Bil,

Helvete vad dålig jag var på att köra bil ikväll, vill aldrig sätta mig bakom ratten igen!


Nya telefonen,

Skriver från nya telefonen nu och blogg appen. Hoppas detta funkar bättre än på ipaden!


Novemberdeff,

Har funderat på en liten deff nu innan decembers fetto månad. Blir det hyffsade resultat så visar ja upp de i bloggen. Gör detta som ett litet test inför vad jag funderar att göra i januari.

Mmmmmums,

Viktor och jag har beställt ett nytt proteinpulver som jag testade idag, Whey-80 med smak av mintchoklad. Så GOD! Bara den shakern kommer att få mig att vilja träna mer! Igår var jag i Umeå och såg Dalen-Iksu, spännande match som slutade med vinst för Iksu. Kul att se Ella och Bettan på plan och att de gör så bra ifrån sig! Efter matchen skulle vi på godishuset med de andra var så trötta så det blev hemfärd direkt, surt tyckte jag som längtat eftersom jag tycker godisutbudet i stan är dåligt!! Men min fina älskling överraskade med en Marabou bubblor choklad när jag kom hem! Älskar när människor gör små simpla grejer för att få en på bättre humör. I slutet av veckan kommer det hem en rolig sak till mig.. Men det skriver jag om sen!

Die MF die,

Alltså guuuud. Vad har jag gett mig in på?! Högskoleprovet, jag orkar inte med dig och dina problem! Lös dem själv, tack, Vill inte plugga mer nu ( har suttit i typ 15 min). Matematik suger lika mycket nu som då. Eller, det suger mer nu. Jag har ju glömt det lilla jag kan så nu måste hjärnan jobba SÅ mycket hårdare. Annars undrar jag om det är nån som har svarta eller vita fjädrar liggandes hemma som jag kan få?

Helg,

Idag har jag slängt en massa skräp vi har liggandes hemma. Är inte klar än och det känns som det är en hel del att göra. Men orkar inte göra mer idag. Nu ska jag sätta mig och välja lite utbildningar jag vill söka till. Har haft en bra helg med mycket jobb. Har börjat 05.20 både lördag och söndag på Park Hotell. Blev även kvällsjobb på Östra i söndags. I fredags blev jag och min älskling bjudna på tacos hos Sara & Sally, mysigt som alltid. I lördags såg jag Modo tyvärr vinna över Luleå och sedan Thai-mat ute med min älskling.

Skit!

Har varit en härlig helg! I Fredags åkte jag till Gun för att träffa henne en sväng och sedan vidare upp till hallen för att se innebandy. På hallen var det som vanligt flera gamla spelare på läktarn. TezzZZZzzan hade kommit för att hälsa på under helgen och det lilla jag hunnit vara med henne har jag haft askuuuul! Skulle följa med G efter matchen på Sibylla för att svulla, men jag blev mer sugen på öl. Ringde Viktor för att se var han var, försökte hitta en billig p-plats i stan som vi kunde stå på under natten (vilket var omöjligt) och snurrade runt i typ 30 min. Festen var hos några studenter i apotekshuset. Inte så roligt där så jag, Viktor, Stefan och Svack gick till Public istället. Där blev vi bara typ tjugo minuter innan Viktor ville hem. Blev lite gnabb påväg hem över en sak, men då kunde jag utnyttja läget på lördagen då han fick följa med och leta bebis-present! Blev en seg lördag då Viktor var löjligt bakis. Fest hos oss på kvällen med trevligt folk. Utgång på Harrys och jag hade skitkul hela kvällen! Längesen det var en sån utekväll i den här stan! Dock blev jag fullare än vad jag tänkt vilket var jobbigt eftersom jag skulle upp och jobba 08.00. Jobbade till 12.30, cyklade hem och hängde med Viktor och Svack. Åkte till Östra för att göra sjukt goda baguetter och låg sedan i soffan typ hela dagen. Som sagt en härlig helg, har dessutom haft så roligt med Viktor, iofs har jag alltid roligt åt den karln men nu har jag skrattat så jag gråtit nästan varje gång! Bästa känslan! Nu till rubriken; Skulle lämna ett CV idag på Lundbergs då de bett mig komma tillbaka i början på Oktober men nu behövde de inte folk och tog inte ens emot CV't mitt, buhu. Bettet luck next time. Börjar fundera på om Örnsköldsvik inte vill ha mig som arbetskraft! p.s; ursäkta att all text blir så grötigt, går inte att få till det bättre än såhär på iPaden. d.s

OMG,

Är så sjuuuuuuuuukt trött nu alltså! Lyckades inte somna förrän vid två tror jag. Igår blev jag så less så jag gick och la mig på soffan istället, av någon konstig anledning så funkar det alltid. Viktor väckte mig imorse innan han åkte på jobbet så vi kunde ligga och skeda en stund. Uppskattat som fan, sjukt mysigt. Nu har jag alltså tvingat mig upp än om det brinner i ögonen av trötthet. Dagens planer; frukost, ner på stan, lämna CV, skriva ut papper, gym med Jennifer, hem, duscha, pussa på älskling som slutat och sedan har jag inte planerat längre. Förutom att jag ska se innebandy ikväll och skratta med min härliga vän TeZzZzanN som är här på besök!

Konstig,

Torsdagen har varit märklig, började med att jag hade svårt att somna onsdag natt. Vaknar samtidigt som Viktor ska till jobbet runt 06.15 och känner mig pigg! Viktor tvingar mig att sova och jag vaknar pigg igen kring 09.00. Kliver upp och gör frukost, fryser och känner hängig. Nästan som att jag håller på att bli sjuk. Ligger i soffläge fram till 12.30 då jag tvingar mig ut på en ca 20 min lätt joggingtur. Så skönt att äntligen tagit tummen ur och joggat! Efter turen fick jag fart i bena och fräshade till mig för att fika med Jennie, Per och Erik på stan, skitkul att äntligen få träffa Erik igen! Kvällen har spenderats med Älskling hos Patrik, vi såg på när Modo förlorade mot Skellefteå, snackade skit och lyssnade på bra musik. Nu ska jag försöka sova, men känner att det kommer bli en tuff utmaning inatt också.

Panik!

Alltså, jag får panik. Både igår och idag har jag haft skitsvårt att somna även fast jag är trött. Som nu, är helt slut i kroppen, trött i ögonen och gäspar. Men, så fort jag bestämmer mig för att sova känns täcket för tungt, för varmt, för trångt i sängen, för ljust i rummet, ljud som stör mig osv. Till saken hör att jag aldrig annars stör mig på dessa grejer! Idag fick jag nog och gick och la mig i soffan istället, vill inte störa Viktor mer än vad jag gjort. Ska försöka kliva upp tidigt imorn, men då blir problemet att inte somna i soffan under dagen..

Vad hände?!

Jag ska göra högskoleprovet den 29 oktober!! Hade sån jäkla tur, sista anmälningsdagen var 15 sept. Jag var ganska säker på att det skulle vara kört men då hade de 1 plats kvar i Örnsköldsvik! Vilken lycka! Hade annars kunnat gjort det på annan ort men då hade jag ju missat halloween. Tyvärr så måste jag tacka nej till Soufis fest. Men, hälsa på en stund kan jag ju göra!

Förstår inte,

Är återigen arbetslös, less på att inte hitta jobb eller utbildning nu. Men mest less blir jag på mig själv som ligger och har ångest för att jag inte klev upp tidigt imorse. Varför får jag ångest över det? Varför tycker jag att jag är bättre som arbetslös om jag kliver upp sju istället för nio?! Blir så less! Aja, nu ska jag iaf ta tag i dagen. Städa lite, baka bröd och kakor, ringa ett samtal och kolla ams.se. Men just nu är jag mest avundsjuk på min älskling som fick sin iphone igår, vill också haaaa!!

Körkort & bröllop,

Att det ska vara så jäkla svårt med en liten uppdatering då och då? Jag har hunnit med att tagit körkortet, 23e september för att vara exakt. Passade perfekt som överraskning till familjen eftersom jag skulle hem samma dag! Storebror & Lena har även haft sitt fina bröllop, som jag längtat! En mysig vigsel och trevlig fest blev det. Tyvärr jobbade Viktor hela helgen och jag saknade honom oerhört mycket! På tal om Viktor så har vi inte haft tid att fira vår 1års dag än. Men när det väl händer, blir det nog riktigt mysigt. Jag har haft en underbar helg med mysiga dagar med min älskling och glada kvällar med mina vänner! Nu är en ny vecka på gång och jag ska skriva cv, söka jobb, kolla skolor och gyma. Tänkte frästa upp min kropp denna höst. Hur det går med det märker vi.

RSS 2.0