teater,

Vill först svara på Gugges kommentar i inlägget nedan; Nej, tyvärr. Har ju innebandy som måste tänkas på och därför kan jag inte vara i uppsala. Men det hade verkligen varit skitkul!

Idag har vi haft en lektion i ledarskap där vi skulle lösa olika problem. En av de roligare lektionerna vi har haft i detta ämnet. Sedan tog jag och Elin en mysig promenad till Ica och handlade lite av varje. På vägen hem blev båda skitnödiga och promenaden blev inte lika mysig och trevlig längre. Den blev mer rask och spänd. Men glada var vi när vi var framme på skolan igen. Tömda och glada fick vi sedan höra i sista sekund att vi skulle se på teater. en tyst teater med bra musik. Nu ska jag och Elin luncha och sedan möta upp klassen för då ska vi iväg och klättra i grottor. 
Ikväll blir det kanske mat hos Viktors mamma, inget bestämt än.
Imorgon är det äntligen Fredag och sista dagen innan lovet. På kvällen är det Innebandy som ska ses. Blir en bra helg!
 

östersund,

Det har varit superskönt att vara hemma. Jennie, Per och Viktor följde med mig hem. Vi har hängt med familjen, gått på stan och varit på krogen. familjen blev glada att äntligen få träffa Viktor. har haft en mysig och härlig helg hemma. Längtar tills jag ska hem igen. 9 dec är inplanerat iaf.
Sitter på skolan och ska leta en praktikplats men har inte en endaste aning om var jag ska vara. Är dessutom jättetrött och orkar inte tänka. Går skola till halv fem idag och sedan är det gym som står på schemat. Restan av kvällen ska jag mysa i soffan hade jag tänkt.

farbror doktor,

Äntligen har jag fått ett svar av doktorn vad det är för jävla skit jag dragits med sen i april. 6 jävla månader.
Jag ska knapra tabletter i 9 dagar och även börja med astma spray. Tydligen så är mina luftrör ihopdragna på nåt sätt och blir värre av kyla och ansträngning. Får se hur detta går nudå. Blir en paus från Innebandyn i ca 2 veckor så jag kommer att göra gym hemma istället.
Till helgen åker jag hem och Jennie & Per hänger på. Ska bli mysigt att få vara med familjen igen och träffa lite kompisar.
Ikväll är det spelkväll hos Nybba.

computer dead,

jag har en död dator och alltså inget internet. Sitter på skolan nu. Vi har massagekurs och det är skitkul.
Hinner inte skriva mer än att jag mår gött.. Och självklart är jag inte i lettland längre ;)

still here,

Fortfarande kvar i Lettland och internet suger fortfarande lika mycket. Imorgon är det lördag och final! Vi spelar 15.00 (14.00 i Sverige) Har det skitkul här med laget som är sjukt störda. Kika in iksu-bloggen för att se lite av det vi håller på med, står även endel på hemsidan; www.iksuinnebandy.se
Nu ska jag käka lite mer chips och se en film tror jag. Har bara ätit onyttigt den här veckan. Snart är jag hemma igen, längtar!

Lettland,

Sitter i storstugan nu med ett internet som äntligen funderar. Vi är på plats i Lettland och har hunnit spela en match som vi vann med 7-0. Resan hit har varit ett helvete med natttåg och nattbåt. Det var sjukt blåsigt under båtresan som de var endel i laget som kräktes. Man kunde knappt stå upp för det svajade så mycket. Jag hade som tur var tagit en tablett mot sjösjuka som hjälpte att jag inte mådde svindåligt.
Vi har en match per dag och morgondagens match är inte förrän 19. (18.00) i sverige. Känns väldigt skönt med en sovmorgon och äntligen en natt med riktig säng på stillastående mark.
Vi sover fyra stycken i min stuga men jag sover själv i mitt rum, väldigt skönt eftersom jag ibland har svårt att somna med andra i rummet.


Fredag,

Äntligen Fredag igen. Dagen har spenderats på skolan och vi har haft Anatomi. Slutade för dagen halv tolv och åkte hem til Stina för att mysa med lilla Agnes. Gun och jag hade bestämt att vi skulle träffa Stina idag, hur mysigt som helst. Lekte mest med Sune (deras hund) som älskar mig!
Ikväll är det jobb 18-21 och efter det blir det filmmys.
Imorgon åker laget till Götet och spelar match mot Pixbo på söndag. Ska bli skitkul att få träffa Ella, Maja och Nordin igen! På Måndag tar vi färjan till Lettland för att spela Europacupen. Hemma igen nästa måndag den 11e! Spännande!

RSS 2.0