Jul hemma,

Snabba bilder på vår jul.


Pepparkakshus

Har gjort ett pepparkakshus, jobbigare än vad man tror!


Galeeen!!

Jag blir galen!! Klarar inte ens av att göra en vitsåsjävel till makaronerna!!


Jobb,

Var på jobbmöte idag och jag fick vikariatet. Ska städa på nolaskolan f.r.o.m måndag. Heltid i ca 4 veckor! Tackar!


Östersund,

Har glömt bort bloggen litegranna. Helgen spenderades i Östersund hos mor och Niklas. Vi åkte på fredag eftermiddag direkt efter Viktors jobb. Viktor körde till sollefteå och jag sista sträckan, gick bra att köra trots hårda vindar och bäcksvart. När vi kom fram var det fint julpyntat och mysigt. Tog en öl och hade det trevligt som vanligt, kvällen avslutades på fiore i vanlig ordning. Under kvällen fick jag bara dåliga komplimanger. Den ena blev chockad att jag var mammas dotter, han tyckte jag såg mycket äldre ut och en annan trodde att jag var tillsammans med Niklas och var i 30 års åldern.. Jag och Viktor tog in på hotell den natten som en väldigt försenad ettårs present till oss båda. Lördagen spenderades med lite enklare shopping och sedan mys hemma med så mycket bättre. Vi gick även ut denna kväll, men blev tidigare hemgång pga min sjukt onda och uppsvällda mage. Bror Jimmy kom även på besök under lördagen. Hemresa på söndag med stopp på dollarstore och en sväng förbi faster för att ge farmor en sen 70 års present. Avslutade resan på Max för brors skull. Viktor fick köra första biten till Sollefteå och jag sista biten, bar sjukt mörkt ute och jag snittade nog 70km/h. Har tagit mig hem från Sollefteå snabbare än så kan jag lova. Nu ska jag strax på Coop med älskling för att handla lite mat.
Tack mor och Niklas för en underbar helg och mysig advent!


Tisdag,

Helgen i Västerås var underbar. Lördagen spenderades på stan där jag hittade ett linne, t-shirt, lampa, halsband och en massa värmeljus som doftar vanilj. På kvällen gick vi ut och åt på en grekisk restaurang, riktigt god mat. Vi gick sedan runt för att hitta en skön krog att sitta på men var fullt överallt. Vid tolv rullade vi hem igen och tittade lite på tv innan sängdags. Söndagen blev hemresa med tåg från Västerås vid till Stockholm. Från Stockholm åkte vi typ halv ett, jag körde hela vägen till Sundsvall vilket gick bra.
Igår tog jag det väldigt lugnt och idag har jag gått på stan. Ska jobba onsdag och torsdag sen blir det Östersund i helgen.
Idag vurpade jag med cykeln, landade skithårt på höften och har haltat resten av dan. Jävla halka!


Västerås,

Igår åkte vi från Övik vid halv tio mot Sthlm. Anna körde första biten och jag skulle köra sen. Viktor, Stefan och Anders kunde alltså börja korka upp redan vid elva igår och jag blev grymt avundsjuk. Jag körde från Tönnebro till centrala Stockholm, gick bättre än vad jag trodde att köra mitt i stan. När vi var framme hade jag bråttom att hitta en tunnelbana mot t-centralen och sedan tåget till Västerås. Var framme i Västerås typ kvart i sju och då blev det thai mat direkt för att sedan åka hem till Sara och Jacob för att se idol. Blev en lugn men väldigt rolig kväll och vi somnade inte förrän vid tre nångång. Nu ska vi ner på stan!


Sjukgymnast,

Sitter på sjukhuset nu och väntar på att sjukgymnasten som ska hämta Jennie och kolla hennes rygg. Jag följer med som kom ihåg hjälp plus att jag tycker det är så sjukt intressant det som sägs! Blir ingen innebandy träning ikväll eftersom jag känner mig så seg, hemmakväll med family guy istället!
Imorn åker jag till Västerååås, wie!


Jobb,

Åh, vad lättad jag är. Trodde att det inte skulle bli nåt jobb denna vecka eftersom jag är borta hela helgen. Men fick jobba idag i typ 3 timmar och som det ser ut blir det jobb imorn också. Så skönt att få två dagar denna vecka iaf. Nä, nu vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt..


Måla,

Sitter hos Jennie och kollar på henne när hon målar sitt nya bord de har gjort av lastpallar, blir skit snyggt!!
Har nyss slängt iväg ett sms till herr P.Ödling om att få snålåka med ner till Sthlm och som det verkar nu blir det så. Om det så blir är jag lyckligast i världen! Eftersom då tänker jag åka och hälsa på min favorit brunbjörn, Sara Morian!! Me happy!!


14 månader,

Idag har jag och Viktor varit tillsammans i 14 månader. Det går fort när man har roligt! Puss


Psycho?!

Varning för ett sjukt stört erkännande!
Igår kväll såg jag lite på Fråga Olle dokumentären. Handlade om en massa sex och orgasmer och grejer. Gick sedan och la mig och drömde nå jävulskt mycket om just sex. En dröm var lite sjukare än de andra. Det handlade om att jag och Viktor satt och kollade på en film där han hade sex med en annan tjej. Vi satt och klanka mer på henne som fan att hon var så kåt när det var så obvious att Viktor inte var det. Så där satt vi genom hela filmen och skrattade och pratade, som om det vore hur naturligt som helst?!? Som tur var så var inte filmen så lång eftersom Viktor tydligen inte ville ha sex med tjejen.
Fattar inte varför jag drömt att Viktor har filmat sig själv med en annan tjej och sparat den för att sedan visa mig och att vi två sen sitter och bedömer den som vilken film som helst?!?
Sjukt nå jävulskt. Tur att jag inte såg tjejens ansikte, då hade jag varit tvungen att fråga Viktor om detta kommer att bli en sann dröm...


Ouch,

Har fått tillbaka min onda hals på morgonen som gjorde att jag slutade med innebandyn. Aj, aj, aj!


Farsdag,

Idag har jag hunnit jobba fem timmar, myst med Viktor och köpt en grej på stan. Nu sitter vi hos Ernst och Eva och har precis ätit upp maten och väntar på tårta.
Hoppas att min egen far och extra far har en fantastisk dag. Puss på er!


Jag älskar dig!


G,

Har Elin G på besök just nu. Vi ska se idol och äta godis! En perfekt fredag tycker jag.
Såg ju hockeyn idag och det sög. Sverige förlorade med 5-2 och spela inte särskilt bra. Nä, nu ska jag leka med G istället för att sitta här och dega!


Väntan,

Har jobbat på Park Hotell idag och städat massor. Längtat efter pappa med familj sen 12.00 när jag slutade. Men nu tror jag bannemig att de är här!!
Vi ska äta god mat och se Sverige-Tjeckien på arenan ikväll.


Bäbis,

Är hos Angelica med Jennie för att träffa lille Elliot! Tyvärr gillade han inte vårat besök särskilt mycket då han varit rätt arg sen vi kom. Men nu är han lugn och fin igen med mat i magen! Har inget kort på honom eftersom han inte direkt velat vara modell med sitt humör. Tur de har en katt också!


Vad hände?!,

Sjuk välfyllt kylskåp. Vuxenpoäng så det skriker om det!! Im frightened!!


Code; RED,

Förstår nu varför jag hade mitt lilla utbrott i helgen, fick idag det kvinnor avskyr som pesten. Ni förstår nog vad jag menar! Bläääeeeeee!
So, bye bye sex and HELLO chocolate!!


Pannkaka,

Är just nu påväg till Pennies för att hälsa på. Jag och Jennie ska göra pannkaka till lunch som en liten överraskning åt Per!
Hade sjukt svårt att kliva upp imorse, jätte trött i kroppen och ont i halsen som jag brukade ha förr.
Inatt drömde älskling att vi var i krog. Vi låg i en stuga och det smällde massor utanför, hoppas det inte är en sann dröm!!


Måndag 7 nov,

Måndag och jag ligger i soffan och gosar. Utan ångest dessutom eftersom jag jobbade helgen och ska jobba onsdag och fredag nu i veckan. Idag tänkte jag städa lite hemma och gumma på eftermiddagen. Ska kolla upp en julklapp också så den inte tar slut.
Har inte kommit någon snö än och det är jag väldigt glad över, hoppas den håller sig undan fram till december!

Här är Pennies trötta katter.


Emo,

Blev utgång igår istället för film. Vi alla var mer sugen på sprit än kladdkaka!

Har varit ett jävla emo idag, började redan igår efter krogen. Blev asledsen och kändes som jag höll på att få en panikattack igen precis som på nyår. Viktor hjälpte mig innan det blev för mycket. Less på att vara less på mitt liv. Känner mig sjukt värdelös, tråkig och ivägen. Nu ska jag dessutom iväg på jobbet vilket jag verkligen inte känner för!
Sen får jag komma hem med ett bättre humör till ikväll. Skrämmer ju iväg Viktor om jag fortsätter såhär.


Pennies med bror,

Hänger hos Pennies nu och Erik är här med! Vi ska göra brakmiddag och se film! Tjoohooo!!


Morbror & Morfar,

Var ner till minneslunden på kyrkan idag för att tända två ljus åt morbror och morfar. Saknar dem så! Glömde dock att ta en bild men tog en dålig på långt avstånd istället.


Tintin,

Ikväll såg jag och Viktor på bio. Viktor ville se Tintin och så blev det. Filmen var bra, jag har inte sett på Tintin så mycket när jag var liten. Viktor gillade Tintin som liten och tyckte även denna film var riktigt bra. Efter det blev det hem till soffan för att se idol medans Viktor spelar WoW!
En skön fredag eftersom jag ska upp och jobba imorn.
Förresten så är foten typ bra nu, läkandes idag har gått otroligt fort!


:(

Onda foten med strumpa på för alla känsliga läsare med fotfobi!


Fucked up,

AJ SOM FAN!! Stukade foten igår på träningen, hann inte ens spela i en period. Hade på känn att det skulle hända, känt mig seg i veckan och träningstrött. Dessutom på jobbet idag ploppade det upp i huvudet en massa tankar om skador och strax innan träningen var det likadant. Har haft likadant förr och även då gjort illa mig på planen så jag fått kliva av.
Ville ju jobba idag. Testade att gå några steg och det började bränna lite mer för varje steg jag tog, la mig i sängen och sedan kom den pulserande brännande smärtan från helvetet och tårarna med! Blir ingen gå träning idag, klarar inte av smärtan. Efter jag har gått sådär känns det som foten är nystukad.
Tur jag fick låna kryckor av svärisarna igår och en toblerone som tröstgodis!
Igår direkt efter stukningen trodde jag inte ens att jag skulle behöva ha den lindad idag, så fel man kan ha!
Nu ska jag hoppa och kissa!


Dimma,

Blev sjukt tät och äcklig dimma på eftermiddagen idag. Glömde dock att ta kort, man såg typ 50m bara!
Har jobbat på Ica idag också, gick bra. Trodde dock jag skulle vara ledig imorn men då fick jag jobb på Park Hotell istället!
Nu är det Innebandyträning med tjejerna i damlaget som gäller sedan kvällsfika och hockey hos Viktors föräldrar. En trevlig kväll alltså!


Träffade på en gammal vän idag på jobbet. När vi står och pratar som mest kommer jag på att jag älskar hennes skratt! Det har så otroligt många känslor i sig. De bästa är hennes evil-laugh och när hon skrattar åt allt dumt jag gör/säger!
Kul att se dig idag Ang, hoppas vi ses till veckan!


Hjärnans ständiga kamp,

God damn! Jag är så sjuuukt sugen på godis nu. Men NEJ!!!


Träningstips,

Fick tips på övningar idag av en ledare på Friskis. Hoppas det blir lika bra som jag tror! Han tyckte dock att jag var för stel ( inte särskilt förvånad ) så har även fått lite strech-övningar.
Nu ska jag läsa lite bloggar och sova, jobb på Ica imorn!


RSS 2.0