Hem

Sitter i bussen påväg till Hammerdal för att fira Jul med familjen. Tyvärr utan Viktor som jag hade hoppats på, men han vill såklart vara med sin familj. Jag får hålla tummarna för nästa år istället.
Fick bild av Viktor från varvsberget, vackert va?


Ojoj,

Bloggen hade ja alldeles glömt bort! Att vara städtant går iaf hur bra som helst. Enkelt jobb och ingen stress. Är faktiskt väldigt skönt!
Helgen som var har jag spenderat med min älskade Brown bear Sara Morian!
I fredags hade jag ett efterlängtat mysigt snack med Camilla som är i Vancouver och hänger, saknar henne sjukt mycket!
Dessutom har jag äntligen kört igång med träningen lite lätt efter typ 1,5 månads vila. Tränade innebandy med damlaget i torsdags och ska vara med även denna vecka om jag får! Imorgon ska jag spela på mattsborgen med ett ihopplock av spelare. Mest bara för att det är kul och bra att röra på sig. Har även planerat att gymma på lördag!


Städtant,

Är inne på min andra dag med moppen. Går ganska bra tror jag, inte så att man behöver stressa ihjäl sig direkt.
Luncherna är dock jävligt sega. 1 timmes rast och ingen sitter kvar för alla går typ på stan men det orkar inte jag.
Ikväll ska jag ta det jävligt lugnt.


Glad,

Igår funderade jag och älskling på vad vi skulle hitta på ikväll, jag kom med förslaget bio i Umeå. Viktor verkade inte så sugen så jag höll tummarna, men hoppades på inget för att inte bli besviken. Men så fick jag ett sms för nån timme sedan att vi skulle boka biljetter. Im so happy! Immortals 3D i Umeå känns nice ikväll och jag hoppas att jag hittar till godishuset också!


Stupid!!

Ligger och läser bloggar och små kollar på Ome Tree Hill då och då. Brooke fick nyss ett samtal från '"clothes over bro's" och det är inte förrän nu jag fattat företagets namn. Hahhaha, ibland är man ju dum. Eller så är det typiskt mig att inte riktigt lägga märke till detaljer..


1 dec,

Äntligen första december. Äntligen får man öppna massa kalendrar! Har en Bamse, Kalle anka, nån gratis från affären, choklad och en appkalender. Förstår inte varför jag är så besatt av detta, tror det har med min nyfikenhet att göra..
Ikväll ska jag se julkalendern, jag längtar!


RSS 2.0