Fin söndag,

Välkommen till världen lilla Elliot! Angelica har (äntligen) fött ut sitt lilla pyr som ser ut att vara hur söt som helst det lilla jag sett! Jag är så stolt över henne och så lycklig för hennes skull. Nu längtar jag tills jag får pussa på den lille för första gången!

Trist,

Blev inget 1års firande i helgen. Vi har haft en massa bra planer, men även lika mycket skit som kommit ivägen. Vi tänkte hitta på nåt nån helg framöver och får hoppas på att det blir så! Annars kan man ju hoppas på att det blir bättre års-dagar framöver. Jag har varit duktig idag och gymmat på förmiddagen och tagit en lättare löptur nu på kvällen. Skönt att springa lite, var så längesen. Nä, nu tänkte jag och brorsan se på bridesmaids om det går som vi vill!

365,

Idag är det den 14 september och min och Viktors 1 års dag. Har haft ett fantastiskt år som har gått superfort! Kan inte förstå att det redan gått ett år! Jag är superlycklig och älskar Viktor mest av allt! Tyvärr har dagen sugit eftersom Viktor jobbade över till 20.30. Men vi får försöka hitta på nåt kul i helgen istället! Nu ska jag mysa med min älskling!

Recept & smärta,

Här kommer receptet på beställning: Kesoplättar En liten burk keso 2 ägg 3 msk dinkelmjöl Rör ihop allt och stek som små plättar i pannan. Superenkelt! Jag tog bara halva receptet när jag gjorde till mig själv. Idag har jag upplevt en av de värsta smärtorna i hela mitt liv. Nog för att jag kanske blir lite väl privat nu men det skiter jag i. Satte in en spiral imorse och det gjorde så jävla ont att jag ville skrika, gråta och spy på samma gång! Det ska inte göra så ont som det gjorde för mig men jag har tydligen en liten livmoder och hon fick inte spiralen på plats så hon var tvungen att rota länge och väl. FY FAN VILKEN JÄVLA SMÄRTA!! har legat död i soffan nu och gruvar mig för att kliva upp och ha körlektion i 80min. Hade kunnat ställa in det idag men känner att jag behöver dessa lektioner. Hade egentligen fyra idag men orkar bara två. Dessutom måste Viktor jobba över ikväll också, jävla skit. Kanske imorgon också, vilket är en fin dag för oss..men men. Nu ska jag trycka i mig piller!

Kesoplättar,

Har nyss avnjutit kesoplättar för första gången! Att nåt så nyttigt kan smaka så gott trodde jag inte! Det rekommenderar jag verkligen!

Brum brum,

Veckan som gått har Viktor varit på kurs i Sthlm. Det har gått bättre än vad jag först trodde. Jag börjar äntligen lära mig, eller så är det för att bror bor här, så jag har inte varit ensam. Körkortet går bra det också, tror jag. Får den känslan iaf. Snart är det dags för hemresa också eftersom min storebror och Lena ska gifta sig! Kommer att bli så himla kul! Men innan det en mysig vecka hemma eftersom jag och min älskling har årsdag på onsdag. Det är sjukt hur fort detta år har gått! Men tiden går ju fort om man har roligt.. Och roligt, det har jag! Ikväll vet jag inte vad som ska hittas på, kanske bio. Jag börjar 8.45 imorgon så orkar inte hitta på så mycket.

RSS 2.0