SKOLA,

Trodde aldrig att jag skulle skriva/säga detta men kan vi får göra nåt på lektionerna?! Jag är less på att aldrig få göra nånting. Som idag, då skulle vi diskutera Hälsa i grupp och sedan redovisa det. Vi började halv nio och kanske var klar höst en timme senare. Sen var det bara att sitta och vänta till halv tolv då det var lunch. Blev alltså ingen redovisning. Läraren skulle nämligen under tiden prata med alla en och en därför som vi skulle diskuter så länge. Nu börjar snart en ny lektion som ska handla om Kost. Hoppas den blir effektiv och rolig. Efter detta är det Fys på schemat och som det verkar ska jag och G springa 70-20.

Nä, dags att knata vidare.

Lillebror,

Idag fyller lillebror Jimmy hela 20 år. Helt otroligt, han är inte ens tonåring längre. Have a great day! PUSS!




lördag,

Idag har det varit en fantastisk höstdag. Tog mig upp ur sängen kring 10 och begav mig en timme senare ner på gymmet. Var trött och slö så det blev inget bra pass men det blev iaf gjort. Mötte upp Jennie på stan 12.15 och lite senare kom även Anna och gick med oss. Jag hittade ett regnställ, vantar, sport-toppar och en ring. Jag hoppas verkligen att sport-topparna passar för ja orkar inte byta.
Ikväll kommer det bli en fantastisk kväll. Tycker det är synd att jag jobbar. Ikväll är det nämligen fest hos Jennie med en massa folk som jag alltid har roligt med.



Min nya jacka, så fin!

1 sekund,

Denna kväll kunde ha avslutats på ett mycket otrevligare sätt än vad det blev. Påväg hem från Umeå strax innan Övik ser (som tur är) Stickan att det är en bil som blinkar längre fram i högra körfältet så hon svänger ut lite åt vänster eftersom det inte syns om bilen står still eller inte. Typ 1 sekund senare ser Stickan och jag älgen på vägen framför oss och Stickan hinner precis att väja. Bilen som kör före oss skrapar i älgen. Vi stannar lite längre bort och kollar på bilen som blinkar och undrar hur personen i bilen mår och om någon ringt någonstans. Vi vill gå dit men det är kolsvart så vi vill inte gå ute på E4an utan reflexer eller något. Som tur är ser vi två lastbilar som stannar och stänger av vägen. Några sekunder senare möts vi av flera poliser, ambulanser och brandbilar. Jag hade rysningar hela vägen hem. Nån minut tidigare kunde det varit vi. Hade inte Stickan varit uppmärksam så hade vi kört rakt in i den döda älgen.

Måste även ge en tanke åt kära lill-sara som ligger på sjukhuset och har fått blodförgiftning. Har hört om det hemska du varit med om och fortfarande bär på. Hoppas du blir frisk snart. Tänker på dig!


Hälsa & Friskvård,

Sitter hemma hos familjen Gustafsson och väntar på att Elin ska duscha klart. Vi ska sedan ner på stan för att köpa almenacka och lite andra saker som vi behöver.
Igår började nämligen jag och G skolan. Hälsa & friskvård ute på Hampnäs som ligger typ 7km från stan. Idag har vi cyklat till och från skolan. Ganska skönt faktiskt förutom för min rumpa.
Nä, nu ska vi åka.

uppdatering,

Idag påväg hem från jobbet så regnade det. Gick ganska snabbt ner för backen och stannade till helt plötsligt utan att tänka. Jag hade fått syn på en snigel och var tvungen att rädda den från att bli påkörd. När jag var liten hade jag massor av sniglar hemma i ett akvarium (freakig unge). Men det var faktiskt ganska fint. Man såg äggen i jorden och så. Sniglar är ganska fina djur tycker jag, iaf de med hus.. annars är de ruskigt äckliga! Aja, känns iaf bra att fått gjort nån nytta idag. Idag vill jag lyssna på asmycket musik men jag har en såndär dag när varenda låt som spelas är dålig. Låter för högt, för snabbt, långsamt.. you name it! Behöver hitta lite ny musik tror jag.

Nu ska jag försöka få upp den där videon jag lovat.

Body Combat,

Idag har jag jobbat från 8-16. Gick ganska fort eftersom jag är van att jobba till 17. Efter jobbet gick jag hem snabbt för att byta om och kasta i mig en macka. Sedan direkt ner på gymet för att köra dagens pass och sedan träffa Angelica och Camilla för att köra Body Combat. Det var jobbigt, framförallt för mina otränade vader. Synd bara att jag är ganska kass på att kontrollera min kropp. Hade blivit mycket jobbigare annars. Men Angelica var verkligen grym. Jag är verkligen stolt över dessa två damer som håller i pass helt själva och är sjukt duktiga på det de gör! 
Efter detta så sågs vi hos Angelica och såg på filmen "Sebbe". En svensk väldigt sorglig men bra film, en film som verkligen borde visas i skolorna runt om i Sverige. Blev lite Nostalgiska och började att se på "Eva och Adam, fyra födelsedagar och ett fiasko". Sjukt dålig film egentligen men ändå roligt att se. Där efter bröllopet fick det vara nog och jag cyklade hem. Mest synd tycker jag om Peter som lyckats missa denna film och nu var tvungen att se den! Kvällen har varit sjukt rolig och mysig. Skrattat otroligt mycket som jag brukar göra när jag är me de här galningarna!

Fick nyss ett härligt fyllesamtal också som mest handlade om övertalning. Måste tänka på saken bara. Men roligt var det! Fyllesamtal är sällan tråkiga!

#82

Det är mitt nya nummer alltså. Nytt lag, ny säsong, nytt nummer. 82 känns ändå bra tycker jag. Lite jobigt att lägga ifrån mig mitt gamla nummer 32 som jag har haft länge nu. Sedan 8an eller 9an tror jag det är. Då bestämde jag & storebror att vi skulle ta samma nummer efter noggrann fundering.
Idag har jag varit i Umeå och tränat igen. Äntligen börjar jag känna igen mig själv litegrann. Gick ganska bra på träningen idag. Men har inte testat nya hjälmen än och känner att jag kanske måste börja spela in mig i den snart.

Imorgon är det jobb 8-16. Efter detta är det direkt till gymmet för att köra ett härligt styrkepass. Sedan ska jag möta upp två härliga vänner och köra ett pass med dem också. Vet inte riktigt vad jag ska göra under kvällen. Hoppas att brownbear blir friska så jag kan vara med henne. Har inga direkta planer för helgen heller förutom att jag jobbar dag på lördag. Kanske åker på lagfest på lördagkväll eller hittar på något annat. Känner inte för att planera nåt denna helg. Äventyren får komma till mig!

Har lite grejer att skriva om senare i veckan också.. Skulle även vilja lägga upp en video. Men måste fixa på youtube först och det känns lite drygt. Så den som vill se får tagga igång mig, hähä.



Världens finaste som ska bli storebror i februari!
Grattis kära bror & lena. Är så lycklig!

NYTT!

Idag är mina boots köpta och klara i rätt storlek. Hitta en massa annat på stan också men har ca 0kr på kontot och måste vänta till den 25e. Men hittade äntligen en höstjacka och var tvungen att köpa med den hem. 400kr gick den på.



Jackan. Snyggare öppen. Även dragkedja bak på armen längst ner.



Mina nya skor. Som jag inte kommer snöra enda upp, mycket snyggare så. Sara som kom på den smarta idén.

glad,

Jag mår fruktansvärt bra. Jag är glad på ett annorlunda sätt. Riktigt lycklig så jag sitter och småler för mig själv. Har kommit på att jag har underbart mycket kompisar som jag älskar att umgås med. Just nu hinner jag inte ens träffa alla som jag vill träffa. Har gjort det bra senaste dagarna och kommande dagarna att kunna träffa flera stycken samtidigt. Sen att min brunbjörn är hemma gör nog väldigt mycket också.
Nu ska jag lägga mig och läsa två träningstidningar sedan blir det gymmet imorn vid 10.
Sedan ska jag träffa upp brunbjörn och sedan ska vi fika med några tjejer. Ska under dagen även träffa G och Nordin. Längesen jag hängde med dem båda så det känns riktigt kul.

välbehag,

Idag hardet varit full rulle hela dagen. Först jobb 9-17 och sedan bil direkt upp till umeå och innebandy. Träningen idag gick inte så bra. Får skylla på att jag hade nya kläder som jag är ovan att stå i.
Just nu lyssnar jag på Oskar Linnros och jag får sån härlig känsla i kroppen när jag lyssnar på hans låtar. Längtar stört mycket efter yran också.
Imorgon jobbar jag 8.30-17 och sedan blir det gymet och stan. Ska äntligen få lägga i lite slingor i håret imorn!


lång helg,

Har haft en riktigt härlig helg. I fredags var jag med Brown bear och Hübbi. Vi käkade mat ute och såg sedan på snabba cash hemma hos Brownie. Egentligen så kan jag inte säga att vi såg filmen för vi pratade hela tiden. Hade för mycket att berätta för varandra när det var så längesen vi sågs. Vi hade så roligt så jag tror inte jag var hemma förrän efter två nångång. Upp tidigt för att jobba på lördag 8.30-16. Efter det blev det en löptur, halsen kändes av men det var skönt att få röra på sig. Träffade upp lunkan för att pumpa min cykel så vi kunde cykla ut till kempis för att se nån fotbollsmatch. Hann inte se många minuter innan det blev riktigt spöregn. Men efter att matchen slutat så var det uppehåll igen och hemfärden blev inte så hemsk som vi först trodde den skulle bli. Jag ville träffa Anna eftersom hon ville att jag skulle komma dit på fest. Vi cyklade dit och hälsade på en stund och jag blev övertalad att följa med ut nykter, okej svarade jag. Jag är inte så svårövertalad. Sedan cyklade vi ner till Niklas där det var de gamla vanliga gänget. Hade skitkul som vanligt när dom är i närheten. Sedan cyklade jag ner till harrys och hade även roligt där. När kvällen började närma sig sitt slut hade jag skrattat så mycket så jag hade ont i käkarna. Följde även med en liten stund på efterfest och var inte hemma förrän efer fyra. Det enda tråkiga som hände under kvällen var att min telefon valde att sluta fungera. Upp tidigt idag för att vara på gymmet strax efter nio. Efter gymmet hämtade brown bear upp mig med vattenskoter och vi åkte ut till hennes stuga. Suttit och solat där hela dagen och har bara haft det gött.

Imorgon är det jobb 9-17 och sedan direkt upp till umeå för träning. Känns lite jobbigt just nu när jag har sovit väldigt lite i helgen.

SNYGGA!

Alltså, jag har så jävla snygga vänner.
Gå bara in här och kolla så förstår ni vad jag menar; www.minoutfit.se
Och glöm inte att rösta!


precis vad jag menar,

"I got too much life, running through my veins, going to waste"
Det är ganska exakt så jag känner rätt ofta nu. Det är de här jag inte riktigt kunnat förklarat men allt blev så klart i denna mening. Men nu är de lite försent och bara fortsätta kämpa.
Och nej jag är inte ledsen eller deprimerad eller nåt. Det är mer en tanke bara.
Imorgon är det löpning eller powerwalk från morgonen, jobb 8-18 och sedan kvällshäng med mina favoriter sara & malin.  

Köpte förresten skitsnygga grejer idag, bl.a. en klocka. visar sen när jag har tid, typ på söndag tidigast.

nya grejer,

Har sett och testat de mesta av de nya grejerna jag kommer att använda i höst. Jag kommer att se ut ungefär såhär:






Hoppas jag minns rätt bara så jag visar er rätt saker. Kommer även ha en långärmad skyddsväst under tröjan som verkar bra. Sedan ska jag testa de nya målvaktsskorna från salming och en hjälm från PRO Mask.  Spännande. Älskar att det är turkosa på kläderna!

ume,

Idag och igår vaknade jag upp med ont i halsen, snorig och slemmig. Är väldigt less på detta nu och vill inte vara sjuk mer. Har varit nog i sommar. Åkte ändå upp till umeå för att göra fystesterna. Gjorde en kroppsscanning och hopp-test, skulle egentligen göra syreupptagningstest också men de fick vi skjuta på i några veckor tills jag är fullt frisk. Efter detta var det en stunds väntan och sedan möte med laget. Har fått ett schema så nu vet man hur dagarna kommer att se ut fram till sista september. Känns skönt och bra att veta.
Nu ska jag lägga mig för att sova. Jobb imorgon och sedan Innebandyträning. På Torsdag förmiddag ska jag äntligen få hänga med brown bear igen :)

nykter,

Igår gick jag ut på krogen nykter. Man ser så mycket saker man annars inte brukar se. Var faktiskt ganska roligt. Hade varit ännu bättre om man hade varit i ett sällskap som var lite fullare och ville dansa. Men tyvärr blev det inte så. Träffade lite folk och det var ju de jag ville göra. Längtar tills jag ska ut nästa gång. Jag behöver en fest-kompis. haha.

oturen fortsätter,

- Bra väder.
- Försov mig 35 min.
- Gymmet stängde i samma sekund som jag skulle kliva in.

Behöver jag fortsätta?



Ja, för jag låter som världens mest ledsna tjej och det vill jag ju inte! så här kommer tre bra grejer;
- Fått mer arbetsdagar (PENGAR).
- Hängt med Jennie & Per/Fred som var evigheter sen.
- Var asbra på TV-splen jag spelade.


behöver pengar,

alltså, det är ju livets ironi mitt liv just nu. Gissa bara en gång vad jag vaknade upp med för väder imorse? Kan ge er ett tips först; jag jobbade 8-17.30. Så, nu vet nog alla vad svaret är.
Idag har varit en riktigt pissdag, eller ett pissdygn rättare sagt. Började igår innan jag skulle lägga mig och sova att datorn började fucka ur som den gjort på slutet. Datorn klarar inte ens av internet så hänger den sig. Så problem med det och jag ringer och är skitarg för att få hjälp av morsan. Hon får mig att starta grejer som tar tid och att jag även skulle starta datorn idag innan jag gick på jobbet. Kom på i sista sekund innan jag gick på jobbet att starta datorn. problemet är bara att jag glömmer stoppa i strömkabeln och datorn dör efter nån timme medans jag är på jobbet. telefonen väljer även den att hålla sig vid liv så lite som möjligt och stänger av sig titt som tätt även fast den är full med batteri.
Jobbigast av allt idag var ändå när jag slutat jobbet, stressad som ett as och ville snabbt hem. Då hittar jag inte nycklarna. VAFAAAAAAN liksom. Var kan de ha försvunnit.. letade som en idiot på jobbet men hittade inga. Tänkte att senila jag har säkert glömt dem i låset imorse även fast jag var stensäker på att jag hade med dem till jobbet. Kommer iaf hem till en låst dörr. HELVETE! Tur man inte stängt balkongdörren iaf. Så jag fick klättra uppför brandstegen och kände livet passera och döden närma sig ett antal gånger. Men jag klarade det! (förlåt alla som tvingats gå den vägen) Jag och Gugge skulle ut och springa men vi gick upp på jobbet igen för att leta nycklarna och som tur var hittade jag dem. thanks for that. nä, nu orkar jag inte ta upp mer skit. Tydligen ska morgondagen bli en bra dag enligt horoskopen. Hoppas på de då!

dålig karma,

VAD HAR JAG GJORT FÖR FEL?!
Det har varit kanonvädet här nu i två dagar. Jag har jobbat 8-17. Missat solen totalt alltså. Haft kunder som kommit in och typ varit avundsjuka på oss för att "vi har det ju så härligt här inne i kylan" NEJ, VI TYCKER INTE DET ÄR SVALT OCH SKÖNT! FÖR VI ÄR INNE I ETT KYLSKÅP HELA JÄVLA DAGARNA OCH HÅLLER PÅ ATT FRYSA IHJÄL OCH DET NÄRMSTA VI KOMMER SOLEN ÄR NÄR VI SKA SLÄNGA SOPERNA!! Så snälla för allas skull; HÅLL KÄFTEN!
Men det jag ville säga är att idag är jag ledig och vad tror ni att jag vaknar upp till? (exakt samma väder som jag vaknat upp till alla andra dagar jag varit ledig) Ja, precis ni tror rätt.. REGN!!
Jag undrar vem det är jag gjort sånt ont som ger mig detta tillbaka?! Snälla, säg nåt så jag kan säga förlåt.
Vill. ha. sol. och. värme.  
Snart har jag fått så lite sol så jag kommer tappa alla solvitaminer man ska ha för att klara sig. Tack!

IKSU,

Har kommit hem och är härligt trött efter första träningen med IKSU. Gick bra för att vara första träningen sen mars typ. Kände mig lite stel och fick även lite ont i knäna, men sånt försvinner så småningom. Det var högt tempo och varmt i hallen så hela jag var dyngsur när vi var klara. Imorgon åker jag upp igen, känns roligt! Är ledig från jobb imorn också. Får se vad som hittas på då, kanske lite häng med Jennie.

Storsjöyran 2010.

Ja då har man avverkat ännu en yra. Samma känsla varje gång. En helt underbar helg och jag vill bara ha mera!
Jag har sett på fantastiska artister; Oscar Linnros, Maskinen, Johnossi, Lars Winnerbäck, Hoffmaestro & Chraa och Teddybears. Såg självklart även på President-talet som blir bättre för varje gång. Ett grymmare intro har jag nog aldrig sett. Snälla, gå in och kolla på yrantv.nu och njut. DJ Ewert inför tusentals fans fick hela stan att dansa.  Fick även avnjuta en av de bästa konserterna direkt efter Presidenttalet då Teddybears kom in och öste allt vad de kunde. Jag hade bästa platsen stådendes/dansandes uppe på en soptunna och såg allt. Teddybears med publikhavet framför sig. Yran inleddes självklart på bästa sett med Oscar Linnros. Vilken känsla. Jag kunde inte sluta att le.
Har träffat massor av sköna människor, dock inte så många som man gör när man bor på campingen. Men vårat Camp Faceraped hos morsan var riktigt bra. Camilla är nu även invigd i min familj.
Har massor av sköna bilder och videoklipp som jag skulle kunna lägga in. Men tillsvidare får ni kika på facebook om ni är intresserade. Måste nämligen sova nu, imorgon är första träningen med IKSU. Det här kommer bli en ny och spännande höst med många utmaningar. Jag längtar ordentligt.
Men just nu är jag riktigt sugen på att dansa. Lördag, någon? Kanske måste göra som erik ändå sa för ungefär ett år sedan. Jag måste öka på min tatuering med "dance" precis som ellen.

RSS 2.0