Jul,

Så var julen över även för i år. Just nu sitter jag hemma hos Thomas, Lena och Theo.
Det är Wii spelande som gäller så här på natten. Det har varit en mysig jul som alltid med familjen!
Vet inte vad som händer imorgon riktigt men det verkar som det ska fortsätta vara kallt och jävligt. Igår var det -39 Vid OKQ8 i Hammerdal..
Längtar till söndag då viktor kommer!

ledig,

Idag valde jag att inte gå på skolan eftersom jag ska jobba 15-20. Skulle ändå bara missat en lektion och känner att det inte gör speciellt mycket eftersom jag slutar skolan imorgon. Har fått nog av Hampnäs nu. Till veckan jobbar jag; Måndag, tisdag och onsdag sedan åker jag hem torsdagmorgon.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, har sett några avsnitt av julkalendern och ett avsnit av ung och bortskämd. Nu ska jag ta tag i disken innan jag ska göra mig i ordning inför jobbet ikväll.
I helgen måste jag fixa de sista julklapparna för snart är det Jul!

Önskelista,

Haha. Fick en önskelista idag av min älskade lillebror Johan som är född 01.
Så här stod det i brevet:

ÖNSLISTA johan 
gosedjur 
godis 
filmer böcker prynadsaker 
leksakshästar 

Alltså det är så gulligt så jag smälter. Man skulle kunna tro att Johan har hittat en gammal önskelista från när jag var lika ung som honom. För jag ville också helst ha godis, gosedjur och prydnadsaker.


Dålig,

Jag vill skriva varje dag i den här bloggen. Men jag lyckas verkligen inte. 6dagar sen sist. Minns ju inte ens vad jag har tidigare babblat om. Men nu vill jag iaf säga att jag (läs viktor) köpt en ljusslinga med färgade lampor. ÄNTLIGEN får jag ha en sådan i mitt hem. Har alltid älskat dessa ljus men blivit grymt retad av mina vänner för detta. Men var hem hos Jennie och såg att t.o.m HON hade det, då såg jag min chans.
Har fått några extra dagar på Ica också och hoppas att jag ska få fler. Måste söka massa jobb nu när jag ska sluta skolan efter jul. Jag hoppas lite extra på ett som jag spanat in. Håll tummarna för mig!

RSS 2.0