bra kväll,

Förlusten mot Iksu borta var tung. Vi gjorde en bra match men alldeles för lite mål.
Men vi spelade bra och det känns bra inför nästa helg och det är viktigt. Jag blev matchens lirare och satte tydligen stopp för 62 skott. Skönt!
Efter matchens var det dags för dopingtest för Soufi och Ella. Ella var inte så pissnödig så vi tog oss från Umeå 2 timmar senare än vad det var tänkt.

Igår Lördag så gjorde jag ett gympass och inte så mycket mer under dagen. Klockan fem mötte jag upp Nybba för att käka lite och dricka några öl innan vi begav oss bort till Camillas vänner. Ella droppade även in senare efter hockeyn. En jätterolig förfest och roligt avslut på Harrys.

Idag är jag trött eftersom jag blev väckt 08.15 av ett sms av Camilla, tackaaarrr..
Ikväll ska vi se herrarna spela mot Gävle. Hoppas på poäng till ÖIB :)

Umeå,

Idag är det fredag och bortamöte mot Iksu! Kommer att bli spännande!
Annars idag har jag jobbat, sovit, ätit, suttit här, pratat i telefon och bestämt att jag ska ner på stan med Jennie. Sitter nu och väntar på att tiden ska gå så att jag kan gå ner. Ska köpa en t-shirt som jag ska ha imorgon, öl och en mössa!
Imorn är det fest och jag längtar!

Idag hände förresten en jobbig grej. Har gått till jobbet och kommer mot dörren och ska ta upp nyckelkortet för att låsa upp dörren, framför mig ser jag mitt bankkort?! WTF. Jag har alltså tagit fel kort och nyckelkortet ligger hemma, jag blir alltså tvungen att GÅ hem IGEN och GÅ upp tillbaka IGEN. Tur jag bor nära...

härlig torsdag!

Dagen började riktigt tungt med att Sveriges ishockey herrar åkte ur OS. Kände när jag gick till jobbet och medans jag var på jobbet att jag var riktigt besviken och förbannad. Men det gjorde mig rätt taggad till morgondagens möte mot Iksu.
Mötte sedan upp Jennie strax efter elva för att ta en promenad med henne i det underbara vädret, var nästan lite vårkänslor där ett tag. Efter promenaden gick vi hem till mig och bakade scones och drack varm choklad på min balkong, hur mysigt som helst!
Vid fyra var jag bjuden på middag hos Sara Nyberg. Lax och pressad potatis med en supergod sås. Till efterrätt blev det lite kladdkaka. Har sedan varit där hela kvällen, har varit mycket trevligt. Ella kom också förbi en sväng och berättade lite om sitt nya jobb på Intersport.

Har haft en jättebra och skön dag. Nu taggar jag inför imorgon!


Vad hände nu?

Stolt syster måste visa denna bild på sin bror;



Hur snygg är han inte här?!
VAD HÄNDE?!

at teZzaans,

Idag har jag varit hos Tessan och hälsat på. Vi har fått på stan med Ella och shoppat litegrann, men jag var duktig och köpte två tröjor för endast 49kr/st och en mössa för 80kr. Billig shopping!
Viktigast av allt var att vi gjorde stuvade makaroner med korv till middag, så gott! Så nu är man mätt och nöjd i magen. Ikväll är det veckans sista träning och efteråt kommer Jennie förbi så vi ska se klart filmen.

Fick nyss ett av de bästa beskeden på länge och det är att Sara kanske kommer hem till Påsk. Jag brukar alltid vilja vara hemma på Påsk och få mitt påskägg, mysa med alla påskgrejer, vara i solen, åka skoter och äta ägg. Men kommer min bästa vän hem så måste jag såklart vara kvar i Övik! Då får vi göra allt mysigt istället!


- 42 C står som vinnare,

Okej, vad har jag att säga till er idag?
Det har varit svinit kallt i hela Sverige och det har skapat en sorts minitävling på facebook där alla skriver ut hur kallt just de har haft det. Rätt roligt att vädret ska vara något man pratar om när man inte har annat att säga, men så fort de händer en väderförändring så syns det genast på facebook. Jag behöver inte nyheterna, vädersidorna eller ens en termometer längre - kolla facebook, där har jag svaret. Jag vet t.o.m hur kallt det är om jag ska resa någon annanstans (men detta gäller iofs bara om jag har en vän som befinner sig på den plats jag ska).

Har annars idag fått besök av en vän som hållit sig en bra bit ifrån mig nu några dagar, nämligen Jennie. Hon har varit och hälsat på sin mor nere i Skåne, men nu är hon tillbaka igen. Vi såg på Wedding Crashers men hann inte se hela filmen, blir nog uppföljning imorgon kväll.
Jag har tränat innebandy (ovanligt?) och joggat/promenerat en stund. Är grymt tung och slut i kroppen fortfarande sen helgen och hoppas att det släpper tills imorgon.

Nu är klockan alldeles för mycket och jag borde sova. Tur det är en kort dag imorgon. Imorgon ska jag hänga med Tessan hela dagen, blir spännande att se hur det går. Hon är ju lite knäpp den där Tessan!




Kolla bara vad konstig hon är!
Vem är klädd så här?

vilken fantasi alltså,

Drömde nyss en mildare variant på en mardröm.
Det var hemmafest med mina gamla vänner hemifrån och några nya ansikten jag inte sett förr.
Jag blev alldeles för full och hade svårt att hålla balansen så att säga.
In på småtimmarna och efter att jag sovit en stund kommer jag på att min mobil är borta och mina skor är också de borta. Försöker få någon att ringa min mobil. Hittar en dator och går in på msn. Tror det var Camilla jag hittade och bad henne ringa mig. Camilla var mycket trögare än vanligt och det tog tid. Tog även tid att få av all musik i rummet så tillslut hann även datorn dö och jag fick aldrig nån som ringde min mobil.
Hade innan detta även sprungit runt och letat mina skor och min telefon i huset som började bli alldeles tomt på folk. Och allt detta gjorde jag typ blind eftersom jag sovit och mina linser låg fel i mina ögon.
Haha, det var en jättejobbig dröm iaf.

rullrån,

Det är riktigt surt att tänka på gårdagens match, vi var så nära på att vinna. Förlorade med 5-4 och jag är riktigt nöjd över min egen prestation denna helg. Fick hålla nollan i lördags och matchens lirare i söndags.
Efter matchen så blev det häng med Angie och Camzo. Mysigt & roligt som vanligt.
NU är även YRAN bokat och klart. Fy fan vad bra det kommer bli i år igen. Denna gång blir det lite lyxigare med Hotell och mer häng på stråket. Roligt som fan då det är där mina vänner hemifrån hänger som mest!

Ikväll ska jag umgås med Tjärnström & Nyberg. Blir en superbra måndag tror jag.
Nu ska jag käka lite rullrån och sova en stund. Är väldigt trött idag då jag gick och la mig försent igår och upp tidigt imorse för att se Sverige vinna mot Finland och sen jobba i evigheter.

ett snöpligt slut,

FYFAN för vintern. Blir det något annat än katastrof när vintern ligger på som mest?
Idag när vi varit på knasiga kojan så var det dags att åka iväg för att käka lunch.
Självklart startar inte bilen, batteriet såklart. Får tag på Tess som kommer med hennes pappa & startkablar så vi löser problemet, men ett nytt skapas. Hur ska vi våga att stanna bilen nu när den väl är igång?
Jag fick komma med den tråkiga idén att jag helt enkelt får hoppa av och de får åka hem nu en tre timmar tidigare. Sagt och gjort så blev det. Blev alltså ingen lunch & shopping tillsammans idag.

Nu är jag lite för less för mitt eget bästa så jag ska sova en stund innan taggningen inför dagens drabbning.

Förresten så ska ja ha svinroligt ikväll efter innebandyn med camzo & ang.
Igår hade jag också svinroligt då vi kissade på karlstad och vann med 10-0.
Det är nu man säger; Tackaaaarrrrrrrrrr!

la familia,

Nu är det städat och fint i nästan varenda liten vrå i min lägenhet. La familia kommer på besök och då vill man inte ha det stökigt inte.
Just nu ligger jag och äter min mat på golvet framför datorn. Detta eftersom jag har städat ungefär hela dagen eftersom mitt jobb också är att städa. Min rygg tål inte detta så bra och jag kände att den behövde lägga sig till rätta igen. Så några kärring-situps fick det bli, eller magsträckare som soufi trodde att det först var.

Ikväll blir det räkmackor med familjen, som jag längtat! Sen tänkte jag överraska dem med en kladdkaka.
Annars går kvällen åt att se på älskade sverige i ishockey och tagga inför matcherna i helgen.

changes

Det är skönt hur dagar kan bli annorlunda. När jag vaknade idag vid halv elva (efter jag jobbat) så var det väldigt soligt ute och jag bestämde mig för att ta en promenad. Tog mig inte riktigt ut och skickade iväg ett sms till Ella och frågade om hon var sugen att hänga på. Ella ville hänga på och vi tog oss ut runt 12.30. När vi hade gått i ca 45 min kom vi på att vi kunde spontanbesöka Nybba. Tyvärr var inte hon hemma, men vi ringde upp henne och hon skulle komma på 40min. Så det var bara ut att gå för mig och Ella igen, gick på loppisar och kollade läget. När nybba var hemma så bjöd hon oss på en supergod middag. Tackar för det. Sedan var det bara hem och upp på träning. Kul att dagar kan bli så annorlunda, trodde först jag skulle vara hemma hela dagen och se film typ.

NU ska ja se filmen på trean.

slowdownlittleman,

Alltså kom på häromdan att februari har gått äckligt fort. Har liksom hunnit gått 10 dagar sedan jag fyllde år nu. Helt sjukt. Det kan gärna få gå lite långsammare tycker jag.
Idag är det fint väder ute. Tackar för den eftersom vädersidorna har visat annat. Strax blir det en härlig promenad i solen.

Inatt drömde jag om min morbror, tyvärr minns jag ungefär ingenting av det han sa eller gjorde. Minns bara att han verkade sjukt lycklig och må bra. Dessutom hade han gjort röda slingor i håret som han var nöjd med, haha.. det var illa!


Gårdagens hockey var inte den bästa. Men ändå roligt att få se Sverige spela, blir sjukt nostalgisk när jag ser Sveriges herrar spela och vill åka hem och se den med farfar, pappa & bror.

Sista träningen ikväll inför helgens matcher, gäller att tagga ordentligt.
Gårdagens träning var förresten en av de bästa; ingen innebandy alls.
Det behövdes för att få tillbaka suget igen!

dinner for 2,

Idag har varit en skön dag. Gick en promenad på 45min innan jag skulle träffa stina på stan.
Vi käkade en kladdkaka å drack cola på blåbär. Kul, eftersom jag aldrig fikar där.
Kollade sedan på DinSko och såg några skor jag gärna ville ha men plånboken säger nej.
Sedan blev det ICA och lite handling av mat. Vi kom även på att jag kunde käka med Stina så blev bjuden på Fläskfile idag, det satt där det skulle!

Ikväll spelar Sveriges herrar mot tyskland 01.30 och OM jag längtar. Egentligen den enda sporten jag kollar på i OS.

Inväntar träning som börjar halv sju. Dags att börja göra sig klar.
Men först en bild som tessan ritat som tydligen speglar min livssituarion framöver. Vill inte förklara varför, but here it comes;




sommar och sol är det bästa jag vet,

Då var det dags igen. Solen syns inte till på långa vägar och det ser ut som att det kan bli så ett tag framöver.
Det är sjukt vilken otrolig skillnad solen gör. Att gå ut känns verkligen skittråkigt i detta väder.
Men idag ska jag försöka mig ut på en promenad ändå.

Halv ett ska jag träffa Stina L för en fika på Lundbergs, ska ta min efterlängtade semla då!
Sedan måste jag till Apoteket för att köpa linsvätska och på affären för att köpa lite mat. Kan man lägga pengar på nåt tråkigare?

Ikväll är det träning igen. Hoppas att alla i laget är lite piggare idag, mycket roligare då.

Annars längtar jag rejält tills på fredag eftermiddag då pappa med familj kommer på besök över helgen.


sunshine,

En helt otroligt vacker dag här i Örnsköldsvik idag. Jag ska passa på att ta en långpromenad senare idag, solen lär ha gått ner då men blir nog skönt ändå.
Ikväll är det gym och innebandy som står på schemat. Idag skulle jag behöva gå på stan eftersom min linsvätska är helt slut. Men jag orkar verkligen inte ta mig dit. Får använda gårdagens och springa ner på stan imorgon istället. Helt otroligt vad lat man kan vara ibland.
Nä, nu ska jag göra annat.

blöh,

Vilken jävla skithelg. Har varit söderöver och spelat innebandy.
På lördagen mötte vi Pixbo och vi gjorde en riktig usel första period. Efter första perioden stod det 5-2 till pixbo och jag valde att kliva av. Kände att vi behövde en förändring och samtidigt kändes det som att ingen hörde eller gjorde vad jag sa. Therese fick hoppa in och gjorde en jättebra match! Tjejerna spelade även upp sig men tyvärr så slutade matchen 6-5 till Pixbo.
Lördagkväll spenderades på hotellet med Melodifestivalen och en grymt dålig sådan. Fast jag gillade Andreas Johnson, men det gör jag ju alltid!
Lockerud stod för motståndet på söndagen och jag trodde att vi skulle vara rejält sugna på att vinna. Men även i denna match kommer vi inte upp i den nivå vi kan. Vi lyckades inte göra mål på dem förrän efter ca 53 minuter!
Men efter vi satt 3-1 så var vi starka nog att jobba oss ikapp till 3-3 och på så vis ta med oss en poäng och jag ett poäng till i sudden. Men tyvärr förlorade vi där.
Så hemresan var en tung sådan. Men gick ändå skapligt då det visade väldigt bra filmer.
Satte mig och såg Amélie från Montmartre med Tessan och vilken underbart bra film det är!
Hade dissat den rejält innan, men mest bara för att jag visste den var fransk och att Jennie gillade den. Men nu kan vi se den hur mycket hon vill!

Idag har jag en underbart slapp dag. Ska snart äta lite frukost och se Ellen. Efter Ellen möter jag upp Tessan för en springtur och lite gym. Sedan åker vi och handlar och gör en laxgryta till middag. Efter middagen ska vi titta på en massa film och bara njuta av en träningsfri måndag.


motivation,

Hade ett kortare snack med en junis i laget idag som fick mig att tänka till.
Nu de sista veckorna har jag velat äta & träna bra men har gjort precis tvärtom.
Min motivation till träningar har på så sätt också blivit väldig dålig och jag presterar sämre
och sämre för varje träning som går och får dessutom nya skador.
Tack vare detta blir jag nedstämd och allt blir en skitdålig ond cirkel. Detta behöver få ett stopp.
Ska smygstarta i helgen men på måndag börjar det på allvar - Min förhoppningsvis nya livsstil. Där jag njuter av varje minut jag lever. Jag ska äta bra, inte någon diet, men äta det som får mig att må bra och försöka äta mindre av det som får mig att må dåligt.
Jag ska ha roligt när jag tränar och inse hur bra jag mår efter att jag gjort det jag strävat efter.
För att jag ska lyckas med detta ska jag skriva upp vad jag gjort under min dag/vecka. Och vara nöjd.

Det är ju hälsa jag vill jobba med i framtiden. Bara att börja.

weekends are better,

Vet ni? Jag älskar egentligen att fylla år. Att en dag per år verkligen få stå i centrum och jag njuter av varje sekund som går. Men så har det inte riktigt varit de senaste åren. En födelsedag är för mig; frukost på sängen, sång, paket,  familj/släkt/vänner och allt detta i ett enda stort firande med massor av fika.
Men sist jag fick uppleva en sådan födelsedag var när jag fyllde 16. Sen dess har jag bott här i Örnsköldsvik och  blivit firad av min familj genom telefonen och det suger så jävla hårt och gör mig så förbannat deprimerad att jag vill skjuta mig själv! Att min fritid ska ta upp så mycket tid av mitt liv att jag varken får fira min eller min familjs födelsedagar tillsammans med dem, det gör mig riktigt ledsen.
Men som tur är har jag underbara vänner och lagkamrater som sett till att jag fått ha helt sjukt underbara födelsedagsfester. Som denna helg. Denna helg har varit den bästa på väldigt länge och jag hoppas att jag aldrig glömmer den. Men gårdagen, min födelsedag, det kunde ha varit som vilken dag som helst...




festivalfredag,

Hade en grym kväll igår. Längesen det var så roligt på fest som igår!
Per hade inrett skitsnyggt hemma hos sig också, många plus där.
Tydligen blev utgången rätt sent, tur det var öppet till tre!

Dags att vakna,

För nu är det dags för FEST!



vet inte,

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/203920/gemig?claim=tda7sxtaa3h">Följ min blogg med bloglovin</a>

Ibland fattar jag ingenting, motivationen är som bortblåst.

en helt vanlig torsdag,

Här sitter jag och äter fisk. fan va gott det är, men jag äter det för sällan.
Idag har jag hunnit jobba och gymma. Känns bra.
Ska snart möta upp Jennie nere på stan för att göra endel ärenden!
Imorn är det födelsedagsfest för mig och jag längtar!

Drömde en mardröm inatt igen och självklart var morsan med. Blev så upprörd i den så att jag t.o.m vaknade. Minns att jag vaknade och tänkte "det här måste jag blogga om", men självklart är det bortglömt nu.

Nä dags att klä på sig. Snöar gör det också, självklart. Tyvärr.

Tävling,

Innebandyträningen idag blev roligare än vad jag trodde den skulle bli. Martin hade bestämt att jag och Tessan skulle vara kapten åt varsit lag och vi fick välja att spela man-man eller 2-2-1. Alltså som vi inte spelar i vanliga fall. Det var väldigt svårt att vara kapten och målvakt samtidigt. Man kunde inte styra någonting förrän det blev paus och svårt att nå fram till spelarna. Vi förlorade tyvärr machen med  7-6 och jag var ruskigt förbannad efter vi slutat spelat. Dels eftersom jag inte tyckte vi fick till spelet som jag ville och dels för att vi var så mesiga med kroppen att de andra fick både komma fria flera gånger och slå in returer.
Men det blev en het match med lite sura miner, precis som det ska! Synd att det måste komma ordet "tävling" ur våra tränares munnar för att få alla att tagga till!
Som sagt var riktigt förbannad efter träningen men med en 5kms runda på löpbandet så var all ilska borta. Skulle vilja få in den rundan på rutin efter onsdagsträningar, går fort och man bli inte kräkless.

Nu har jag ätit Kesellan från Lidl och den smakar exakt som den på Ica. Gött alltså! Hade även nötter och flingor i.
Nu blir det lite slapp framför datorn/tvn och sen sängen.

DREAMSELLER,

Har nyss suttit och kollat på Dreamseller the documentary på youtube. Fick se och höra lite av vad som hände med Brandon Novak och hans liv. En kort men jobbig dokumentär att se. Vissa scener, speciellt en där Ryan Dunn ber Novak att tömma sina fickor för att se om han har några droger på sig gör att hela min kropp gör ont. Ryan upptäcker att Novak har droger på sig och blir så besviken och förbannad att han slår iväg Novak och går därifrån, sen får man se Novak står kvar ensam och fylld av ångest.
Efter att ha sett dokumentären vill jag har boken ännu mer! Sjukt vad människor går igenom.



misstag,

Hörde på radion idag att det nu är helt klart att Michael Jackson alltså inte dog en naturlig död. De har ju förutspått redan efter MJs död att någon troligtvis mördat honom men inte kommit längre än så. Men nu har hans läkare äntligen vågat kliva fram och erkänna att det var hans som gav MJ 50milliliter av sömnmedlet. MJ hade dött nästan direkt.
Jag har aldrig varit ett MJ fan och tog inte hans död lika hårt som andra har gjort, men nu när detta kom fram mår jag dåligt. Vilka sjuka människor det finns, tänker de överhuvudtaget på någon annan?

Idag hade jag en kort städdag och har inte planerat in något idag förutom Innebandyträning och 5km löpning efter det, skönt tycker jag. Synd bara att jag inte var i Oslo, då hade jag kunnat umgås med Sara nu.

we are the sleepyheads,

Genom mitt tidigare inlägg verkar det som jag fått ett uppdrag att utföra. Jag lovar att jag ska kolla upp det, bara jag inte glömmer bort!
Ikväll var det dags för innebandy träning igen, vi körde några timglas och det var skönt att få röra på fläsket lite. Har dock fortfarande ont i ryggen och det är inte skönt alls att springa då, men jossans mamma knäckte till den lit efter träningen så jag hoppas det blivit bättre nu.
Efter träningen var det de efterlängtade bullarna tack vare fredagens seger. Jag hade lovat mig själv att bara ta 1 men kunde inte hålla mig då de är så fruktansvärt goda så 2 stycken slank ner. Tur att de inte var lika stora som de brukar, hehe.

Var på Lidl idag och köpte hem lite billig Kesella också. Gött, här ska det tränas!






Jag är trött men vill inte sova. stora problem indeed.

better índeed,

Storsjöyran blir bara bättre och bättre, nu är MASKINEN klara!! Såg dessutom att Melissa Horn också kommer. Im happy!

bortskämd,

Ibland har man det alldeles för bra. Om ganska exakt en timme är några stycken bortbjudna till Santana på Laxgryta och lite annat gott. Det är alltså dags för Innebandy på TVn ikväll. Vi får dessutom två matcher idag, först dammatchen mellan Falun och Rönnby sedan Herrmatch mellan Falun och AIK.

Idag har jag gymmat eftersom det inte blir någon träning med laget ikväll. Det gick mycket bra och jag kände mig stark. Längtar tills imorgon efter träningen då Jossans mamma ska komma och knäcka till min rygg. Har ont nu och det gör att det bli besvärligt att springa och även göra vissa övningar i gymmet.

Ska påbörja vecka tre nu på min hundredpushups.com, det går riktigt bra må jag säga och jag märker skillnad!

Nä, nu ska jag börja knata mot Santana - ska även få håret färgat ikväll!

RSS 2.0