feber,

Gick hem från jobbet igår vid halv tre för jag hade haft kramp i magen sen tolv. Hemma åt jag lite fil och vilade och kände mig mycket bättre. Fick samtal av Iksu igår att de ville att jag skulle träna idag med dem och vara med på matchen på söndag och sitta bänk. Jag sa självklart ja!
Men kroppen var tydligen sjuk ändå. Vaknade inatt vid tre och frös skit mycket. Fick dubbla täcken och Viktor som värmde mig men frös ändå. Viktor sa att jag var kokhet och vi gissade på att jag hade feber. Kändes som att jag hade jätte hög feber men det var bara på 38,6 tror jag. Vaknade nästa gång av att jag höll på att koka sönder och kastade av mig alla täcken och filtar. Nästa gång jag vaknade så hade jag tydligen svettats endel för det var så blött i sängen att man kunde trott det regnat inomhus.
Mår bättre nu på dagen har bara typ 0,5 grader mer än vanligt men har ont i ryggen. Men det är nog mest för att jag krampade så mycket inatt när jag frös.
Ringde Elin.G nyss och kollade hur hon var sjuk på för sätt och det verkade vara likadan sjukdom vi råkat ut för.
Trist att bli sjuk, nu kan jag inte vara med på träningen med Iksu ikväll. Men tills på söndag är jag säkert frisk!

Shopping,

Igår så beställde jag och Viktor en grej från Elgiganten, nämligen en IPAD 2!
Jag fick välja färg så det blir en vit, så fint!

borta bra men hemma bäst,

Trodde aldrig att jag skulle säga så om Hammerdal/Örnsköldsvik. Helgen i Hammerdal har varit mysig och lugn. Vi har inte gjort speciellt mycket då vädret inte varit på vår sida. Men jag har äntligen fått träffa bäbis Ella vilket jag längtat efter. Men bara efter två dagar kändes det att man längtade hem. Så vid tre på söndagen tog vi bilen hem till Övik igen. Ikväll ska vi ta ner lite grejer till källaren och ordna med det sista hemma så det inte ser så stökigt ut hemma.
Nu är det klart att Örnsköldsviks Innebandy inte har något damlag i elitserien nästa säsong. Grymt tråkigt tycker jag men inte helt oväntat.
Nu ska jag äta lite frukost och göra mig klar inför arbetet, efter jobbet blir det gym.
Viktor och Jimmy skakar hand. Jimmy med sin "strong hand"
Lina gör sig festfin
Johan
Älskling leker med Theos traktor. Theo och Viktor blev bästa kompisar.
Jag fick mysa med Ella!

baka liten kaka,

Freeedag. Vilket betyder Våfflor till middag eftersom det är Våffeldagen idag. Eller blir snarare en kvällsfika eftersom vi blir hemma så sent. Jag och Viktor åker alltså hem idag direkt efter mitt jobb, som jag har längtat! Dessutom är det lön idag, dock har jag knappt hunnit jobba något än men ÄNDÅ!
Igår efter jobbet så hade jag bestämt mig för att baka. Skulle göra pitekaka och hade smörjt formarna, (ja formar, för viktor har ingen djup långpanna?!) knäckt 2 ägg, smält smör och satt på ugnen. Nä då inser jag att vi inte har något socker hemma. Så jävla typiskt. Bara för att jag för en gångs skull ska göra något kreativt så ska det jävlas. Viktor var på gymet och jag var ganska säker på att han inte hade lust att svänga in på en affär för att köpa socker på vägen hem. Men ringde och smsade honom ändå men fick inget svar. Det är för långt till en affär och OKQ8 kändes också som far far away. Ringde Jennie och beklagade mig, hon tyckte jag skulle kolla med Svackan eller Patrik. Sagt och gjort, några sms senare så är sockret fixat. Tack svack! Han skulle ändå åka och handla så då kunde han köpa socker åt oss. Så igår blev det både Pitekaka & Chokladbollar gjorda. Pjuh! Nu tar det ett tag innan jag bakar nåt igen.
Här är förresten min och Viktors koja vi gjorde på
Alla hjärtans dag, cozy huh?

tradera

Kvällen har varit hur bra som helst. Har spenderat kvällen med Angelica och Camilla. Går inte att ha tråkigt med dem i närheten. Den ene är värre än den andre!
Har även fyndat ett nitbälte på tradera idag som jag hoppas få hem snabbt.

bra dag,

Vaknade upp med ett härligt humör idag. När Viktors väcklarklocka ringde så låg vi kvar och myste i en evighet, kändes det som men det var säkert max 10min. Jag var ganska pigg redan då men valde att sova vidare. Klev upp strax före åtta istället. Har mest suttit framför datorn hittils. Ska plocka upp lite grejer i lägenheten nu hade jag tänkt. Idag jobbat jag bara fyra timmar. Känns riktigt skönt. Sen idag ska vi förbi Djurmagazinet för att titta på fiskar och sedan på Barnens hus för att hitta en present till Theo. Känns som att jag letat överallt men hittar inget jag vill ge honom. Ska förbi gymet efter jobbet också. Eller näääääe, det kan jag ju inte kom jag på nu. Har ju inte stämplat kortet så jag får inte gå. FAN OCKSÅ! Jag som var sjukt peppad på att gå idag. Typiskt.

me like,

Min helg har varit fantastisk. Slutade halv fyra i fredags och snabbade mig hem. Vi skulle mänligen upp till umeå för att se IKSU - Dalen. Matchen blev inte så spännande men ändå roligt att se IKSU vinna med 10-1 och roligt att få heja på tjejerna. Efter matchen åkte vi precis som jag ville till nattöppet för att köpa godis. ME LOVE!
Lördagen jobbade jag halv tolv till halv fyra. Kvart över sex var jag och Viktor på bion för att se "Hur många lingon finns det i världen" En bra och fin film som jag tycker att ni ska se! Efter filmen åkte jag hem igen för att umgås med TezZzzaan och Nybba. En mysig kväll som slutade vid tolv då Nybba blev lite för trött. Men jag och TezzZzan kände att kvällen inte riktigt var över än så vi tog stjärnkikaren med oss och åkte upp på varvsberget för att se på månen. Det är hur häftigt som helst ska ni veta! Hemma igen vid halv tre och en Viktor som sov tungt efter en kväll på krogen. Söndagen var även den underbar. Strålande sol ute och jag började dagen med en lugn promenad med Nybba för att njuta av värmen. Resten av dagen såg jag och Viktor på film, spelade nhl, gick promenad, beställde hem mat och hade det bara lugnt och skönt. Somnade gott igår.
Idag är det jobb som gäller och efter det gymet.

förresten,

Bli inte ledsna, oroliga eller tyck synd om mig nu. Jag ville mest bara skriva av mig lite. Det känns bättre då.

droppar,

Igår var en tung dag. Lång dag, slutade 20.00. Skit på jobbet, mer vill jag inte säga. Ringde mamma hem från jobbet och fick ur mig mycket ilska. Väl hemma blev jag trött men fortfarande arg.
Viktor kom hem lite senare och frågade hur jag var. Jag kunde inte ens svara. Jag svarar alltid med tårar när någon frågar hur det är även om det inte är så dåligt. Försökte hålla mig hela kvällen men sen när han sa att jag såg så ledsen ut, så brast det. Jag är bara så trött. Men kunde ändå inte sova. Kroppen vill gråta men jag förstår inte riktigt varför. Hoppas det bara är hemlängtan. Men sen är det lite jobbigt på jobbet också. Imorse när Viktor skulle på jobbet kände jag mig fortfarande ledsen. Somnade om och vaknade av att jag grät. Drömde att mamma nästan dog inatt. Om jag gråter när jag vaknat är det oftast därför.
Jag orkar inte att min kropp alltid reagerar med tårar. Jag kan inte ta en konflikt utan en tår. Allt blir så löjligt dramatiskt.
Tur jag har Viktor, han är så fin. Synd bara att han måste trösta mig så ofta, pga av andra människor.

nattöppet,

Igår jobbade jag som sagt till 20.00. Var en bra jobb dag som gick snabbt.. Lite väl lite kunder under lunchen men behövde inte stå helt rastlös för det. Även soufi var förbi en sväng vilket var riktigt trevligt! Viktor mötte upp mig efter jobbet så vi fick en promenad hem tillsammans. Hemma gjorde vi Milkshake och såg på en gammal film med Johnny Depp som Viktor inte sett, Secret Window heter den. En rikigt bra film.
Idag jobbar jag 11.30-15.30. Till middag blir det Tacos, rester sen i söndags. Har inga planer för kvällen. Hoppas på att jag får hälsa på Nybba en sväng eftersom det var så längesen.
På Fredag ska jag äntligen få se IKSU spela igen. Först skulle jag och Viktor åka upp för att se matchen men då visade det sig att han själv hade match. Så då ringde jag Gun för vi hade ändå tänkt att ses och mer perfekt kunde det inte bli med lite innebandy inblandat. Gun sa ja och superglad blev jag för det. Viktor berättade sedan att hans match blivit inställd och han ville också med, vilket jag tycker är bara roligt. Viktor vill såklart ha med sig lite manligt sällskap så även Stefan följer med! Blir en bra fredagkväll detta. Eftersom jag även ska tvinga med dem på nattöppet 07-01 i umeå där det bästa godiset finns, HAPPY! Det stället är ett måste för mig när jag är i umeå.

trötta,

Det första vi gjorde igår när Viktor kom hem var att hämta bensin på macken för att fylla på i bilen. Det var visst soppatorsk för sen gick bilen så snällt igång. Sedan gick vi tillbaka till lägenheten så Viktor fick dusha och jag kunde göra mig klar med det sista. Vi gick sedan till Public och åt jättegod mat! Jag tog oxfilépasta och  Viktor tog fläskfilé med räkor och tjocka strips till. MUMS! Till detta drack vi en varsin öl. Efter vi ätit var vi sjukt mätta och småtrött så vi gick på Hemköp för att köpa lite glass och godis. Sedan när vi var hemma igen var vi så trötta så Jag spelade lite NHL och Viktor sitt töntiga WOW, hehe. Vid nio bestämde vi oss för att se en film men jag tror att Viktor somnade efter 20min. Blev en tidig kväll igår men mysig. Ikväll jobbar jag till 20.00 då blir det milkshake till kvällsfika!
Nu ska jag ut på en liten mysig promenad, bara min jävla mp3 vill funka nu!

6 månader,

Idag firar jag och Viktor 6 månader. Vi tänkte gå och äta på Public ikväll efter jobbet. Hoppas de har något gott på menyn bara, men Viktor har tjatat på att vi ska äta där så det lär vara bra mat. Blir kul att äta på ett ställa man aldrig ätit på förr. Resten av kvällen vet jag inte riktigt vad som händer. Eller jo, vi kanske måste gå till macken med en dunk och köpa lite bensin för Viktor tror han har fått soppatorsk precis utanför huset, haha!

nytt,

Har varit en skön torsdag. Klev upp vid nio och tog det lugnt, spelade lite nhl09 på xbox, åt frukost och läste bloggar. Jobbade halv tolv till halv fyra idag och nu är jag ledig till måndag halv tolv.
Efter jobbet var jag på gymmet en stund, jag har blivit så svag! Kan vara för att jag inte gymmar särskilt mycket nu, men det är så tråkigt själv! Efter gymmet gick jag hem och gjorde korv med makaroner medans viktor städade av datorbordet. Vi har flyttat datorbordet ut till vardagsrummet istället för att ha det i sovrummet. Är väldigt mysigt i sovrummet just nu, behövs bara nya nattduksbord och lampor till det så är det perfekt! Tyvärr glömde viktor borren på jobbet annars var det tänkt att vi skulle sätta upp två hyllor i vardagsrummet också!
Resten av kvällen har jag spelat mer nhl och nu ser jag filmen på sexan, step brothers!

dröm,

Inatt drömde jag en härlig dröm. Drömde att jag var med min brown bear sara morian i hennes stuga och solade. Men precis när jag skulle hoppa i det varma vattnet vaknade jag.. typsikt!
Igår lämnade jag över lägenheten till Micro! Nu är jag verkligen bara bosatt på ett ställe. Im happy!
Idag börjar jag jobbet 12, nu ska jag läsa lite mer bloggar sen mysa med Viktor lite. Han har varit hemma och varit sjuk i 1 vecka nu!

LYCKA!

Idag när jag gick till jobbet så fanns det torr asfalt att gå på! Det gör mig glad och lycklig. Men dessvärre var det på vägen där bilarna ska köra så jag kunde inte stå och stampa alldeles för länge..

Hej, Hejdå!

Hejdå Villagatan och Hej Västra dalgatan.
Nu är alltså allting utflyttat och det är bara städ som är kvar. Men det ska vi vänta med tills de målat om där inne.
Men det känns bra det här, mycket bra. Nu måste bara saker på plats här hemma, är en aningens kaos.
Igårkväll var jag bjuden på innebandy tittning hos Santa med ÖIB-tjejerna. Alltid lika roligt att vara där och hänga med tjejorna! Ikväll jobbar jag halv tolv till åtta och direkt efter det åker jag och Viktor upp på skyttis för att se slutet av ÖIB-Falun. Tjejerna behöver verkligen vinna då de ligger på kvalplats just nu.
MEst av allt just nu längtar jag tills nästa helg då jag ska åka hem och träffa lilla Ella, mysigt!

RSS 2.0