tacksam,

Igår fick jag ett sms av min hyresvärd att det är någon som vill komma och kolla på min lägenhet idag efter lunch. Smått panik fick jag eftersom min lägenhet såg ut som SKIT och sen Jimmy, Viktor och Christine bott där i 2 dagar såg det ut som ett HELVETE där!
Men tack vare min snälla vän Jennie (som är sjuk i huvudet eftersom hon älskar att städa) så löste det sig bra. Hela gårdagen var hon och städade i min lägenhet och packade saker. När ja slutat jobbet 20.00 kom jag för att hjälpa till mmed det sista. Per och Jennie hjälpte till med att packa bilar och frakta grejer. Så nu är det fullt  med saker här i lägenheten men jag har packat upp en hel del under morgonen. Nu ska jag göra mig klar för arbetsförmedlingen och sedan optiker och tillsist fyra timmars jobb. Efter detta ska jag hem igen och fortsätta packa upp saker.

onepiece,

Igår fick jag äntligen min onepiece och jag älskar den! En rosa stor mysig dress! Fick även med ett par tofflor som är varma och sköna!
Inatt drömde jag en mardröm där jag bode kastade glas och grät hysteriskt. Handlade iaf om storebror med familj att de var arga över saker jag hade sagt till dem. Jag hade sagt att Thomas var ful, fast bara på skämt men tydligen hade han tagit det fel. Han blev iaf jättearg och jag jätteledsen och sen gick han bara från rummet. Ingen rolig dröm.
Fick ett sms imorse av hyresvärden också. De ska ha visning på min lägenhet imorgon efter lunch. Vilken tur att Jennie ville hjälpa mig idag att städa eftersom jag jobbar, då ser det iaf inte ut som värsta äckliga lyan.
Jag måste alltså dit ikväll efter jobbet vid 20.00 för att fixs lite saker..
Såhär ser min fina onepiece ut. fast det är lite ändrigar, det är vita
muddar och vitt inne i luvan.

smoothie,

Igår var jag sjukt effektiv på stan. Hade cirka 30min på mig tills skjutsen kom. Jag var upp på clas ohlsons och köpte en blender. Jag har velat haft en blender hur länge som helst så nu är jag en mycket lycklig kvinna. Sedan nerpå hemköp för att köpa lite matsaker. Sedan gick jag in på en affär och lyckades hitta en present till lilla nyfödda Ella en present till Lena som snart blir 30 och en present till Nybba som fyller 22. Sjukt nöjd!
Hann även med att gå in på Apoteket och köpa nässpray åt Viktor så han slutar tycka synd om sig själv.
Väl hemma gjorde jag och Viktor stuvade makaroner och korv till middag, GOTT! Vi gjorde också varsin klämmacka eftersom jag överraskade med att köpa med mig philadelphia ost hem, halva förpackningen gick typ åt för att vi var så sugna!
Kvällen spenderades hos fröken åberg med tjejor. Det var supermysigt och roligt!
Hemma igen blev det Big Brother och första smoothien, mums! Blir en till frukost idag också!
Idag jobbar jag 11.30-20.00

fucked up!

Idag ar bada mitt tangentbord och min hjarna fucked up. Vi borjar med tangentbordet. Jag kan inte skriva de tre sista bokstaverna i alfabetet och allt annat ar pa fel plats. Vad ar det for knapp man rakat komma at.. har namnligen varit med om detta forr ett x antal ganger!
Nu till min hjarna. Imorse nar Viktors vackarklocka ringde sa fattade jag ingenting. Tre fragar kom upp i mitt huvud.
1. Vem ar jag?
2. Var ar jag?
3. Vad gor jag?
Alltsa det var sa sjukt akligt, det var som att hjarnan var total raderad pa all information som finns.
Jag kollade pa Viktor och det hann ga nagra sekunder sa vaknade hjarnan till och jag var normal igen. All samlad skit i hjarnan var tillbaka!
Fucked up i say!

bra dagar,

Har ju glömt att berätta vad jag fick av Viktor i alla hjärtans dag present. Eller, jag fick presenten en dag försent pga av lite glömska och nervositet. Men lika glad är jag för det för det var en superbra present! Jag och Viktor ska nämligen bli sambos!! Min lägenhet är uppsagd och adressändring är fixat!
Nä, nu känner jag mig gammal! Men riktigt underbart glad!
Har dessutom fått anställning på Waynes fr.o.m den 21a februari. Happy days!

GLAD!

För idag blev jag nämligen faster igen :) Det blev en tjej som jag längtar till att få träffa!
förresten kommer bilder sen helgen att dröja för kabeln är visst hos mig och inte hos viktor.. hehe, ops.

en liten summering,

Helgen var kanonbra med en härlig karatefylla på lördagen.
Det blev mycket folk och det var skitkul att ha Jimmy, Victor och Thelas på besök!
Igår var det alla hjärtans dag och jag slutade tyvärr halv åtta, så det hanns inte med så mycket. Vi fikade kvällsfika, myste, byggde en koja, såg på film och sov i kojan. En riktigt mysig kväll alltså!
Bilder kan ni få se senare.

HAHAA,

Jag har världens härligaste vänner!
Tack för att ni skrev inlägget under detta. Vi ska spela muffinspelet snart bara så ni vet!!
Nu ska jag fortsätta dricka öl för idag firar vi massa saker.
puss

Bästa presenten ever!

Idag kom mina bästa vänner och min favoritbror hit. Då talar jag så klart om Christine, Victor och Jimmy. Jag har även fått skitbra presenter. Det var två paket inslaget i Hello Kitty papper och jag som älskar Hello Kitty! *fniss* I paketen var det bara Hello Kitty GREJER, Asssså.. YEEEEES! Bland annat Muffinsspelet, såå som jag har längtat efter detta. Det går ut på att samla muffins som man sedan kan äta... fast bara på låtsas så klart.. MUMS. :)  TACK SÅ MYCKET, ÄLSKAR ER SÅÅÅ ! pÖÖSs.
Nu ska vi zuuuupa. SKåL.
Vi höörs. Kjam Emz.

Reklam

Det här en reklam som jag skrattar väldigt mycket åt i slutet varje gång jag ser den på tv!

gammal,

Gårdagen var en bra dag med fina presenter.
Av familjen Vestin fick jag en blomma och presentkort.
Av Nybba fick jag två fina ljuslyktor/stakar/grejer.. va de nu heter!
Av Nordin fick jag Choklad.
Av G fick jag Lökskärare.
Av Mamma & Nibbas fick jag drömtydarbok och pengar
Av Farmor. Sture & Farfar fick jag också pengar.
Resten av paketen är inte öppnade än.
Viktors Mamma hade gjort 3 tårtor igår också. Viktor fick garnera två av dem:
"Emelie 4år"
"En glad gubbe"
Lina på Ica hade gjort en jättefin och god smörgåstårta:

hurra hurra hurra,

Idag fyller jag 23år. Det låter så sjukt gammalt så jag måste sluta säga min ålder. Jag är inte 23år det kan vemsohelst intyga på! Hur ska jag då fira på bästa sätt? Jo, jag ska nämligen på min allra första Gyn-undersökning idag 10.30, härliga för mig va? Fast iofs, skönt att få veta om köttrosen är som den ska, eller om den behöver vattnas lite, hehe..
Nä, men det här kommer bli en bra dag. Jobb 11.30-15.30. Hem, duscha, ta emot människor, äta gott och vara glad. De blir bra det!
Här kommer en bild från när jag var 22 och hade festivalfest;
Den är lite suddig, precis som hela den kvällen var!
Ser nu att jag sitter i Jennies soffa, det hade jag glömt bort.. vi
var ju hos erik å per ju!

bildregn,

Ikväll har jag och Viktor sett på Due Date, en riktigt bra film som ni borde se!
Här kommer ett nytt bildregn:
Jennie har bakat chokladkaka, hur god och stor som helst!
Viktor lagar allt med strippor. Här hade vispen gått sönder, men nu fixad!
Tack vare lagad visp, pizzasnurror som blev supergoda!
Jag har börjat måla på en tavla.

gym,

Idag ska jag på gymmet för första gången på evigheter. Det är nästan så att man är lite nervös. Idag är praktiken mellan 11-16, det ska faktiskt bli skönt. Sedan in på arbetsförmedlingen, linsbutiken och upp till östra för att posta brev.

praktik,

Det har varit en bra helg. Söndagen blev slapp med lite praktikjobb 12-15. Gjorde ganska misslyckade pizzasnurror hemma till middag efter det, fast goda blev de! Såg även på "I rymden finns inga känslor" som är en jätte bra film tycker jag, måste se den igen!
Igår, idag och imorgon är jag på praktiken mellan 11-20. Långa dagar, men det går rätt fort ändå. Har tänkt att börja gymma innan praktiken också men orkar inte ta mig ur sängen och gå dit. Dessutom har jag ingen aning om vad jag ska göra för övningar.. Men på Torsdag ska jag ta mig dit! Då är jag på praktiken mellan 11-16 bara.

RSS 2.0