Äntligen,

Idag kommer äntligen DHL och hämtar helvetes bordet från Halens. Det enda som varit är att det jävlats.
Idag ska jag på sians med Hübbi. Längtar väldigt mycket, ska bli intressant att höra vad det sägs.
Ska även hämta vår kista idag som vi köpt men ej kollat på, hoppas den är fin nu bara.
Fick sms av Viktor tidigare idag att han köpt färg till mig som jag ska få leka med hemma, längtar!


Skönaste helgen,

Haft en riktigt bra helg! Christine och Victor kom till övik strax innan åtta och det började drickas direkt. Vi hade tänkt gå på Merry Can men tydligen stänger det ett och vi ville vara ute längre så det blev Olles istället. Minns tyvärr inte så mycket men kul hade jag!
Lördag sovs det till tio, i med frukost och öl för att planera dagen. Jag och Victor tog saken i egna händer och grävde en soffa utanför lägenheten för att njuta av det sköna vädret. Där ute satt vi till tre. Svackan kom förbi och det blev bastun för oss alla eftersom vi var lite kalla. Vi var jävligt hungriga och beställde mat, blev en thailåda för mig som var sjukt god. Linnea kom på kvällen vilket var riktigt roligt. Resten är det lite luckor på men vi var iaf först på Docks och sen på Harrys eftersom kön till Olles var allt för lång. Söndagen vaknade man sjukt brydd och undrade vad som hänt. Insåg
Även att jag inte hade en aning om vart Christine var. Slutade med att hon iaf sovit på Hotell efter en störd natt.
Som sagt roligaste helgen och roligaste söndag med återberättelser!
Ikväll ska jag rida häst med Linnea, kuul!!


Äntligen,

Skönt med Fredag! Blev MAX idag till lunch med Anna. Känner mig sjukt fet nu på jobbet. Måste börja äta bättre nu fall jag ska kunna ha samma byxor på jobbet i fortsättningen.
Ikväll kommer äntligen Christine och Victor. Längtar som fan tills de är framme, blir nog Merry Can ikväll och typ olles imorn.
Har köpt en kista också, en vit. Hämtar den på måndag eller tisdag typ.


Trött,

Jag behöver en redig sovmorgon! Är så sjukt trött, kan bero på att jag snittar 5-6 timmar per natt och är full på helgerna. Kroppen får ingen vila. Kanske nästa helg. Nu till helgen får jag nämligen besök från Hammerdal och jag längtar ihjäl mig!
Ikväll är det Innebandyträning på schemat och fixa de sista inför helgen.


LESS,

Åh, blir så less. Bordet vi beställt från Halens var de fel på själva locket. Pratade med dem och de skulle skicka ett nytt. Fick det nya bordet igår med EXAKT samma fel!! Får fan damp! Nu är vi less och skiter i det bordet och letar efter ett nytt istället.


Semla,

Mums. Nyss tryckt i mig en semla på jobbet. Testade även chokladsemla med daimgrädde men den var äcklig!
Idag har vi äntligen fått vårt efterlängtade bord! Det ska upp ikväll efter att vi varit i ström och grattat Ernst på födelsedagen. Har jag tur hinner ja även träffa finaste Camilla ikväll!


Åre/Östersund

Haft en fantastisk grym helg hemma i fina Jämtland. Jag, Viktor och Svack var i Östersund vid fyra/fem fredag eftermiddag. Gjorde oss lite fräscha och plockade upp brorsan för att åka vidare till Åre. Gick och tog en öl på en liten pub och sedan på steak house för mat. Efter detta gick vi och såg på Crashed Ice, det var roligt att se men inte så galet som jag först trodde det skulle vara! Skulle in på bygget sen men insåg att det säkert skulle vara roligare i Östersund. Så vi satte oss i bilen tillbaka och ringde morsan och Niklas för att förklara kvällens planer. Tillbaka i Östersund efter 22 nångång där även Lars var sugen på öl. Resten är lite av en dimma men roligt var det och kvällen avslutades på Fiore.
Lördag vaknade vi runt tio och gick på stan för att äta frukost. Ölprovningen började 22 och vi hann med 6 olika ställen tro jag. Efter ölprovningen var det rockfest hos Lars. Sjukt kul kväll även denna kväll som avslutades på Cuprum.


Fredag,

Äntligen fredag! Har nyas tryckt i mig frukostbuffé på skolan som var mycket god! Har bara ett litet städpass kvar och sen blir det Åre/Östersund resten av helgen, som jag längtat!
Men först lite jobb, bolaget, hämta bil och packning!


Powernap,

Ännu en snabb dag på jobbet. Bästa med detta jobb är att det inte känns alls som att man jobbar heltid! Ikväll ska jag äntligen få spela lite innebandy med damerna igen, hoppas jag känner mig pigg i kroppen bara! Efter träningen ska det städas, duschas och packa lite inför Åre/Östersund helgen. Vi åker ju imorgon mitt på dagen typ! Ska även hinna att se Biggest Loser Sverige! Dags för en kort powernap nu!

Skön onsdag,

Åh, vilken härlig dag! Eller rättare sagt eftermiddag/kväll. Jobbet har flytit på fort som vanligt. Direkt efter jobbet blev det ner på Friskis för att körs lite bröst och core + den viktiga töjningen!
17.00 hade jag date med härligaste Anna på coffehouse by George. Men Anna kom med fina idéen att vi skulle tagit ett glas rött på Public istället, vilket jag inte tackar nej till! Men jag var så sugen på öl så fick bli det för mig istället. Testade en ny öl idag som var polskt och mycket god. Anna bjöd på ölen som en försenad födelsedagspresent, tack så jätte mycket! Sjukt bra kväll och jag längtar tills vi ses igen! Nu ska jag ta det lugnt i soffan tills älskling är hemma från träning!


Lycka,

Efter jobbet var slut blev det gymmet direkt. Körde armar, övre rygg och lite mage. Har dock alltid en känsla av att jag inte alls tränat när jag är klar, inte kul!
Viktor hämtade mig efter gymmet och vi åkte direkt till EM möbler. Vi lyckades tillslut i djungeln hitta en säng som var skön, bra för min rygg och ett helt okej pris. Om tre veckor är den här, happy!
Vi blev väldigt hungriga efter detta så det fick bli drive-in på Max som alla hjärtans dag middag. Gott var det men dåligt som fan för min hamburgare glömde de lägga i! Så blev endast lökringar med dipp till middag för mig.
Annars har kvällen sett ut som vilken vanlig vardag som helst, Viktor och jag suger på romantik! Vi har iaf packat ihop bordet nu så nu väntar vi ivrigt på det nya!


Alla hjärtans dag,

Idag är en fin dag. Det är alla hjärtans dag, jag och Viktor har varit tillsammans i 1år och 5 månader och vi har dessutom varit sambos i 1år nu. Egentligen är det 1år den 16e men idag för ett år sedan var dagen Viktor skulle fråga mig om jag ville flytta in men han blev lite för nervös så han drog ut på det lite, men fin present var de minsann! Ikväll firar vi med att åka iväg på EM för att kolla på sängar, vi måste ha en ny!

Chefen är på jobbet och jobbat med oss idag på lunch och hon kom med fina nyheter till mig, fick ännu en vecka på Parkskolan!


Huvudvärk,

Sitter på lunch, sista veckan på Parkskolan. Sen är det de gamla vanliga som gäller, att söka jobb tills man spyr!
Idag ska jag inte göra så mycket efter jobbet hade jag tänkt, enda måstet är att träna bål och stretcha massor!
Har en seg huvudvärk som jag hoppas försvinner med hjälp av laxen jag strax ska äta!


Skön söndag,

Vaknade av en puss från Viktor och solen i ögonen. Kände på mig att det skulle bli en underbar dag och så rätt jag fick. Vi mös en stund och njöt av solen innan vi klev upp och gjorde brakfrukost. Efter frukosten blev det lite soffan med härliga djurprogram på tvn. Tog sedan en promenad för att njuta av vädret och sedan åka och handla lite grejer vi inte orkat fixa i veckan.
Åkte förbi Ström för att se om det var någon hemma, tyvärr tomt men då städade vi ur bilen på all SKIT istället. Resten av dagen har vi tagit det luft och bara haft det bra. Nu blir det nya serien - Kontoret med Ove Sundberg!


Ont i magen,

Har haft en riktigt tung natt. Vaknad av sms kring halv två och märkte samtidigt att jag hade väldigt ont i magen. Försökte somna om men hur jag än låg gjorde det ont. Två timmar senare skickar jag iväg ett sms till Viktor för att se om han kommer hem nångång från kvällens festligheter. Tror det tar 5sek så är han innanför dörren. Magen fortsätter att jävlas och min förkylning som mest sitter i min täppta näsa blir inte bättre av att jag blir ledsen. Kliver upp för att snyta mig men set slutar med näsblod, less! Tror att jag lyckades somna vid halv sex, efter fyra timmars ondo! Jag och Viktor vaknade igen vid nio. Min mage fortfarande kass och Viktor med riktig huvudvärk och lite ont i magen. Sen dess har vi legat döda i soffan och inte orkat röra oss alls. Viktor är sämre än mig och jag tror han tyvärr är påväg att få min förkylning. Kul lördag!


Happiest girl in the world,

Gladaste överraskningen hände idag! Låg hemma i förkylning ensam och uttråkad när det plötsligt knackade på dörren. Där stod min Brown bear Sara med en kladdkaka i handen. Sjukt överraskad eftersom hon ringt mig en timme tidigare och pratat om Västerås. Hon ljög alltså och överraskade mig sjukt bra! Jag är gladaste tjejen just nu! Bästa presenten!


Förkyld,

Ligger hemma i sängen nu med en tråkig förkylning. Sängen är på golvet för att riktiga sängen är för mjuk, så nu ligger vi på två tunna madrasser så länge. Blivit otroligt stor skillnad på min rygg åt det bättre hållet.
Är alltså förkyld igen, var ju det kring nyår också. Fick gå hem vid lunch igår från jobbet och sov i nästan 6 timmar, är hemma idag också. Nästa vecka är sista veckan på Parkskolan och fredagen är jag ledig för då ska jag, Viktor och Svack till Åre/Östersund.

Skrev i tidigare inlägg att vi fick bordet, tyvärr var de fel på locket och det måste skickas tillbaka. Nytt bord får vi nästa vecka hoppas jag!

Har även hunnit fylla 24. Av Viktors familj fick jag presentkort på kicks. Av Viktor blev det en kristallkrona liknande sak som man har blockljus i och av Nybba fick jag lila kökshanddukar, lila servetter och en lila bricka. Är jätte nöjd med allt, väntar ivrigt på nästa present från Viktor och saker från min familj. Juste, har ju fått pengar av farmor, Sture & farfar. Mamma & Niklas har skickat ett fint kort också.

Nu ska jag kliva upp och äta frukost.


Längtar hem,

Sitter på jobbet på Parkskolan nu för dagens sista rast inför dagens sista pass innan vi slutar. Idag har mitt och Viktors bord kommit, det står hemma och väntar på oss. Jag längtar hem! Men först ska jag till den efterlängtade sjukgymnasten direkt efter jobbet. Blir inte gamla vanliga Håkansson denna gång. Valde Mia på Citykliniken istället som jag hade praktik hos för ett tag sedan. Gillade henne då och hoppas att jag kommer känna likadant efter dagens besök!

(kolla vad äcklig scary movie hand jag fick bakom Viktors huvud)


RSS 2.0