fis,

Sitter på skolan i datasalen och väntar på att nästa lektion ska börja. På denna skola så finns det en specialklass. En av dem är här inne nu. Det roliga med den här killen är att han fiser ganska ofta. Det är inget konstigt med det tycker han, men jag tycker det är lite jobbigt för det luktar ju en del.
Jag har fortfarande problem med halsen men ska till vårdcentralen imorgon.

Just nu längtar jag efter; sömn, vara frisk, europacupen, familjen och att få se filmen "The Human Centipede".
Jag har så många funderingar kring denna sjuka film som jag måste få veta.



ROLIGT!

Har haft en underbar helg med familjen på besök och träffat många av mina härliga vänner. Nu ett snabbt inlägg bara om världens roligaste sida som Jennie hittat; www.fittkramp.se
KOLLA IN DEN!!!

Schuuule.

Då har man dagens längsta rast. 10-12.30. Det suger så jävla hårt att man är här hela dagen men man har endast två lektioner. Har fått i uppgift av Elin att jag ska komma på en tatuering jag vill göra så att vi kan göra den tillsammans. Kan ju inte ska vara så svårt men just nu så står det helt still i huvudet.
Imorgon är det seriepremiär Iksu - Örnsköldsvik. Spännande.


BLÖT!

Idag så regnadedet ordenligt när jag och Elin cyklade till skolan. Vi blev dyngsura om våra ben, men som tur var hade båda med sig shorts så vi kunde byta om till dem. Annars hade vi både blivit rejält sjuka tror jag. Fryser lite nu också men de funkar iaf.
Igår var en av de jobbigaste och roligaste innebandyträningarna jag varit med om. Hade alla träningar varit så hade man varit en vältränad målvakt!

Idag är det gym på schemat och efter detta är man bjuden på middag hos Nybergs. Kan inte vara annat än lycklig. Dessutom ska jag se MoDo-Luleå på TVn. Jag och Sara kände inte för Live match ikväll.

long time no see,

Jag suger fortfarande på att uppdatera här. Men iaf, ikväll åker jag till Västerås med mitt nya lag IKSU. Vi ska spela match mot Rönnby imorgon och sedan är det bankett på kvällen. Jag har faktiskt längtat efter den här helgen. Att få vara med laget litegrann så man kommer in i gruppen bättre. Ska bli spännande att få se var i bussen jag kommer att sitta och vem jag ska sova med. Allt är så löjligt nytt. Det som egentligen var enklast med ÖIB har nu blivit mest spännande med IKSU. Man tänkte inte på att de nya i laget funderade såhär, själv hade man ju stenkoll.

Har nyss pratat med bästa vän Sara Morian i telefon i 30 min. De har det toppenbra i Västerås och nu rullar allting på precis som de vill och de får nya positiva saker att se fram emot hela tiden. Jag är så glad för deras skull. Hoppas att jag kan hälsa på dem snart.

Nästa helg kommer pappa med familj och hälsar på. Jag håller på att längta ihjäl mig. Men jag har en känsla av att det kommer gå fort.

Nu ska jag kolla så jag har packat allt. Snart kommer bussen.

blåst,

Jag har en vän som heter Sara Morian som är sjukt blåst ibland. Imorse när jag skulle sätta igång min awesome lista "somna" på spotify så upptäckte jag att min fantastiska fest lista var borta och utbytt mot en lista som heter "Love it". Jag känner mig våldtagen. Efter en stunds funderande kom jag fram till att det är nog bara en person som kan ha lyckats med detta och det är sara. Slängde iväg ett litet argt sms och fick läget förklarat av henne. Längtar tills jag är hemma och kan ställa allt tillrätta igen.
Sitter på skolan just nu och googlar fram fakta om blåbär. Förstår ni hur mycket hjärnceller jag tappar pga av det. känner mig sjukt blåst och lågstadienivå.
Nu måste jag springa, next up; Kostlektion.


öppen,


Tandläkaren,

Imorse var jag hos tandläkaren 07.20. Hade tid för en rutinkoll. Lillemor tog hand om mig och berättade massa mysiga saker om sitt liv på landet. Jag tror faktiskt att jag inte har tandläkarskräck längre och detta tack vare henne. Jag hade inga hål vilket är väldigt skönt. Men jag har ganska bra tänder tror jag. Tack för det mor och far.
Sedan rullade jag cykeln vidare mot Lundbergs för att köpa lite bröd inför kanotturen vi har senare idag på skolan. Vi ska paddla kanadensare, känns skitkul och en väldigt enkel skoldag.
Fram tills dess har jag inget planerat. Ska käka frukost, handla lite på Ica och sedan hänga hos Elin ett tag innan vi åker till skolan.

Stjärnor,

Helt sjukt vad upptagen jag varit de senaste dagarna. Har inte haft tid till mycket annat än Innebandy. Torsdag till Söndag har det varit Nolia Cup som vi gíck ganska enkelt segrande ur. Vann finalen med 10-2 mot Dalen. Nolia Cup har inte känts jätteviktigt för mig eftersom vi också haft teambulding under helgen som varit riktigt rolig. Vi sov ute i stugor under lördagen och paddla forsränning. Det var en adrenalinkick utan dess like! Dessutom var det svinigt kallt med 12 grader i vattnet.
Under Måndag och Tisdag har det varit vandring och tältning med klassen. Även det har varit mycekt trevligt. Jättefin natur och kul att varit där Ronja Rövardotter spelades in. Roligast var det på Måndagkväll när vi kollade på stjärnorna och jag lyckades hålla Elin och Marielle uppe lite extra länge så jag fick titta ordentligt. Tur som vi även hade såg vi ett otroligt stjärnfall som lös upp hela himlen. Det var väldigt nära att jag skulle sova där på stranden under stjärnorna men tyvärr var det alldeles för mycket mygg och vi hade inge myggmedel alls.
Jag har haft grymt roliga men skitiga dagar.
Idag kom jag hem vid tre och följde med Nybba på gymet vid fyra. Sedan har vi ätit god sallad, massa onyttigt och sett på Idol. Nu är verkligen hösten på gång. Snart ska jag sova, måste bara vänta på att tvätten blir klar först..


hehehe,




Gissa vad jag har köpt.. Precis, ett par nya solglasögon.
Tror detta är 10e paret, me happy!

Ny lektion,

Sista skoldagen för denna vecka. Idag går vi bara fram till lunch vilket är väldigt skönt. Enda lektionen idag är Anatomi/Fysiologi tror ja det heter. 
Nolia Cup har också startat. Igår mötte vi IBF Dalen som är ett div 1 lag och jag vet inte vad vi vann med typ 10-2 eller nåt. Sjukt tråkig match som jag stod. Ikväll möter vi Skellefteå.
Ikväll så kommer jag sova hos Frida Eriksson och sedan på lördag ska hela laget sova på nåt ställe vi inte fått reda på än. Så jag kommer inte se min lägenhet förrän på söndagkväll en sväng. Sedan på måndag är det ju tältning med klassen. Kommer längta till Tisdagkväll känner jag nu.
Nä, dags att cykla till skolan!

brännboll,

Det var trötta ben som cyklade in till skolan idag. Men det har varit en rolig dag, vi har bakat bröd och spelat brännboll med idrottsklassen. Egentligen gillar jag inte brännboll men vårat lag vann så jag kan ju inte klaga. Dessutom var det kul att hänga med en ny klass.
Det var ännu tröttare ben som kom gåendes in på IKSU idag. Det var riktigt jobbigt med innebandy idag, kändes som att jag aldrig blev riktigt varm och bara seg. Men det är nog bättre imorgon när mina ben inte är helt döda. Imorgon börjar Nolia Cup och pågår till Söndag. Idag fick jag även min nya PROMASK hjälm!
Imorgon ska det även hängas med Nybba, vi ska köpa kattleksaker och laga mat. Perfekt dag.

Nu ska jag nörda lite till sen blir det sömn, länge!

full,

Idag känns det att man lever. Igår blev det nämligen fem "träningspass" Först cykling till skolan 8km senare under dan 70/20 i lite lättare tempo, cykla hem igen 8km för att gå på gymet och köra ett pass och efter det en PW med Jennie på över en timme. När jag var hemma under kvällen var jag så trött att jag kände mig full. Helt sjuk känsla! Idag blir det innebandy i umeå.

RSS 2.0