wazzup,

Jobbar kväll hela veckan förutom imorgon, glad är jag för det. Imorgon är det nämligen fika-kalas hos självaste Camilla som fyller 22. Fan vad vi börjar bli gamla, tänk då ångesten vid 25!
Annars blir det solning när solen håller sig framme och film när molnen dominerar.
Jag längtar enormt mycket efter festival och bo i tält. Känns jobbigt att det inte blir någon festival iår. Tur jag ändå åker på storsjöyran och får se lite sköna artister.
I helgen är det Hamnfesten. Blir fest hos Ante som den gamla goda tiden. Dock stress för mig som slutar 21.10 både fredag och lördag, tur jag kan hinka i mig rätt snabbt.

förresten så behöver jag hjälp med cykeln.. så HJÄLP!


(Här skulle det egentligen vara en bild på camilla men nu vill blogg.se fucka med mig och jag ORKAR inte jävlas mer.. DÖ!!!!!)

ägg,

Det var ju tänkt att jag skulle göra intervaller efter jobbet ikväll. Men nu spökar halsen igen, tredje gången den här sommaren. KUL! Det får bli fika med grannen istället.

strawberry fields forever,

Tänkte berätta lite om helgen som var. Midsommar firades hos jennie & per. Det var folk, god mat, öl, kubb och sprit. En bra kväll helt enkelt! Degiga som fan på lördagen med gårdagens käk som mat och lite godis på det. Fia hälsade på i helgen och kände för att ta en två dagars. Jag fick hänga på i det gamla sminket och nykter. Även denna kväll blev bra. längesen jag var på krogen insåg jag. Fick mersmak på fest och längar till helgen då det är hamnfest. Måste även fira Camilla och Ante som fyller år. Jobbar kväll typ hela veckan. Känner att jag måste vända tillbaka dygnet. typ nu.

Midsommar,

Nu är det dags för Sveriges gladaste krökar helg. Midsommar.
Men först står det lite träning på schemat sen kör vi igång på frejgatan. Låter som en bra plan tycker jag. Tackar även för att solen och hoppas att den fortsätter att skina.


sickness,

Jag trodde seriöst att jag skulle spy imorse medan jag sprang. Valde att springa idag innan frukosten. Från mig till höglandssjön runt fyran och tillbaka. Tänkte dock inte på att jag hade sprungit kvällen innan och det endast gått 12 timmar sedan jag sprang sist. Men jag gav mig inte, jag sprang dit och runt fyran sedan var jag tvungen att gå. Annars hade jag kastat upp otrevliga saker ur munnen. Tror jag aldrig har gått så långsamt hem från Höglandssjön som idag. Annars har jag jobbar 12.30-19. Sedan har det blivit flytthjälp åt Jennie & Per. Det är verkligen jättefint i deras lägenhet och det kommer vara jättemysigt att fira midsommar där imorn!

Nu måste jag lägga mig för att sova. Träning med Elin.G imorgon 9.30. Sedan blir det öl.

awesomeness,

Jag är så glad. Det gick bra att springa idag trotts lätt träningsvärk i lår. Som det verkar sprang jag 7an på skyttis på 35 minuter. Jag tror inte det är sant. Kan aldrig vara 7km. Men, rundan jag sprang tog iaf ca 35 min!
Hälsade sedan på  nya lägenheten åt Jennie, Per och Safari och den var väldigt fin! Kommer bli bra det där.
Nä, nu måste jag sova. Upp för att springa imorgon innan jobbet!

fruitmaster,

Hur vet vi att Emelie har jobbat idag? Jo, det har ju varit strålande sol hela dagen som hon har missat. Fan vad less jag är på att det alltid är bra väder när jag jobbar. Men inte man kan göra mycket åt, inte mer än att klaga här iaf.
Ikväll är det en löptur och att hälsa på Jennie & Per som sker. Elin är så snäll att hon följer med mig när jag ska springa. Ska bli kul att få ses en stund.
Nä, nu ska jag vila ryggen lite innan löpturen. Jag har lyft frukt från 8.30-17.

fussball,

Igår blev det en tvärvändning från filmkväll med nybba till fotbollsspel med några glada lirare. Jag, nybba, hübbi, sara westin, martin, ola och holm träffades på Arnäs IP för att lira lite. Min känsla med fot och boll var väll inte det bästa de skådat men de gick ändå hyffsat vid ett par tillfällen. Kvällen blev rolig och vi lirade fram till 23.00.
Sedan blev man bjuden på lite kvällsfika hos nybba efter det blev det direkt hem till sängen.
Idag väckte alarmet mig vid nio. Dags för första löpturen efter några veckors förkylning (igen). Det var tunga ben (säkert lite från gårdagen) men jag kämpade på bra ändå. Måste köra hårt nu i några veckor. Ligger sjukt långt efter och snart är ju Innebandyn igång igen.

HIM,

ÅH! Jag älskar när människor ringer mig när de är på konsert så även jag får höra.
Elin ringde nyss när hon var en stund på HIM. Fick höra halva låten av "Wings of a butterfly" och lite snack. RYSNINGAR - check!

Fick nyss ett sms av elin. hon ska gå dit. igen. jag ska få höra mera!! TACK!


AK,

Andra Ashton Kutcher filmen för idag. Smekmånaden går på fyran plus. Bra söndagsfilm. Dessutom är min favorit tjej med. Brittany Murphy alltså. Senare blir det fika med grannen, hon måste bara komma hem först!




come as you are,

Ligger och tittar på Nirvana - Unplugged in new york. Kan vara en av de bästa DVDerna jag har och jag har ju rätt många. Jennie ska kika förbi, vi ska se på älskade "L.A Gigalo". Hoppas hon gillar den lika mycket som jag. Synd den har så dåligt namn bara. Igår hände en konstig sak, men det skriver jag inte mer om nu.
Ikväll jobbar jag 17-21.10. Sen vill jag se film, vill nån se film med mig? Det kommer bli kul.
Åh vad synd det är att jag har så dåligt ljud på tvn. Jag vill ha högtalare. Skulle bli lite gladare då.




PJ is gone,

Nu har jag äntligen jobbat mina första dagar på Ica och även fått betalt för dem. Är ingen praktikant längre. Igår var jag på frukt-avdelningen och idag var jag i charken. Gillar inte riktigt att vara själv i charken eftersom jag har rätt dålig koll på vad olika kött är och vad de används till. Men det har gått bra ändå. Imorgon jobbar jag 17-21. Ikväll kommer jag att hänga med Jennie och vi ska nog förbi ante en sväng eftersom han har fest. Sa nog ringa Jennie nu och se vad hon gör. Eller, jag vet ju vad hon gör. Jag ska få henne att slita sig från tvn och det där jävla bröllopet som är. BLÄ!


dåligt,

Fan vad jag har uppdaterat dåligt. Men jag skyller på förkylningen. Ja, jag har alltså dragit på mig en förkylning IGEN! Det är fan orättvist!
Vad har då hänt sen sist? Sa hejdå till mamma redan på söndagkväll eftersom hon inte skulle vara hemma något under hela måndagen, det var jättejobbigt! Under måndagen hängde jag med bror på stan. Vi tog en fika med Emsjö och träffade kusin Saga en liten stund. Vi hade även övertalat Thelas att hänga med oss under kvällen! 
Vi gjorde Pannkakor till middag och slöade sedan i soffan hela kvällen. Thelas hund visade även upp en väldigt rolig men unik talang, han sjunger (ylar) nämligen till "Våra Värsta År" introt! Det är sjukt vad roligt det är! Och vi kollade om det var till någon annan låt också men då var han helt tyst, men så fort "love & marriage" startades var han igång igen! 
Sen åkte jag hem på tisdag morgon och var framme i Övik igen 12.00. Där väntade Elin på mig. Jag hade köpt ett gult paraply och en bok till henne, hon blev glad tror jag! Det var fina presenter! Sedan åkte vi på lite olika affärer och avslutade dagen med att se film hos mig, det blev "Stan Helsing" En scarymovie liknande film. Rolig och lättsam, dålig humor på hög nivå! På kvällen var det tänkt att hälsa på Jennie & Per men ingen av oss hörde av sig så det blev hemma kväll. Men ganska bra för jag behöde vila och bli frisk. Fick dessutom se en skitbra film med en ASSYGG Ashton Kutcher, "L.A gigalo" heter den!
Igår hängdes det med Jennie & Per, vi gick ner på stan och fixade tråkiga vuxengrejer med arbetsförmedlingen och sånt! Sen var Per tvungen att jobba så jag och Jennie tog katten ut på en gräsmatta och chillade där en stund. Vi mötte sedan upp Fred på Ica för att handla lite mat till våran kanot-färd vi skulle på!
Maten blev kanongod och kanot är alltid roligt att paddla!

Idag ska jag och Jennie hänga igen och imorn börjar jag jobba!

its complicated!

Nu ska jag försöka att inte shoppa något på ett tag. Var tvungen att köpa en resväska idag för att få med mig allting hem och ändå var det nära att jag inte skulle få plats med allt! Tur jag tog med mig en ryggsäck också.
Idag har jag köpte ett armband, nagellack, tröja, tights och två par skor. Tror jag inte har glömt något nu. Hittade även två par partyskor inne på Skopunkten som jag ville ha som var skitsnygga men som tyvärr inte passade min fot riktigt, de ville inte sitta på plats. Det var t.o.m klack på dem! So sad..

Ikväll har familjen sett på Its Complicated den var bra och rolig! Filmen var lite jobbig att se vissa gånger, men kan inte skriva varför.

Bror och jag har även varit ute och rört på oss litegrann idag. Det behövde vi båda. Men tyvärr har jag lite ont i gommen som brukar betyda förkylning på gång..

Till Övik åker jag på tisdagmorgon.

shopping,

Idag blev det lite mer shopping på stan.
Köpte två tröjer på Monki, röda brillor på Rut m.fl, gladiatorsandaler på Din Sko och Trosor på Gina. Kanske köpte nåt mer också men de minns jag inte nu. Imorgon blir det lite shopping på Lillänge. Hoppas jag hittar några tights och kanske ett skopar till :)

NU ska familjen se film!

brillor & tattoo.

Tänkte visa bilder på mina nya brillor och tatueringen. Är inte så snygga bilderm en det får ni leva med.

Nya brillor;




Alla brillor i samlingen:



Min tatto;



Brors gamla och nya tattoo;



( A Totally Legendary Idea For A Great Tatto )

happy life,

Idag har jag hängt med bror i några timmar och det är sjukt vad jag har haft roligt. han är bra störd Jimmy, det kan vi alla intyga :)


fanfanfan,

Sjukt bra låt!


BFF,



Idag fyller världens bästa Jennie år! Grattis och ha en underbar dag, vi firar igen när jag kommer hem!

omotiverad,

Vissa dagar är man så sjukt omotiverad till träning. Idag är en sån dag.
Det småregnar ute, jag vet att det kommer göra ont redan i första steget i mina benhinnor, jag är trött, ensammen hemma och bara sjukt omotiverad. Idag hade jag tänkt att göra ett intervall pass. Men än hur mycket jag försökte motivera mig tog sig inte kroppen ur soffan. Då bestämde jag mig för att ta ett lättare joggingpass på 15-20 min och några "idioten-ryck" efter det. Nu har jag gjort dessa, det gick snabbt och var inte särskilt jobbigt, MEN jag har iaf gjort någonting. Alltid något. Bättre än mitt tidigare jag. Så nu ska jag inte vara missnöjd att det inte blev som jag tänkt, utan nöjd att jag faktiskt gjorde någonting!

ordinary.

Idag har det inte hänt så mycket i Bye. Klev upp vid nio och åt frukost framför tvn. Sedan blev det intervaller runt gården 10x2min. Blev även några utafallssteg, 50x4. Skönt när det var avklarat.
Farfar hade kommit och hälsat på under tiden för att harva i pärlandet. Så efter jag sprungit klart satt vi och pratade en stund, alltid lika mysigt.
Farmor har även varit och hälsat på en stund och Jag, Johan och Lina har myst i soffan och sett på Rena Rama Rolf.
Strax efter fyra åkte jag till Strömsund med Thomas, Lena och Theo för att bl.a gå på Dollarstore. Hittade ett par solglasögon för 30kr och lite annan småskit.

om ni har lust att läsa något roligt, klicka er in här; KnivLisa
Jag vek mig dubbel av skratt!

Nu är jag rätt trött och som det ser ut verkar morgondagen inte se så annorlunda ut.


HÅR.

Såhär vill jag se ut i håret i sommar.





(sorry ang)

student2010








ingen vanlig dag,

Jag ångrar mig så mycket att jag glömde kameran hemma i Övik.
Idag har jag nämligen gjort en massa saker som jag aldrig tidigare gjort.
Dagen började med en löptur på 40min och lillebror och lillasyster cyklade brevid. Efter detta åt vi frukost ute och väntade på att Lena och Theo skulle hälsa på oss. Klockan ett var det nämligen traktoråkning på byn. Vi gick ner och det var väldigt många som hade samlats efter vägen för att se traktorerna åka förbi. Såg många olika fina gamla och nya traktorer och även en messmörs-husvagn! Bilar som inte brukar åka förbi Hammerdal måste ha undrat vad som hände.
Ikväll har jag även gjort en sak för första gången i mitt liv, nämligen att köra bil! Fan vad kul det var. Jag gjorde vissa grejer rätt bra också. Längtar tills jag får testa nästa gång igen!

Imorgon blir det Dollarstore och häng med Storebror, Lena och Theo!

STUDENTEN!

GRATTIS BROR TILL STUDENTEN! Eller, egentligen examen. För du din nöt har varit en liten slarver :)

Glömde såklart kameran hemma så dum som jag är. Får låna mors kamera kanske.
Idag har jag beställt brillorna som jag visade tidigare. Me happy!

Har även funderat på att beställa dessa kläder:






Den blåa!



22.47,

Här sitter jag och gör massor som jag inte ska göra.
Jag har allt kvar och packa och jag läser bloggar.
Smart tjej.

RSS 2.0