Miss,

Kass jag är. Ska ju på Terry i februari, inte januari!


Glaaaad tjaj,

Den 28e januari ska jag och Hübbi till folkets park och lyssna på vad Terry Evans har att säga. Han har kontakt med andra sidan och brukar kunna ge hälsningar till några i publiken. Tänk om det skulle hända en själv, vilken dröm! Jag kommer iaf att gå därifrån med sjukt mycket rysningar om jag känner mig själv rätt!


Bord,

Vårt nya bord till vardagsrummet är beställt! Glad tjej!!!


Trött,

Imorgon är sista dagen som ledig innan 4 veckors jobb igen! Ska iväg på gymmet runt nio med Nordin. Skitkul att gymma med henne, tjejen är sjukt stark! Resten av dagen är planlös. Otroligt shopping sugen men helt utan pengar. Ska iaf beställa hem ett tvrumsbord imorgon som kan vara ett av de snyggaste jag sett!
Nu; sova


4 veckor,

Jag har fått fyra veckor till på städet! Men denna gång blir det Parkskolan. Men lika glad är jag för det som slipper sitta hemma och slöa!


Frukost,

God morgon bloggen. Vaknade för ca en timme sedan. Har sovit typ 13 timmar inatt och hade säkert kunna sovit längre. Inte haft en sovmorgon på en månad typ och det känns. Nu ska jag äta upp mina ägg/avokado mackor och sedan fixa med lite frågor till Com Hem.


Work,

Näst sista dagen på städjobbet på Nolaskolan. Veckorna har gått otroligt fort sen 5dec. Känns lite tråkigt att lämna tanterna men samtidigt skönt att slippa städ en stund. Låter som att jag får 3 veckor på Parkskolan senare i januari. Perfekt!


RSS 2.0