JAGÄRSTORNU,

Snälla Mamma, kan du inte tycka om mig i mina drömmar?
Jag håller på att blir TOKIG på att du alltid skäller ut mig, jag gör aldrig något rätt.
Efter varje natt jag drömt något där du varit med så håller jag på att bli galen så fort jag tänker på dig, du är ett elakt monster i mina drömmar! Jag vill inte ha det såhär. Snälla, jag klarar mig själv!

Annars älskar jag dig mest i hela världen! PUSS


Kommentarer
Postat av: Mor

Drömtydning:



FÖRÄLDRAR: Om du drömmer om dina föräldrar och i verkligheten står inför något sorts beslut, så kan du tolka dina föräldrars ansiktsuttryck som svar på det du undrar.



ILSKA: en dröm om ilska betyder att du kommer att klara av det du vill bara du kämpar för det. I allmänhet kan sägas att den person du är arg på i drömmen egentligen är den person som du har bäst kontakt med och är den som du vill hjälpa mest.



KVINNA: Om en gammal kvinna visar sig i din dröm är det ett gott omen som förebådar trygghet, välstånd och trevnad. Att drömma om en ung kvinna betyder i stort sett samma sak men det behagliga i livet kommer då och då att störas av smärre orosmoment. När en man drömmer att han skiljer sig från en ung kvinna betyder det att han snart ska bli förälskad.



MOR: Om du drömmer att du ser din mor kommer du att få vara med om ett trevligt äventyr. Det kan också hända att du får höra från en vän som befinner sig utomlands.



Så jag vet inte, tycker du verkligen att jag ska försvinna från dina drömmar???

Älskar dig dottern min

2010-01-31 @ 19:01:22
URL: http://alienor.bloggsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0