Midsommar,

Har haft en härlig helg. Vår sommarkatt, Erik kom till oss i torsdagsnatt. Fredag fyllde Viktor 25 och vi började firandet i ström med silllunch, smörgåstårta och jordgubbstårta. Senare blev det ett besök ut till hembygdsgården. Hade inga planer för kvällen men det blev att vi valde att stanna i ström med Viktors familj och grannar. Väldigt trevlig midsommar och födelsedag.
Blev en väldigt sen natt så man var rätt trött på lördagen men jag och Viktor tid oss iaf ut till Gullvik för att träffa lite vänner på uteserveringen där. Var en av de roligaste kvällarna i år och skitmysigt att sitta där.
Har inga bilder från helgen men har iaf en bild som visar hur ful Erik var imorse.


Dyrt,

Blev ett dyrt gymbesök idag då jag åkte på en p-bot på 600kr. SATANSHELVETESKIT vad arg jag blir när jag tänker på det! Trodde dessutom att jag inte ens stog fel. Mest komiska i det hela är att strax innan jag skulle gå från gymmet kommer en tjej in och berättar något för sina kolleger. Men det enda jag hör är "någon har fått en p-bot på dalgatan".. Jag kände på mig direkt att det var jag, men jag var för feg för att fråga.

Less,

Har ju kommit igång bra med träningen igen men som alltid får jag ont i halsen efter ett tag. Blir så less eftersom denna vecka jobbar jag så lite å hade tänt träna lite mer. Nu känner jag inte ens för att gå till gymmet. Är väldigt feg att träna när jag känner av halsen. Trodde det var bättre imorse men efter frukost känns de av igen.
Aja, får väl VILA igen då. Blev ingen bra beach satsning iår heller. Får satsas mot beach Thailand tills december istället ;p


Löptur,

Tog en löptur idag runt ena sjön (4km) tiden landa på 21.40. Hyfsat för att vara jag och längesen jag sprang!


Löst,

Ok, dålig bild igen! Men det löste sig rätt bra med gardinerna ändå tycker jag!
Tack för tipset Sara, men blev såhär istället!


Gardiner,

Ok, asdålig bild. Men jag behöver tips med vad jag ska ha för gardiner i vardagsrummet. Helst vill vi inte ha något framför balkongdörren, gardinen blir bara ivägen då.


1Life,

Märks att jag är lite övertaggad idag eftersom jag inte suttit still en sekund idag sen jag kom hem. Ska nämligen iväg och köpa nytt gymkort idag på 1Life istället för Friskis&Svettis. Känns sååå himla skönt att byta gym! Har alltid gillat 1Life bäst!


RSS 2.0