner på lunchrasten för att ge henne lite mera sedan upp tillbaka igen. Slutade vid tre och var hemma en stund för att leka och gosa. Sedan blev det gymet och lite inhandling så det finns mat tills imorgon då jag får besök. Hemma igen lagade jag en kanongod laxgryta och myste med safari. Kanonfint väder ute och jag var rastlös. Lunkan var sugen på glass och jag hängde på ner till villakiosken. Träffade upp lite folk och satte oss där för att se på Volleyboll. De flesta hade semester och kunde dricka öl, äckligt avundsjuk var jag just då (även nu). Alla älskade safari. Stefan lyckades få safari att bajsa ute på gräset! Eloge till honom, ett uppdrag som ingen annan lyckats med! Nu ska jag och safari sova.

25mil,

Det är ganska läskigt när man läser detta ur morsans blogg; "Jag satt och skrev ett sms och då small det något otroligt så det bara dundrade och skallrade jag blev så rädd att jag tryckte till på "sändknappen"
Pratade lite senare med sonen som bor sju mil från mig, han berättar att det haglat stora isbitar och blåser tok mycket. Han frågade om jag varit med om att träden blåser i cirklar och inte från ett håll. Det är nog något trombliknande som håller till där just nu."
HUR JÄVLA SJUKT LÅTER INTE DET?!  Själv sitter jag här med en riktigt fin och varm sommarkväll.
Tog en timmes löpning på kvällen med grannen och det var så varmt så jag trodde jag skulle smälta bort ett tag. Men alltid skönt när det är klart. Åt världens godaste återhämtningsmål efter det kesella + funlight + jordgubbar och vindruvor. Nu är jag mätt.





safari,

Förlorade många timmars sömn i helgen och det har märkts både igår och idag. Har sovit flera timmar under dagen. Tur jag inte jobbat så mycket, hade väl annars blivit sjuk igen.

Imorgon ska jag vara katta-vakt över helgen åt lilla safari. Jennie & Per är även schyssta och lånar ut lägenheten över helgen då bror, lena & theo kommer på besök.


sommardagar,

Har haft en härlig helg + måndag. Fint väder med fina vänner.

Vi kör en bildbomb..



tummen upp för bra vattenbilder.




Inte alla som får vara Iron Man



Anna, Camilla



Evil monkey!



Jennie



Bakishäng


Teater


Strandhår.

beslutsångest,

Det har härjat hela dagen! Vi bestämde oss tillslut för en enkel filmkväll med godis. Men det kändes för tråkigt så tillslut blev det utgång. Inga drinkar baradet vi hade hemma plus hotshots. En grym kväll och jag hade sjukt roligt. Pengar gick åt men det var de värt. imorn blire kanske utgång ingen. vafan,man lever bara en gång!

Avatar,

Igår blev det myskväll hos morians. Först när jag kom dit fick jag se lite hemmafilmer från 2001 på mallorca. Kan bara säga att morians är en speciell men härlig familj! (YEAH BABY YEAH!!)
Hübbi och G kom förbi senare och då bjöds det på supergod mat. Vi hade bestämt oss för att se Avatar på kvällen så vi åkte på Max för att köpa en Lyxshake var, Jag.älskar.dem. Avatar var en riktigt bra film, men seg från början och då tyckte jag även att filmen och gubbarna var dåligt gjorda, men desto längre filmen gick så blev det bättre. Kom på att jag är rätt avundsjuk på deras värld så jag tänkte göra en lista för att förklara det enklare:

1. De ser planeter/monar jätteväl från sin planet
2. Alla träd och växter är jätte stora, hur roligt? ROLIGT!
3. Dinosarierna är tillbaka, de ser bara lite annorlunda ut.
4. MEN inga insekter syntes till, hur BRA?! ASBRA!
5. Typ allt de tog på lyste.
6. De rosa-lysande hängade träden vill jag ha här och nu.
7. De får flyga på djur!
8. Alla var smala
9. Ingen ville ha krig.
10. De hörde sina förfäder genom träden!!

Så amazing things alltså. Vem vill inte bo så?

Idag har jag gymat och sprungit lite intervaller. Ikväll blir det en enklare drinkfest med brudarna. Vi har inte så mycket pengar. Vi ska göra en asbra drinkfest nån annan gång.
Det som ska drickas är; Hotshot, Mojito, Strawberry daiquiri.  mums!






älskade salem,

Idag har jag jobbat 8-15 i charken, det gick faktiskt bra. Bara nån kund jag inte kunde hjälpa eftersom jag inte fattade alls vad de ville ha för kött. Tackar Lina för listan hon gjorde åt mig så att jag visste exakt vad jag skulle göra under dagen. Efter jobbet blev det första gympasset på step-in. Det känndes verkligen att jag inte har gymmat på väldigt länge nu. Kvällen fortsatte sedan på en filt med salem i bakgrunden. Skitmysigt med så mycket folk som kom och lyssande på den härliga gratiskonserten. Vi blev ett stortgäng kring våran filt och det var jätteroligt! Mötte upp Malin & Linnea för en kvällsfika på UH. Kul att träffa dem igen!

Imorgon blir det jobb 8-15 sedan intervall träning vid 16. Kvällen ska sedan spenderas med min favorit brown bear! Hon åker ju iväg på fredag igen!
På fredag ser det ut att bli tjejfest med drinkar. Låter riktigt mysigt faktiskt. Kommer vara grymt många roliga brudar under ett och samma tak!
Är även sugen på att dra ner på gatufesten i helgen, kul spontangrej liksom. Hänger nån på kanske?


frisk?

Jag är så skönt trött nu. Ni vet när hela kroppen är trött och tung och vill bara sova. Ska bara skriva klart här sen ska jag lägga mig. Förstår inte varför jag är så trött. Kanske är sedan hamnfesten som var. Sov ju nämligen till elva nångång idag och har inte direkt utsatt mig för något jobbigt under dagen. Har iofs tränat idag och det var ett tag sen. Fått fysprogrammet av IKSU nu som jag testade idag. Var riktigt roligt och härligt jobbigt!

Imorn blir det först jobb och sedan häng med camilla under dagen och träning med grannen på kvällen.
Onsdag jobbar jag 8-15 och därefter ska det tränas och senare är det gratiskonsert med Salem på kvällen och kanske en kvällsfika på UH med malin & linnea.
Torsdag så jobbar jag också 8-15 och efter det ska jag umgås med sara & jacob som är på besök.
Är ledig under helgen och har inget planerat. Men skulle vilja hitta på nåt riktigt roligt med mycket folk. Det finns inget bättre än att umgås mer flera människor samtidigt!

SOMMARSOLSKRATTSPRIT



Vill att klockan ska bli nio nu!!!!

borde egentligen hålla tyst,

HAHA!! alltså. Jag är så sjukt dålig ibland. Gissa vad jag gjorde idag? Var hos ante och skulle gå hem. Vad lyckas jag göra? Jo, jag går alltså in i samma byggställning som anna gick in i igår! HAHA, fan den där plankan är farlig för världsbefolkningen. Den kommer att utrota oss en efter en!

haha,

glömde säga. skriver med thelas på msn nu. hon berättade nyss att hon varit ute med sin hund för den var så skitnödig. hon var tvungen att använda TVÅ hundbajspåsar för att plocka upp allt! hahahah, stackars hund!

hamnfesten - fredag.

Blev en riktigt rolig kväll igår. Slutade 21.10 och sprang hem för att byta om. Sedan snabbt till ante för att hälla i sig alkohol. Det gick myket bra. Hos ante var det lite men mycket trevligt folk. När vi skulle gå därifrån så gick Anna Lindfors rakt in i byggställningen så hon slog i pannan och näsan så hon ramla omkull. FAN att jag missade det. Det blev en bula och några skrapsår, tyärr inte så snyggt. Nere på hamnfesten träffade jag mycket folk men alla håller sig verkligen överallt och ingenstans. Jennie och Per ville hem efter 00.00 och jag ville stanna kvar. Hittade niklas som ville vinna på chokladhjul men misslyckades så vi drog på olles för att ta en shot var. Jag älskar tequila! Sedan blev det stadsvandring lite här och var tillslut landade vi på max för lite cola. Upp på en liten efterfest och sedan taxi hem och jag var väl hemma vid fyra någongång. Dag ett avklarad. Ikväll måste det bli ännu roligare!

klagomål,

Måste få skriva av mig lite. Jag kunde inte ha fått en sämre fredag än denna.
Egentligen skulle jag idag kliva upp tidigt för att träna lätt med angelica. Gå ut till Jennie, hitta nånstans att sola och njuta av dagen för att sedan jobba 18-21 och sedan hamnfesten hela kvällen. MEN tydligen har jag gjort någon något ont för dagen blir helt annorlunda. Jag vaknar upp och har skit ont i halsen. Går till Jennie och ringer sjukan där, får en tid halv tre. Tackaaarrr, det blir alltså ingen solning idag. Tänkte att jag kan iaf sitta utanför mitt hus en stund. Men nä, det kan jag glömma. De håller på att göra om hela vägen utanför så det låter som andra världskriget hos mig. Mysigt.
Nu ger jag upp. Jag får vara sveriges blekaste i år.

RSS 2.0