SF

Påsken har varit riktigt underbar. Blev en 4-dagars med Viktors grabbar som blev roligt som vanligt. Vi hade även Erik Lindström som sovkamrat de flesta av kvällarna. Gjorde ingenting eftersom han är en av de roligaste jag vet.
Fan, tänkte skriva massor idag men kan inte formulera mig känner jag.
Viktor har iaf åkt till Riksgränsen nu och jag blir Sambo-fri fram tills sen söndag kväll. Känns ganska jobbigt tycker jag men ska försöka umgås med mina kära vänner så gott jag kan så ska det funka ändå.
Idag blir det häng med Nybba. Ska göra mig klar för en promenad nu!

corpse bride,

Har nyss ändrat min profilbild på facebook. Camilla tycker nämligen att jag ser ut som Corpse Bride nuförtiden.
Har idag fått besked om hur mycket pengar jag ska få för mitt fula ärr som de lyckades göra efter jag tog bort mitt fula födelsemärke. Härliga 7000kr ska sättas in på kontot nästa vecka, tackaaarr! Det första Viktor sa var; "Ett körkort!" Så, hälften blir väll till körkortet och hälften till en utlandsresa.
Idag har jag också namnsdag men ingen har gratulerat mig förutom Karinas (pappas fru) föräldrar. Tack för det allesammans!
Fick ännu ett glädjande besked idag att My sexy angel and brown bear Sara Morian blir hemma i Sommar!! IM SO HAPPY! Längtar mycket till 1 Juni nu!
Har träffat Nordin i veckan också eftersom hon är hemma över påsk, också mycket roligt. Ännu bättre är det att vi ska dricka öl tillsammans imorgon och det kommer bli så goooott!
Hade egentligen massor att skriva men det är som bortblåst.

long time no see,

Det var ett tag sen jag skrev här och det jag har att skylla på är vår underbara Ipad. Jag sitter aldrig vid den stationära datorn längre utan leker mest med den och av någon anledning går det inte att skriva inlägg på blogg.se där.
Livet rullar iaf på. HAr varit sjuk väldigt länge nu. Hade feber i över en vecka och nu har jag haft halsont ungefär lika länge..
Har också i samma veva sagt upp mig från waynes av flera olika anledningar. Kan låta dumt att säga upp sig från ett jobb. Men vissa människor funkar det inte att jobba med och det gjorde de verkligen inte här. Jag mådde riktigt dåligt av att vara där. Fick t.ex. för första gången uppleva magkatarr och det vill jag gärna vara utan.
Så nu är jag arbetslös igen men har iaf ett sommarjobb på ICA vilket känns bra. Dagens största problem är att hitta nån att sola med. Ingen är ledig idag.
Här kommer iaf en rolig grej jag och Viktor såg igår.

Hur man lever med Viktor del 1

Något som jag märkt med Viktor är att han har otroligt svårt att skilja på våra handdukar eller komma ihåg att han har en handduk som hänger framme redan. Han tar gärna nya och använder flera stycken. Det sistnämnda har han dock blivit bättre på. Jag vill gärna skilja på våra handdukar, inte för att jag tycker det är äckligt att dela med honom men jag klarar inte av att han lägger den på golvet när han är klar och torkar av sina fötter på handduken. Jag har aldrig fattat grejen med folk som lägger handduken på golvet. Hur ÄCKLIGT är inte det? Då går ju inte handduken att använda igen, speciellt inte om man använder den på offentiliga ställen. Detta hände ganska ofta i damlaget när jag spelade med ÖIB och jag tyckte alltid det såg lika äckligt ut varje gång.
Ikväll hände detta; Jag har en rosa handduk och Viktor en blå, så att Viktor verkligen ska kunna se skillnad på dem och ta rätt. Men tydligen så funkade inte det. Nyss kom nämligen Viktor ut från duschen i handdukt till mig i vardagsrummet och vilken handduk har han, jo den ROSA! Jag skrattade åt honom och sa till honom att han hatar ju rosa så varför tog han den när det fanns en blå? Sen frågade jag honom hur han tänkte när han valde handduk, då svara han med ett leende; att jag skulle bli torr!
Hahah, jag har gett upp.. Note 2 self; Endast 1 handduk på toaletten räcker!

Youtube,

Har fortfarande feber och undrar när detta ska ge med sig? Trodde att jag skulle vara sjuk i högst två dagar men icke. Minns inte sist jag hade feber såhär länge.
Måste iaf lägga upp en video från youtube som Viktor visade mig som är så rolig!

still sick,

Det blir inte bättre. Igår kände jag mig rätt okej och hade bestämt mig för att jobba idag. När jag klev upp imorse kände jag mig fortfarande konstig i kroppen så jag tänkte att jag måste kolla om jag fortfarande har feber, and so i have! Hade 38,5 imorse och nu i skrivande stund sitter jag och svettas som fan i underkläder. Blev alltså inget jobb idag utan en sväng förbi Vårdcentralen för att se att jag inte hade nåt riktigt skit i kroppen eftersom jag haft ont i halsen också. Men som vanligt hittades det inget och jag blev endast 150kr fattigare. Vägen hem var riktit pain. Skitväder ute och bärandes på en halvtung ica-kasse med sjukmat. Jag blev så jävla trött så direkt när jag kom hem la jag mig på soffan och andades ut. Fick skitont i bröstet och kroppen efter den promenaden.
Nu ska jag lägga mig i soffan.. Igen.

RSS 2.0