Maj,

Mitt hår efter en vecka utan att kamma/tvätta håret. Det tog 1 timme att kamma uit detta.

Ella,

Namngivning för Ella Söndag 29/5-11

Narnia,

Imorgon är det fredag och då åker jag och Viktor till Östersund för att träffa vänner och familj. På lördag ska vi se på bio, Pirates of the caribbean! Spännande, dessutom ska vi se den 15.00. Kommer kännas som att vi är i USA... eller, nä. På söndag är det namngivning för lilla Ella i Ede Bygdegård.
Får hoppas på att Viktor kommer må bättre, han har haft feber (igen) i några dagar men är på jobbet idag. Men tydligen har han ganska ont i halsen. Han var till Vårdcentralen igår men som vanligt hittar de ingenting när man är där.
Idag har jag sett på första Narnia filmen. Bra film men störde mig lite på ungarna i filmen eftersom de var så fula (förlåt för det).
Ska sätta mig och skriva ett litet personligt brev nu om varför jag ska komma in på yrkesutbildningen som målare. Har dock ingen aning om vad jag ska skriva, men det blir nog bra. Efter det ska jag duscha, längesedan jag gjorde det. Usch vad äcklig jag är. Ikväll är det lite städjobb som gäller och kanske vill Viktor se andra Narnia filmen? HOPPAS!

luv,

Men vad jag älskar den här låten.
Lady Gaga - Born This Way

snickerskakor,

Hade bestämt mig för att baka snickerskakor idag. De är så fruktansvärt goda och tydligen lätta att göra men jag verkar ha failat ändå... Det blev vissst för mycket jordnötssmör så kakorna blev lite för torra. Men jag är inte förvånad alls över min prestation. Matlagning, bakning och jag hör inte riktigt ihop.
Har inte gjort så mycket annars idag. Känner att jag vill träna. Men inte gym. Utan dans eller löpning. Men vill inte springa själv. Får se om jag hittar nån att springa med.
Har även hunnit gråta en sväng idag när Elin.G visade mig en sorglig video från youtube där det är pappor/pojkvänner som kommer hem från krig och överraskar sina nära & kära.
När vi ändå är inne på det spåret så blev jag så jäkla rädd igår natt. Jag hade inte hunnit somna riktigt men Viktor hade sovit ganska länge när han vaknar upp med världens ryck. Jag blir så klart rädd och frågar om han drömt en mardröm. Han ser livrädd ut men skakar bara på huvudet och trycker ner huvudet mot kudden. Då trodde jag att jag skulle få se honom gråta för första gången. Men han fortsatte bara att se livrädd ut och tillslut sa han att han hade vaknat och skulle fråga mig om balkongdörren var stängd men när han skulle göra detta kunde han inte röra sig alls eller prata, det var därför han fick det där rycket. Jag sa åt honom att jag trodde det berodde på att han säkert fortfarande sov och det blev konstigt mellan dröm/verklighet.
Men satan vad äckligt det var, tror jag bara sett honom så rädd en gång förut och det var när jag fick min panikattack vid nyår.
Jag har också varit med om detta en gång och det är inte roligt. Sjukt skrämmande känsla och man känner sig så instängd och maktlös i sin egen kropp.
Nä, nu ska jag ringa Thelas för att komma på andra tankar.

Monday,

I fredags valde jag och Viktor att göra god mat med kyckling, asgoda stripsliknande grejer i ugnen, sås och sallad. Båda älskar den maten så det var uppskattat. Vi hade bestämt att vi skulle se Thor på bio klockan nio, Filmen var otroligt bra! Så bra så jag vill se den igen faktiskt.
I lördags hade jag familjen på besök. Det var Pappa, Karina, Johan och Lina som var här. Vi gick på stan och letade skolavslutningskläder åt dem och lite leksaker. Viktor ville inte vara med förrän vi letade efter leksaker och som straff fick han kolla på smycken med Lina. Det var Linas idé, lite roligt tycker jag. Sedan åkte vi förbi hem en sväng så familjen skulle få se hur det såg ut hemma hos oss. Klockan fyra hade vi bokat bord på Ill Padrino. Alltid gott att äta där, jag bestämde mig för att äta en pizza. Men pizza är inte så gott som jag minns det. Efter detta  åkte familjen hem och jag och Vikttor hem till oss.
Jag fick sedan skjuts ut till bonäset för att hänga med Per, Jennie och Ante och se melodifestivalen. Efter en stund fick jag tyvärr sån jävla magknip så jag var tvungen att åka hem. Var hemma precis till melodifestivalen. Stängde in mig på sovrummet med Ipaden och hade ont. Viktor hade Stefan och Björn på besök och grabbarna skulle ut så ville inte förstöra deras kväll.
Söndagen blev mysig med tidigt morgonjobb, mitt städjobb alltså. Resten av dagen bestod av massor med mys. Vi låg i soffan hela dagen och såg på bra serier. Åkte ut till Ström för att bli bjudna på middag och där blev vi ett bra tag. Började kolla på gamla kort, sånt är så roligt! Väl hemma igen för att se Sverige skämma ut sig i VM-finalen mot Finland.
Idag vaknade jag upp med regn mot rutan. Hur mysigt som helst. Bestämde mig för att idag ska jag gymma. Klev upp tog det lugnt, åt frukost och beställde en klocka var till mig och Cam. Sedan tog jag mig i kragen och tog mig ÄNTLIGEN till gymet och insåg att jag faktiskt har saknat det. Körde lite lätt löpning och några övningar. Kände mig trött när jag var klar och bestämde mig för att jag faktiskt ska dit imorgon också.
Nu ska jag duscha och efter det ska jag se. Lady Gaga - The Monsterball Tour at Madison Square Garden!

veckan som gått,

Har inte hänt speciellt mycket i veckan. Tänkte ju sola i måndags men jag hann bara ligga ute i 45min så blev det molnigt och var så resten av dagen.
Tisdag var det mycket bättre väder så jag och Jennie låg nog ute i 3-4 timmar iaf. Man blir så lätt rastlös när man solar och inte har nåt vatten att bada i mellan varven. Men det var skönt att kunna sola i bikini för första gången det här året.
Igår så klev jag upp tidigt för att köra ett gympass med Nybba, det var längesen jag gymmade och det känns idag! Har träningsvärk som fan i brösten och lite i vingarna.
Idag har jag inte gjort mycket. Ska sätta igång diskmaskinen nu som Viktor har fixat. Dock är den sjukt liten så man får plats med typ 7 glas.
Camilla kommer snart förbi för att färga mitt hår sen ska jag baka kladdkakemuffins för första gången. Blir spännande att se hur de blir. Ska även göra egna köttbullar idag. VAD HÄNDER MED MIG!? Måste vara för att jag just nu är hemmafru.
Ikväll är det lite städjobb som gäller, tur det går ganska fort!

helg,

Det har varit en bra helg. I fredags regnade det tråkigt nog men jag och Viktor gjorde det bästa av situationen. Vi behövde mat så vi åkte till Ica och handlade lite och handlade även med oss varsin plocksallad till middag. Eftersom båda älskar när det regnar mot biltak/tält osv. så bestämde vi oss för att äta i bilen. Vi åkte en bit och parkerade oss på ett lugnt ställe och käkade där. Det var skitmysigt, kändes som vi var på semester. Så även fast regn suger så kan man göra nåt bra av det också! Kvällen spenderade jag hos Stinto med Gun, Ella, Nybba och Jansson. Supermysigt att träffa gamla lagkamrater igen! När jag kom hem så kom Viktor precis hem från hockeytittande med grabbarna och vi började se på "I am number four" men vi hann inte se klart hela. Viktor blev för trött och jag kände mig lite nedstämd medans jag såg filmen så för mig var det bara skönt att slippa se klart den.
Lördagen började vi med att se klart på filmen och Viktor kände precis som jag kände igår efter filmen var slut och jag hade samma känsla även under lördagen. Fattar inte varför det blev så, för filmen var inte läskig. Men vi beslöt oss för att se på Family Guy för att bli på bättre humör och det gjorde vi ungefär hela dagen.
På kvällen var det tänkt att jag skulle hänga med Ante och Camzo men Ante blev kvar i Sthlm och Camzo skulle äta lite senare och sa åt mig att kolla om jag kunde hitta på nåt annat under kvällen så jag inte blev helt alone ifall hon inte skulle orka ta sig till stan efter maten. Jag var inte så fest sugen men blev det direkt när jag och Camzo lagt på luren. Ringde några samtal och en timme senare ungefär var jag på plats hos Anna Lindström för att festa med henne och Jennie! Tur att jag har Gun som skjutsade mig dit, tack för det!
Det blev Harrys på kvällen där jag träffade Viktor. Vi var kvar ett tag, vet inte när det blev hemgång riktigt.
Söndagen var som de flesta söndagar brukar vara, inte något speciellt som hände direkt. Mest ryggläge i soffan.
Men nu, nu ska jag ut i soooolen!

tristess,

Jag hatar när jag inte vet riktigt vad jag vill. Jag vill ha dåligt väder ute för att kunna ligga hemma under filten, mysa och se på film. Men samtidigt vill jag bli brun och sitta i solen samtidigt som jag tycker det skulle vara jätte jobbigt eftersom jag helst vill ligga under filten inomhus och se film. Men när jag som nu idag ligger under filten hemma och ser film får jag ångest över att jag inte gör ett skit på dagarna och vill iaf sätta igång med min träning. Eftersom sedan när jag har ett jobb så kommer jag vara sur över att jag inte är ledig på dagarna och kan träna hur mycket jag vill. Men just nu känns det så jobbigt att ta sig till gymet och göra övningarna, dessutom är det så FREAKINNNN booring att vara där själv.
Nä, det är inte så jävla synd om mig eftersom det här är det jobbigaste i livet just nu, förutom att jag inte drar in några pengar på nåt sätt.
Ska iaf diska, hänga upp tvätten, duscha och tvätta lite till idag. Sen kanske jag kan se en film?

NÖJD,

Det blev inget gym idag men jag tog mig ut på en löprunda ikväll med Elin. G iaf. Det belv 7an runt höglandssjön, så skönt att äntligen röra på sig. Hoppas jag får mersmak för detta nu! Passet idag blev blandat med lätt löpning och promenad, går inte att starta allt för hårt när man varit borta i x antal månader.
Efter löpningen blev det en långdusch med skrubbning och olja efter det så nu är jag len och ren. Funderar på att baka chokladbollar och lägga i frysen nu men tror jag inte orkar ändå.

im glad,

Äntligen är den långa helgen över och Viktor är hemma igen. Jag mötte upp honom på tågstationen vid 10 på söndagkväll och det är verkligen härligt att ha honom hemma igen. Han kom även med ett glädjande besked att han skulle vara ledig hela måndagen så hela gårdagen bestod av mys. Vi såg en massa family guy avsnitt, handlade mat, var på jysk och rusta. Nu är badrummet turkost och fint!
Igår kväll såg vi filmen "Mary and Max" en sorglig men bra film. Det är en rekommendation!
Idag har jag inte planerat särskilt mycket. Har precis satt igång en tvättmaskin. Hade tänkt gå på gymmet idag också men har så svårt att ta mig dit själv. Men jag vill och behöver det!

RSS 2.0