THAILAND!!

Äntligen ska jag få åka på en riktig solsemester! I fredags bokade jag, Viktor och Svackan Thailandsresa! Vi kommer att åka den 14dec och landa i Phuket. Vi tänkte kolla öarna de första dagarna och fira nyår på Bali! Vi tänkte inte planera så mycket utan se mest vad som händer. 6 jan flyger vi hem från Bangkok. Jag längtar så sjukt mycket efter denna resa. Hoppas på mycket jobb i vår, sommar och framförallt höst! 3 veckor i paradiset. SÅ JÄVLA ROLIGT!!

Problem,

Detta kommer låta sjukt löjligt men jag är riktigt frustrerad, på mig själv. Kan nämligen inte komma på något jag är bra på och kan därför heller inte svara på vad jag har för intressen? Ska det vara så svårt att veta vad man är satt till jorden för att göra? Hjälp mig!

Jobb,

Har varit och pratat sommarjobb med Östra i måndags och fick bra med timmar av dem. Har även haft kontakt med Torshallen och ska kolla vad de har att erbjuda. Fick iaf 5 dagar nu inom närmsta tiden som jag fick jobba på Östra, alltid något! Ska kanske även få jobba lite i påsk om jag har tur. Fick nyss ett sms av städ heden också som undra om jag ville hoppa in på ett städvik i 3 veckor på 75%. Skönt att veta att man har lite jobb så har man inte samma ångest om man är hemma en dag. Får förhoppningsvis jobba lite mer på Park Hotell framöver också! Fick bl.a. vara där i söndags i 5 timmar vilket är bra! Idag ska jag träffa Viktors syster Maria, ska planeras lite inför Viktors 25års fest!

Theo,

Min fina brorson Theo fyller år idag. Hoppas han får en rolig födelsedag med en massa paket och tårta. Hade gärna velat vara på plats!
Jag och Viktor firar idag 1,5 år tillsammans. Vad vi ska göra? Ingenting gissar jag. Jag ville äta på olearys men eftersom det är hockey ikväll blir de inget av det.


Bortglömd,

Glömmer ju bort bloggen titt som tätt! Blir alltså en mini resumé igen.. Hela veckan på Sörliden gick bra, vi jobbade snabbt och fick mycket gjort! Mamma och Niklas har hälsat på oss i helgen, de kom redan på torsdag kväll och stannade till söndag kväll. Har varit en riktigt rolig helg med mycket festande och trevligt folk! Fixade även ett nytt förfest ställe som heter Napoli, de var väldigt trevliga mot oss. Trodde att jag skulle börja som arbetslös denna vecka men så fel jag hade. Änget skolan ringde igår och kollade om jag kunde jobba från tisdag hela veckan ut. Självklart kunde jag det, roligt att få jobba lite med blomman som vickar där. Park Hotell ringde också och frågade om jag kunde hjälpa dem på söndag, såklart blev svaret även där! Fixade även sommarjobb i måndags, måste bara bestämma mig var. Men har iaf blivit lovad plats på två olika ställen. Ikväll jobbar Viktor över och jag har testat gjort proteinmuffins, de blev kassa!

Nytt,

Helgen som var tog jag det lugnt. Varit mycket festande nu på slutet så kände att det var bäst så. Lördagen var grymt härlig, åkte till skule och satte oss längst upp å njöt av solen. Hoppas det blir en repris denna helg när mamma och Nibbas är på besök!
Sitter nu på Sörlidenskolan och har rast. Är alltså på en ny skola igen men verkar som att det bara blir denna vecka iaf. Så snart är man arbetslös igen.


Säng,

Nya sängen är äntligen på plats!! Längtar ihjäl mig tills jag ska lägga mig nu! Måste bara vänta på att Viktor kommer hem!


Jobb,

Ligger på soffan på jobbet och väntar på att vi ska äta på restaurangen här på Parkskolan om 30min. Lugn fredag med lite elever som resulterar i lite städ. Rektorn som nu gått i pension har bjudit på prinsess tårta, mycket god!
Park Hotell ringde nyss och fråga om jag ville jobba på söndag. Ja, svarade jag! Peeeeeeeengaaar!!


Torsdag,

Nya kistan vi köpte var fin, behövs bara lite målarfärg. Tänkte att den skulle få stå i sovrummet eftersom den blev för liten som vardagsrumsbord.
Idag är det näst sista dagen som städare på Parkskolan, det känns faktiskt skönt. Jag vill ju ha jobb men är lite less på allt möjligt här nu. Fick en veckas jobb till men det blir på Sörlidenskolan.
Seansen som jag och Hübbi var på var väldigt bra och spännande, nästa gång det blir nåt liknande ska jag gå.
Ikväll ska jag spela innebandy med damerna och sen ta de jävligt lugnt framför tvn och se på Biggest Loser!


RSS 2.0